Heimish All Clean Balm - Makyaj Temizleme Balmı 120 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
849,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
877,84 TL

Ürün Bilgileri

Heimish All Clean Balm - Makyaj Temizleme Balmı 120 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CITY BEAUTY Satıcı Ünvanı: CİTY BEAUTY KOZMETİK VE GÖZLÜK ÜRÜNLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0843077507000001 Vergi Kimlik Numarası: 8430775070
    Bu ürün CITY BEAUTY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğal ve parabensiz! Heimish All Clean Balm 120 ML.Vegan ve Cruelty Free`dir. cildinizdeki makyaj kalıntılarını temizlemek için mükemmel bir çözümdür. Hassas cilt tipleri düşünülerek oluşturulan formülü cildi tahriş etmez ve güvenli kullanım sağlar. Cildi korur ve ferahlatır. 120ml Nasıl Kullanılır? Kapağındaki spatulayı kullanarak 3-4 ölçek içeriği yüzünüze uygulayın ve parmak uçlarınızla masaj yapın. Ilık suyla yıkayıp durulayın. İçerik Aktif içerikler: citrus herb oil, coconut extract, Shea butter, donky milk

Ürün Özellikleri

  • Form Balm
  • Hacim 101 - 150 ml
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Ek Özellik Vegan
  • Tip Kavanoz
Geri Bildirim Ver

Heimish HMH-ACL-01-M-N All Clean Balm 120 ml Makyaj Temizleme Balmı

Cilt bakımı yaptığınız sırada teninizi hijyenik bir hâle getirmeniz önem arz eder. Heimish All Clean Balm 120 ml makyaj temizleme balmı, pek çok kişinin favorileri arasında yer alır. Bu ürün, doğal bir içeriğe sahiptir ve kimyasal kremler kullanmak istemeyen bireyler tarafından tercih edilebilir. Marka, ürünlerinin hayvanlar üzerinde test edilmediğini ve tamamen vegan olduğunu vurgular. Hayalinizdeki görünüme kavuşmanızı sağlayacak olan bu ürün, cildinizi besler. Heimish All Clean Balm 120 ml makyaj temizleme balmı sayesinde teninizin nem dengesi korunmuş olur.

  • Uyumluluk: Tüm cilt tipleri
  • İçerik: Vegan
  • Miktar: 120 ml

Heimish All Clean Balm Makyaj Temizleme Balmı İçeriği

Heimish All Clean Balm Makyaj Temizleme Balmı İçeriği

Heimish All Clean Balm makyaj temizleme balmı cildinizi kirlerden ve kalıntılardan arındırmanızı sağlar. Ürünün içeriğinde tenin nem dengesini koruyan shea yağı isimli bir bileşen yer alır. Balmın içinde bulunan Hindistan cevizi, lime ekstraktları ve gül yağı da teninizin çok daha ilgi çekici ve sağlıklı bir görünüme sahip olmasını sağlar. Heimish All Clean Balm 120 ml makyaj temizleme balmı, lavanta ve amyris yağı da içerir. Bu bileşenler, stresi azaltır ve cilt bakımı yaptığınız esnada konforlu hissetmenizi sağlar. Ürünün barındırdığı ıtır yağı ise siyah noktalarından şikâyetçi olan bireylerin ihtiyaçlarını karşılar. Süsen ekstraktı ise cildin çok daha diri bir görünüme sahip olmasına imkân tanır. Bu ürün, uzun vadede cildinize zarar verebilecek olan makyaj kalıntılarını ortadan kaldırır.

Heimish Makyaj Temizleme Balmı Hangi Cilt Tipine Uygundur?

Heimish Makyaj Temizleme Balmı Hangi Cilt Tipine Uygundur?

Heimish All Clean 120 ml Balm paraben içermez. Dolayısıyla kimyasal ürünlere karşı hassas bir cilt tipine sahip olan kişiler tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Bu ürün, teni yağlı olan kişilerin de beklentilerini karşılar. Balmı kullanarak makyajınızı temizledikten sonra su bazlı bir temizleyici kullanmanız tavsiye edilir. Bu ürünün içeriğinde yer alan faydalı bileşenler, güneş kremi kalıntılarını da ortadan kaldırır. Söz konusu balmın doğal içeriği, cildin yapısını bozmaz. Bu, sebum dengesinin korunmasını sağlar. Kuru bir tene sahip olan bireyler, bu ürünü kullanarak çok daha canlı bir görünüm elde edebilir. Bu balm, cilde masaj yaparak uygulanmalıdır. Durulama aşamasında süt kıvamına gelecek olan söz konusu ürün, cildin üzerinde biriken tüm kiri ortadan kaldırır.

Heimish All Clean Balm Makyaj Temizleme Balmı Kaliteli mi?

Heimish All Clean Balm Makyaj Temizleme Balmı Kaliteli mi?

Heimish All Clean Balm 120 ml makyaj temizleme balmı, yüksek kalite standartları göz önünde bulundurularak imal edilmiştir. Bu ürün, tavsiye edilen biçimde kullanıldığı takdirde insan sağlığı üzerinde herhangi bir olumsuz etki yaratmaz. Doğal ve yararlı bileşenler barındıran balmı kullanmadan evvel içerik listesini detaylı bir biçimde incelemeniz tavsiye edilir. Bu, ürünün içeriğinde yer alan maddelerin herhangi bir alerjik reaksiyona yol açmayacağından emin olmanızı sağlar. Cildinizin ipeksi ve pürüzsüz bir görünüme kavuşmasını sağlayacak olan bu ürün, direkt olarak güneş ışığı görmeyen bir alanda muhafaza edilmelidir. Bu, balmın tazeliğini uzun bir süre boyunca korumasına yardımcı olur. Doğal bileşenler kullanılarak imal edilmiş olan ürün, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Bu, markanın doğaya ve canlılara duyduğu saygıyı gözler önüne serer. Dilerseniz siz de Heimish All Clean Balm 120 ml makyaj temizleme balmı yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu, diğer kişilerin ürün hakkındaki düşüncelerini öğrenmenize imkân tanır. Cilt sağlığınızı korumanızı sağlayacak olan bu kaliteli balmı Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.