Heifer Quıclean Pro 22.2 V Kablosuz Dikey Şarjlı Süpürge.

6.449 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
7.000 TL'ye 300 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.399 TL
10.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.790 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.999,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Heifer Quıclean Pro 22.2 V Kablosuz Dikey Şarjlı Süpürge.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İHTİYAÇ MESELESİ Satıcı Ünvanı: ESRA ADİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0081327152
    Bu ürün İHTİYAÇ MESELESİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Li-ion pil tipi ile çalışan Heifer markalı şarjlı süpürge 22.2V güce sahiptir.
  • 4 saat, şarjlı dik süpürgenin şarj süresidir. Süpürgenin çalışma süresi 30 dakikadır.
  • EPA/HEPA filtresi bulunan Heifer dikey süpürgenin emiş türü kurudur.
  • Gövdesi el süpürgesi şeklinde kullanılabilir olan kablosuz dik süpürgenin duvara asma aparatı bulunur.
  • Heifer şarjlı süpürgenin LED zemin aydınlatması ile tozların görünümü kolaylaşır.
  • Yıkanabilir filtresi olan Heifer şarjlı kablosuz dikey süpürgenin toz haznesi de bulunur.
  • Dar aralık ucu bulunan ve kısıtlı alanlara dahi rahatlıkla giren Heifer kablosuz dikey süpürge toz alma başlığına da sahiptir.
  • Tutma yeri motor kısmının üzerinde olan şarjlı süpürge Heifer modelinin yapısı dikeydir.
  • Heifer Quiclean dikey süpürge park pozisyonu dikeydir. Motor kısmı üst tarafındadır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 21 Dba - 30 Dba
  • Güç (Watt) 499-250 Watt
  • Özellik Şarjlı
  • Hazne Kapasitesi 250-500 L
  • Şarjlı Kullanım Süresi 30 - 60 dk
  • Motor Teknolojisi BLDC
Geri Bildirim Ver

HEİFER cla240 22.2 V Viomi A9 Kablosuz Dikey Şarjlı Süpürge

Kullanımı oldukça kolay olan Hei̇fer Viomi A9 22.2 V kablosuz dikey şarjlı gri süpürge, farklı özelliklerle donatılan işlevsel bir üründür. Renk ve model seçenekleriyle her kullanıcının günlük temizlik ihtiyacını karşılar. Hei̇fer Viomi A9 22.2 V kablosuz dikey şarjlı gri süpürge, hijyen alanında beklentilerinize yönelik çözümler sunar. Yenilikçi teknolojiyle geliştirilen cihaz, süpürme işlemlerini kolaylaştırır. Ergonomik yapısı sayesinde süpürgenin tutma kolunu rahatça kavrayabilir, fazla efor sarf etmeden temizlik yapabilirsiniz. Hei̇fer Viomi A9 22.2 V kablosuz dikey şarjlı gri süpürge, işlevselliğinin yanı sıra sade ve modern tasarımıyla da büyüler. Siyah ve gri rengin hâkim olduğu cihaz, şık bir görüntü sergiler. Ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilir, evinizin temiz kalmasını sağlayabilirsiniz.

  • 21-30 dB ses seviyesi
  • Toz torbasız kullanım
  • 2 kademeli süpürme ayarı

HEİFER Viomi A9 Dikey şarjlı Gri Süpürgenin Özellikleri

HEİFER Viomi A9 Dikey şarjlı Gri Süpürgenin Özellikleri

Hei̇fer Viomi A9 22.2 V kablosuz dikey şarjlı süpürge kalitesi, işlevsel özellikleri ve şık tasarımıyla beklentilerinizi karşılar. Özel olarak geliştirilen cihaz, toz torbasız kullanıma sahiptir. Bu özelliği sayesinde hayatınıza pratiklik katar. Dolan toz haznesinin kapağını kaldırarak içindekileri dökebilirsiniz. Bu işlemin sonunda hazneyi uygun yere takmanız mümkündür. Toz torbası maliyetlerinin oluşmasını engelleyen bu özellik, bütçenize destek olmayı amaçlar. Hei̇fer Viomi A9 22.2 V dik süpürge, kablosuz yapısıyla dikkat çeker. Böylece süpürmek istediğiniz yerde priz aramanıza gerek kalmaz. Hayatı kolaylaştıran dik süpürge, evde ve iş yerlerinde tercih edilir. Kaliteli materyallerden elde edilen yapısı sayesinde uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Yüksek enerji verimliliğine sahip olan cihaz, sert zeminlerde bile etkilidir. Tozu, kiri ve kırıntıları başarıyla temizler.

HEİFER Viomi A9 22.2 V Kablosuz Süpürgenin Emiş Gücü Nasıldır?

HEİFER Viomi A9 22.2 V Kablosuz Süpürgenin Emiş Gücü Nasıldır?

Hei̇fer Viomi A9 22.2 V şarjlı süpürge, yüksek emiş gücüyle kullanıcıların beğenisini kazanır. 22.2 V güce sahip olan cihaz, sert zeminlerde bile yüksek performans gösterir. Bu sayede tüm kalıntıları nazikçe temizler. Hei̇fer Viomi A9 22.2 V kablosuz dikey şarjlı gri süpürge, 4 saat gibi kısa bir sürede tamamen şarj olur. Ortalama 30 dakika kullanım süresine sahip olan cihaz, evinizi kolayca süpürmenizi sağlar. 2 kademeli süpürme ayarı, temizlik sürecini kolaylaştırmanıza imkân tanır. Cihaz, düşük hızda yaklaşık 35 dakika, yüksek hızda ise 20 dakika kadar kullanım ömrü sunar. Halılarda yüksek, düz zeminlerde ise düşük hızdan yararlanabilirsiniz. Hei̇fer Viomi A9 22.2 V kablosuz dikey şarjlı gri süpürge, sunduğu özellikler bakımından beklentileri karşılar.

HEİFER Viomi A9 22.2 V Kablosuz Dikey Süpürge Kullanışlı mıdır?

HEİFER Viomi A9 22.2 V Kablosuz Dikey Süpürge Kullanışlı mıdır?

Hei̇fer Viomi A9 22.2 V kablosuz dikey şarjlı gri süpürge, ev temizliği için tercih edebileceğiniz kullanışlı ürünlerden bir tanesidir. Ergonomik tasarıma sahip olan cihaz, tutuş kolaylığı sayesinde uzun süreli kullanım imkânı sunar. Bu sayede süpürme işlemini fazla efor sarf etmeden tamamlamanız mümkün olur. Koltuk ve masa altını dik pozisyonda süpürebileceğiniz cihaz, sırt ve bel sağlığını da korur. Yalnızca 1.8 kg ağırlığa sahip olan ürün, taşınabilirlik açısından kolaylık sağlar. Hei̇fer Viomi A9 22.2 V kablosuz dikey şarjlı gri süpürge, 21-30 dB ses seviyesine sahiptir. Süpürge sesinden rahatsız olmadan evinizi temizleyebilir, cihazın tüm özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Hei̇fer Viomi A9 22.2 V kablosuz dikey şarjlı gri süpürge yorumlarına Trendyol üzerinden ulaşmak mümkündür.