Hediyesepeti Emoji Yastık - Gülen Kaka Yastık - Poo Emojili Sevimli Peluş Yastık

439,99 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hediyesepeti Emoji Yastık - Gülen Kaka Yastık - Poo Emojili Sevimli Peluş Yastık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HediyeSepeti Satıcı Ünvanı: DSG HEDİYELİK YAZILIM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0313142165900001 Vergi Kimlik Numarası: 3131421659
    Bu ürün HediyeSepeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Emoji Bok Yastığı Satın Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler: Emoji yastık 36 x 34 cm ölçülerindedir.
  • Dışı kahve rengi yumuşak polar kumaş, içi elyaftır.

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Pamuk Polyester
  • Dolgu Materyali Elyaf
  • Boyut/Ebat 35 x 34
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Hediye Sepeti Yastık Gülen Kaka Poo Emojili Sevimli Pelüş Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Yeni yazışma dili olan emojiler günlük hayatın bir parçası haline geldi. Sevdiklerinize hediye alırken bu sevimli simgelerden faydalanabilirsiniz. Emoji yastıklar eğlenceli ve farklı hediye alternatifleri arasındadır. Hediyesepeti Emoji bok yastık, gülen kaka yastık, poo emojili sevimli peluş yastık 103984 ile hem sevdiklerinizi hem kendinizi mutlu edebilirsiniz. 36x34 cm ölçülerinde olan bu ürün yumuşak polar kumaş kaplamalı ve elyaf dolguludur. Oldukça yumuşak ve pürüzsüz bir yüzeye sahiptir. Sevdikleriniz için esprili bir hediye seçeneğidir. Televizyon izlerken, çalışırken ve dinlenirken bu yumuşak yastıktan faydalanabilirsiniz. Farklı görünümü ile dekorasyona da samimi bir hava katabilir. İçi elyaf dışı polar olduğu için kolayca temizlenebilir. Dilerseniz sevdikleriniz için alarak kendi aranızda bir şaka olarak düşünebilir dilerseniz de kendiniz kullanabilirsiniz.

  • Yumuşak polar dış yüzey
  • Elyaf dolgu
  • Eğlenceli hediye seçeneği

Eğlenceli Hediyesepeti Emoji Bok Yastık, Poo Sevimli Peluş

Eğlenceli Hediyesepeti Emoji Bok Yastık, Poo Sevimli Peluş

Akıllı telefonlar ile mesajlaşırken sık sık kullanılan emojiler sanal bir dil gibidir. Hediyesepeti emoji bok yastık, gülen kaka yastık, poo emojili sevimli peluş sevdikleriniz için özel bir hediye niteliğinde olabilir. Farklı, esprili ve sempatik bir hediye arayışı içinde olanlar için ideal bir seçenektir. Doğum günü hediyesi olarak sevdiklerinize verebilir ve sürpriz yapabilirsiniz. Sevdikleriniz bu ürün sayesinde sizi hep gülümseme ile hatırlar. İçten duygularınızı eğlenceli bir şekilde yansıtan bu ürün espri anlayışınızın olduğunu da gösterebilir. Ev dekorasyonuna eğlenceli bir ambiyans katmak için kullanabilirsiniz. Peluş dış yüzeyi yumuşaktır. İçi elyaf dolgulu olduğu için yatarken, dinlenirken kullanabilirsiniz. Çalışma sandalyesinde bel desteği olarak da kullanıma uygundur. Temizlemesi oldukça kolaydır. Arkadaşlarınıza, sevgilinize, eşinize, kardeşinize esprili bir hediye vermek istiyorsanız tercihinizi Hediyesepeti emoji bok yastıktan yana kullanabilirsiniz.

Farklı Bir Hediye Arayanlara Hediyesepeti Emoji Bok Yastık

Farklı Bir Hediye Arayanlara Hediyesepeti Emoji Bok Yastık

Sevdiklerinize sıradan hediyeler vermekten sıkılabilirsiniz. Farklı, akılda kalıcı bir hediye arayanlar Hediyesepeti emoji bok yastık, Poo emojili sevimli peluş tercih edebilir. Esprili bir görünüme sahip olan bu yastığın dışı yumuşak polar kumaştan üretilir. Dilerseniz uyurken başınızın altına koyabilir, televizyon izlerken sarılabilir dilerseniz de odanızın dekorasyonuna değişik bir hava katmak için kullanabilirsiniz. 36x34 cm ölçüleri ile ideal boyuttadır. Elyaf iç dolgu malzemesi kullanılarak üretilir. Hediyesepeti emoji bok yastık, gülen kaka yastık, poo emojili sevimli peluş kullananlar için konfor sağlar. Mesajlaşırken sık sık kullandığınız emojinin yastığını sevdiklerinize hediye etmek hoş bir seçenektir. Poo sevimli peluş ürün espri anlayışınız olduğunu göstermek için iyi bir yol olabilir. Özel günlerde armağan olarak sevdiklerinize verebilir ve her baktığında sizi hatırlamasını sağlayabilirsiniz. Dilerseniz kendiniz kullanabilir, konforun ve farklı görünümünün tadını çıkarabilirsiniz.

Hediyesepeti Emoji Bok Yastık, Poo Sevimli Peluş Fiyatı

Hediyesepeti Emoji Bok Yastık, Poo Sevimli Peluş Fiyatı

Hediyesepeti emoji bok yastık, Poo sevimli peluş yastık farklı ve komik görünüşü ile dikkat çeker. Esprili bi yönü olan bu yastığı dilerseniz kendiniz kullanabilir dilerseniz sevdiklerinize armağan edebilirsiniz. 36x34 cm ebatında, kahverengi ve gülen suratlı kaka şeklinde olan bu ürün oldukça yumuşaktır. Polar kumaş ve elyaf dolgudan üretilir. Yumuşak olduğu için konfor sağlar. Ev dekorasyonuna renk ve esprili bir hava katması için kullanabilirsiniz. Emoji bok yastık poo sevimli peluş yastık fiyatları ile her bütçeye hitap eder. Hediyesepeti emoji bok yastık, gülen kaka yastık, poo emojili sevimli peluş fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Müşteri deneyimlerinden yararlanmak için Hediyesepeti emoji bok yastık, gülen kaka yastık, poo emojili sevimli peluş yorumlarını okuyabilirsiniz. Bu sevimli ve esprili gülen kaka yastığı Trendyol ayrıcalığıyla satın alabilirsiniz.