Hediyesepeti Aşk Eldiveni - Polar Sevgili Eldieveni - Kalp Şeklinde Sevgili Eldiven Kombini

167,45 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hediyesepeti Aşk Eldiveni - Polar Sevgili Eldieveni - Kalp Şeklinde Sevgili Eldiven Kombini

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HediyeSepeti Satıcı Ünvanı: DSG HEDİYELİK YAZILIM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0313142165900001 Vergi Kimlik Numarası: 3131421659
    Bu ürün HediyeSepeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aşk Eldiveni satın almadan önce bilinmesi gerekenler:
  • Ürün Malzemesi: Aşk Eldiveni, yüksek kaliteli polar kumaştan üretilmiştir. Bu malzeme, eldivenlerin sıcak ve rahat olmasını sağlarken aynı zamanda şıklık katmaktadır.
  • İçerik: Eldiven seti, size keyifli bir deneyim sunmak için iki farklı eldivenden oluşmaktadır. Bir çift kırmızı renkli polar kumaş eldiven ile bir adet kalp şeklinde tasarlanmış polar kumaş eldiven içermektedir. Kalp şeklindeki eldiven, romantik bir dokunuş sağlayarak özel anlarınıza aşk katmaktadır.
  • Fonksiyonellik: Aşk Eldiveni, soğuk havalarda ellerinizi sıcak tutmanın yanı sıra stilinizi tamamlayacak bir aksesuar olarak da kullanılabilir. Hem pratik hem de estetik bir çözüm sunarak size çeşitli kullanım seçenekleri sunmaktadır.
  • Hediye Seçeneği: Aşk Eldiveni, sevdiklerinize romantik bir hediye olarak da düşünebileceğiniz harika bir seçenektir. İçerdiği kalp şeklindeki eldivenle sevgi dolu bir jest yapabilir ve özel anlarınızı paylaşabilirsiniz.
  • Aşk Eldiveni, sevgi dolu anlarınızı daha da özel kılmak için tasarlanmış bir üründür. Şıklık, sıcaklık ve romantizmi bir araya getiren bu eşsiz eldiven seti, sizin için harika bir seçim olacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
  • Desen Kalp
Geri Bildirim Ver

Hediyesepeti Aşk Eldiveni

Kırmızı renginin kalp detayı ile buluştuğu aşk eldiveni en güzel sevgililer günü hediyesi alternatifleri arasında yer alıyor. Sevgililerin el ele vakit geçirmelerini sağlayan Hediyesepeti aşk eldiveni kaliteli formu sayesinde uzun yıllar kullanılıyor. Kırmızının göz alıcı tonunun kalp şekli ile bir araya geldiği ürün, romantik dakikaların da vazgeçilmezi olmayı başarıyor. Aşk eldiveni tercih eden kullanıcılara paket içerisinde kadın ve erkeğin ellerinin birleştiği kalp kısmına ek olarak diğer elleri için de 1 çift eldiven gönderiliyor.

 
  • Soğuk günlerinizin kurtarıcısı olan aşk eldiveni, kadın ve erkek kullanımına uygun tasarımlı
  • Kaliteli malzemeden üretilen aşk eldiveni dayanıklı yapıda
  • Kalp şeklinde tekli aşk eldiveninin yanında tarafların diğer ellerini de soğuktan koruyacak 1 çift eldivenli

Hediyesepeti Aşk Eldiveni Özellikleri

Hediyesepeti Aşk Eldiveni Özellikleri

Polar kumaş kullanılarak üretilen Hediyesepeti aşk eldiveni soğuk kış günlerinde çiftlerin ilk tercihi olmayı başarıyor. Sevgililerin el ele olmalarını sağlayan ürün soğuk günlerde sizi soğuklara karşı koruyor. Romantik sevgililer günü geçirmek isteyenler tarafından sıklıkla tercih edilen Hediyesepeti aşk eldiveni, soğuğa karşı dayanıklı formu sayesinde çiftlerden tam not alıyor. Özel gün hediyesi olarak tercih edilmesi halinde hem romantik hem de kullanışlı formu ile öne çıkıyor. Sevgilinize sevdiğinizi söylemenin bir başka yolu olan aşk eldiveni, kalp şekliyle kalbinizi, kalın yapısı ile de ellerinizi ısıtıyor. Eşinizle ya da sevgilinizle el ele olmak istediğiniz her anda kullanabileceğiniz Hediyesepeti aşk eldiveni birçok özel gün için çiftler tarafından tercih ediliyor. Kadın ve erkek kullanımına uygun olarak tasarlanan aşk eldiveninin yanında sağ eldiven ve sol eldiven de gönderiliyor. Aşk eldivenini kendiniz ve sevdikleriniz için tercih edebilirsiniz. Hediye olarak da güzel bir seçenek oluyor.

 

Hediyesepeti Aşk Eldiveni Kullanımı

Hediyesepeti Aşk Eldiveni Kullanımı

Kalp şeklinde sevgili eldiven kombini çiftlerin en güzel anlarına eşlik ediyor. Polar sevgili eldiveni doğum gününden sevgililer gününe kadar birçok önemli gün için özel bir hediye seçeneği oluyor. Çiftlerin yürüyüş sırasında kullanabilecekleri Hediyesepeti aşk eldiveni yalnızca yürüyüşte değil farklı zamanlarda da kullanılabiliyor. Kırmızı ve kalp detaylarını birlikte sunan Hediyesepeti aşk eldiveni, sevdiğiniz kişi ile el ele olmak istediğiniz her anınızda yanınızda oluyor.

 

Hediyesepeti Aşk Eldiveni Sıcak Tutar mı?

Hediyesepeti Aşk Eldiveni Sıcak Tutar mı?

Hediyesepeti aşk eldiveni yapıldığı malzeme itibariyle polar kumaş kullanılarak üretiliyor. Polar kumaş detaylarına bakıldığında materyalin iplik dokumasından dolayı ısıyı içeride sabit tuttuğu görülüyor. Bu nedenle de polar kumaş kullanılan Hediyesepeti aşk eldiveni soğuk günlerinizde hem sizin hem de sevdiğiniz kişinin ellerini sıcak tutuyor. Hediyesepeti aşk eldiveni yorum ve değerlendirmeleri kısmına bakarak diğer kullanıcıların deneyimleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Hediyesepeti aşk eldiveni fiyat detaylarına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Dilerseniz ürünü Trendyol’dan hemen sipariş verebilirsiniz.