HediyeFilesi Pembe Dönen Projeksiyon Gece Lambası Star Master Ay Yıldız Duvar Led

196,04 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HediyeFilesi Pembe Dönen Projeksiyon Gece Lambası Star Master Ay Yıldız Duvar Led

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ucuz Al Satıcı Ünvanı: UCUZAL KOZMETİK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0883110859200001 Vergi Kimlik Numarası: 8831108592
    Bu ürün Ucuz Al tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dönen projeksiyon gece lambası star master ay yıldız duvar led ürün özellikleri gece lambası kapsamında sunulan teknik özellikler ışığın seviyesini, rengini ve cihazın dönmesini ayarlayan farklı fonksiyonları bulunmaktadır. 4 adet pil ile çalışmaktadır. Tavanda yansıma yapacağı için sadece bir gece lambası değil bir eğlence unsuru da olacaktır. Dileyen kişiler usb bağlantısı ile de ürünü çalıştırabilir. Kurulum gerektirmediği için güç kaynağı bularak anında çalıştırabilirsiniz. Bu özelliklerin en yüksek performansta hizmet vermesi için uygun ortam oluşturulmuştur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Alüminyum
  • Boyut/Ebat Tek Ebat
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

HediyeFilesi HF-02458-41 Pembe Dönen Projeksiyonlu Ay Yıldız Star Master Duvar LED Gece Lambası

HediyeFilesi pembe dönen projeksiyon, parti ve aydınlatma malzemelerinden biri olur. Şık ve küçük tasarımlı bu gece lambası, aydınlatma desenleriyle ortama hareket katar. Gece lambası olarak üretilen ürün, aynı zamanda eğlence amaçlı kullanılabilir. Yıldız ve ay motifli aydınlatması ile her yaş grubuna hitap eder. Rengârenk büyüklü küçüklü yıldızları ve desenleri duvara ve tavana yansıtan projeksiyon, oldukça kullanışlı özellikler taşır. HediyeFilesi pembe dönen projeksiyon, özellikle çocukların severek kullanacağı bir ürün olur. Güçlü aydınlatması ve canlı renkleri sayesinde odanın içi gökyüzünün ışıltısıyla dolar. Projeksiyon, geceleri kullanılabilir veya parti malzemesi olarak tercih edilebilir.

  • Pil: 4 adet
  • Bağlantı: 30 cm uzunluğunda USB kablo
  • Özellik: Ayarlanabilir ışık seviyesi ve renkler

HediyeFilesi Pembe Dönen Projeksiyonun Özellikleri Neler?

HediyeFilesi Pembe Dönen Projeksiyonun Özellikleri Neler?

HediyeFilesi pembe dönen projeksiyon, son derece donanımlı ve kullanışlı özellikler taşır. Yuvarlak şekilli bu ürün, küçük boyutları ile her ortama sığar. Koyduğunuz alanda fazla yer kaplamadığı için dekoratif bir görünüm sergiler. Masa, dolap veya kitaplık gibi alanlara kolayca yerleştirilebilir. Modern görünümüyle ortamda şık bir hava yaratır. Kullanılmadığı sürece kutusunda muhafaza edebilir veya çekmecede saklanabilir. Ürün, 4 adet pille çalışır. Aynı zamanda kutu içerisinde yaklaşık 30 cm uzunluğunda bir adet USB kablo bulunur. Bu bağlantı kablosu sayesinde HediyeFilesi pembe dönen projeksiyon, pilsiz de çalışır. Prize yakın bir alana yerleştirirseniz USB uyumlu bağlantı kablosu ile ürünü kullanabilirsiniz. İki farklı şekilde çalışabilen HediyeFilesi pembe dönen gece lambası star master, yüksek performansı ile kullanıcıları tatmin eder. Odanın içini ışıl ışıl bir hâle getirir.

HediyeFilesi Pembe Dönen Projeksiyon Neler İçin Kullanılır?

HediyeFilesi Pembe Dönen Projeksiyon Neler İçin Kullanılır?

HediyeFilesi pembe dönen projeksiyon, ışık kademe ayarıyla dikkat çeker. Ürünü çok karanlık ortamlarda düşük ayarda kullanabilirsiniz. Özellikle loş bir atmosfer yaratmak istenildiğinde düşük ışık ayarları, oldukça pratik çözümler sunar. Aynı zamanda uyku esnasında düşük kademede çalıştırarak daha iyi verim alabilirsiniz. Eğlenceli bir atmosfer yaratmak için ise bu lambayı, yüksek ayarda açmak daha iyi olur. Yüksek ışık kademesi, yıldızları daha parlak ve renkli görünmesini sağlar. HediyeFilesi pembe dönen projeksiyonun rengini ve dönme şeklini ayarlayabilirsiniz. Parti ortamlarında daha canlı renkleri tercih etmek, mekâna hareket kazandırır. Ek olarak ürünün dönmesini durdurabilir ve sabit çalıştırabilirsiniz. HediyeFilesi pembe dönen projeksiyon ay yıldız duvar LED'i, gece lambası olarak da tercih edilir. Dilerseniz pijama partilerini ya da ortamları renklendirmek için de projeksiyonun ışıklarından faydalanabilirsiniz.

HediyeFilesi Pembe Dönen Projeksiyonun Pil Ömrü Nasıldır?

HediyeFilesi Pembe Dönen Projeksiyonun Pil Ömrü Nasıldır?

HediyeFilesi pembe dönen projeksiyonun ömrü, kullanılan pil markasına göre değişiklik gösterebilir. Uzun süre dayanabilen pillerden birini seçerseniz projeksiyonu, her gün kullanmak daha kolay olur. Kullanım sıklığına bağlı olarak da ürünün pil ömrü değişir. Kısa süreli kullanımda pilden daha iyi verim alınabilir. HediyeFilesi pembe dönen projeksiyonu pilsiz çalıştırabilirsiniz. Ürün ile gönderilen USB bağlantı kablosu ile lambayı doğrudan bilgisayara bağlamak mümkün olur. Uzun süreli kullanımda pil yerine, bağlantı kablosunu tercih etmek daha iyi sonuçlar almanızı sağlar. Özellikle partilerde USB girişli prizler, işinizi kolaylaştırır. Ürünün kalitesi ve kullanımı hakkında daha fazla bilgi edinmek için daha önce ürünü satın almış olan kullanıcıların, HediyeFilesi pembe dönen projeksiyon ay yıldız duvar LED'i yorumlarını okuyabilirsiniz. Rengârenk yıldızlar ile gecenizi aydınlatmak için bu eğlenceli projeksiyonu Trendyol'dan avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.