HediyeFilesi Dönen Projeksiyon Gece Lambası Star Master Ay Yıldız Led - Mavi

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HediyeFilesi Dönen Projeksiyon Gece Lambası Star Master Ay Yıldız Led - Mavi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Biton Toptan Satıcı Ünvanı: GÜRKAN ÇAYIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3952604524000000 Vergi Kimlik Numarası: 2320333989
    Bu ürün Biton Toptan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dönen Projeksiyon Gece Lambası Star Master Ay Yıldız Led - Mavi

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver

HediyeFilesi Star Master Ay Yıldız Led Dönen Projeksiyon Mavi Gece Lambası

Star Master ay yıldız dönen projeksiyon LED mavi gece lambası, çocuk odalarını eğlenceli hâle getirmeyi mümkün kılan bir üründür. Ürünün yansıttığı ışıklar ile oda daha renkli bir görünüme kavuşur. Çocukların çok sevdiği bu gece lambası, anne ve babalar tarafından da beğeniyle tercih edilir. Sadece çocuklara yönelik değildir; gençler ve hatta yetişkinler tarafından da kullanılabilir. Odanın tavanında ve duvarlarında gökyüzü görünümü oluşturan, aynı zamanda dönerek hareket eden bu gece lambası, farklı amaçlarla da kullanılabilir. Her yönden kullanışlı olan ürün, kaliteli olması nedeniyle de gönül rahatlığıyla satın alınabilir.

  • 4 farklı renge sahip ışık (sarı, kırmızı, yeşil, mavi)
  • 360 derece dönebilme özelliği
  • Pil yardımıyla, bilgisayara ya da prize takarak kullanabilme imkânı

Dönen Projeksiyon Mavi Gece Lambasının Özellikleri Neler?

Dönen Projeksiyon Mavi Gece Lambasının Özellikleri Neler?

Projeksiyon gece lambası Star Master modeli, odayı loş bir ışıkla aydınlatırken duvarlara ve tavana ay yıldızlı bir görüntü yansıtır. Bu özellik, odanın tavanında bir gökyüzü görünümü oluşturur. Böylece çocuklar, yıldızların altındaymış gibi bir uyku keyfi yaşayabilir. Ürünün en önemli özelliklerinden biri ise 360 derece dönebilme özelliğidir. Işık yansıtan bölüm kendi ekseni etrafında dönerek duvara ve tavana yansıyan yıldızların hareket etmesini sağlar. Cihazda sarı, kırmızı, mavi ve yeşil olmak üzere 4 ayrı LED vardır. Star Master ay yıldız dönen projeksiyon LED mavi gece lambası, bu farklı renklerdeki ışıklar sayesinde değişik modlarda çalıştırılabilir. Sadece sarı ışık ya da kırmızı, mavi ve yeşil kombinasyonundan oluşan renkli ışık yansıtabilmek mümkündür. 3 ayrı özelliğe sahip bir ürün olarak eğlenceli bir şekilde kullanılabilir.

Dönen Projeksiyon Mavi Gece Lambası Kullanışlı mıdır?

Dönen Projeksiyon Mavi Gece Lambası Kullanışlı mıdır?

Sadece küçük bebeklerin değil aynı zamanda çocukların, gençlerin ve hatta yetişkinlerin de kullanabileceği Star Master ay yıldız dönen projeksiyon duvar LED gece lambası, oldukça kullanışlı bir üründür. Cihazı çalıştırmak için, paket içerisinden çıkan USB kablo bilgisayara bağlanabilir ya da bir adaptör yardımıyla prize takılabilir. Kablosuz kullanabilmek için ise lambaya 4 adet AAA kumanda pili takmak yeterlidir. Star Master ay yıldız dönen projeksiyon LED mavi gece lambası, çocukların hayal dünyasını geliştirme konusunda faydalı olması nedeniyle de kullanışlıdır. Çocuklar gece yatarken duvarda ay ve yıldızları görerek gökyüzü hakkında bilgi sahibi olabilir. Sakinleştirici ve loş bir aydınlatma sağladığı için uyumayı kolaylaştırır. Işığın duvarlara yansımasını önleyip cihazı klasik bir gece lambası gibi kullanabilmek de mümkündür. Bunun için kapağını takmak yeterlidir.

Dönen Projeksiyon Mavi Gece Lambası Kaliteli mi?

Eğlenceli ve faydalı bir ürün olan Star Master ay yıldız dönen projeksiyon LED mavi gece lambası, sahip olduğu üst düzey kalite ile de kullanıcıların beğenisini kazanır. Odaları renklendirerek çocukların daha keyifli zaman geçirmesine ve sakince uyumasına yardımcı olur. Yansıttığı ışık LED ampullerden geldiği için gözlere zarar vermez ve göz yorgunluğuna sebep olmaz. Kapağı takılıyken normal bir gece lambası iken kapak çıkarıldığında projeksiyona dönüşür. Dönebilme özelliği, yıldızların etrafta gezmesini sağlar. Dayanıklı PVC malzeme ile üretilen cihaz, darbelere karşı dirençlidir. DC 5V gücüne sahip bir adaptör, lambayı çalıştırmak için yeterlidir. Hediye Filesi Star Master ay yıldız dönen projeksiyon LED mavi gece lambası yorum sayfasında, özellikle anne ve babaların yorumları öne çıkmaktadır. Çocuklarına bir hediye olarak bu ürünü alan ebeveynler, onların ne kadar keyifli vakit geçirdiklerini sayfaya yorum olarak eklemişlerdir. Bu gece lambasını satın almadan önce, gerçek kullanıcı deneyimine dayanan yorumları incelemekte fayda vardır.