HediyeFilesi Büyük 3 Lü Krem Erimiş Görünümlü Led Mum Pilli Büyük Boy

303,95 TL
(101,32 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
799 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
321,95 TL

Ürün Bilgileri

HediyeFilesi Büyük 3 Lü Krem Erimiş Görünümlü Led Mum Pilli Büyük Boy

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DecoElit Satıcı Ünvanı: HASAN GÜNAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1690434465200000 Vergi Kimlik Numarası: 4270090406
    Bu ürün DecoElit tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3 Lu Krem Erimiş Görünümlü Led Mum Pilli Büyük Boy 5 Cm Çap Ölçüler : Çap : 5 cm 1. Mum Yükseklik : 7 cm 2. Mum Yükseklik : 9 cm 3. Mum Yükseklik : 11 cm Renk : Krem Işık : Sarı Özellikler : Haraketli Alav AG13 Cinsi 3 Adet Saat Pilli İle Çalışmaktadır. ( Pakete dahildir ) Paket İçeriği : 3 Adet erimiş görünümlü krem renk 7 - 9 - 11 cm boylarında haraket alevli led mum gönderilmektedir. Ürünlerle birlikte piller gönderilmektedir. ÜRÜN KÜÇÜK ÇAPLI MİNİ BOY DEĞİLDİR.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Kokusuz
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 3 Parça
Geri Bildirim Ver

Hediyefilesi 3'lü Krem Erimiş Görünümlü Led Mum Pilli

Ateş olmadan doğal mum ışığı elde etmek için pil ile çalışan LED mumlar müşteriler tarafından son zamanlarda sıklıkla tercih edilir. Aydınlatmayı LED ışıklar sayesinde gerçekleştiren Hediyefilesi markalı pilli mum bulunduğunuz ortama otantik bir hava katar. Kullanışlı ve şık yapısı sayesinde evinizin dekorasyonuna uyum sağlayan ve sıcak bir görünüm oluşturan pilli LED mumu birçok yerde kullanabilirsiniz. Erimiş görünümlü LED mumun pilli olması tercih sebepleri arasında bulunur. Gerçek mum gibi bir havası olsa da bir ateş kaynağına sahip olmadığı için yanma ve etrafa zarar verme gibi problemle karşılaşılmaz. Hediyefilesi 3'lü krem erimiş görünümlü LED mum pilli PRA-660046-8433 koduyla satılan mum pratik kullanımı ile loş ışık istenilen ortamlara ideal bir çözüm sunar.

  • Romantik atmosfer
  • Göz alıcı tasarım
  • Çok amaçlı kullanım

Hediyefilesi 3'lü Krem Erimiş Görünümlü LED Mum Özellikleri

Hediyefilesi 3'lü Krem Erimiş Görünümlü LED Mum Özellikleri

Ev dekorasyon parçalarından biri olan LED mumlar, kullanıldığı her alana farklı bir görünüm kazandırır. Müşteriler tarafından yapılan Hediyefilesi 3'lü krem erimiş görünümlü LED mum pilli yorumları okuyarak daha önce satın alan müşterilerin deneyim ve fikirlerinden yararlanabilirsiniz. 3'lü krem erimiş görünümlü LED mum pilli olduğu için pratik bir kullanımı vardır. Alt tarafta bulunan anahtar sayesinde açılıp kapatılan mum, 3 adet saat pili ile çalışır. Paket içerisinde bulunan piller sayesinde ürünü hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Farklı boylarda olan bu ürünler ile evinizde dekoratif bir görünüm oluşturabilirsiniz. Uzun mumun yüksekliği 9 cm ortanca 7 cm kısa olan ise 4.5 cm boyutlarında ve sarı ışıklıdır. Erimiş mum görüntüsüne sahip olan bu tasarım, son derece şık ve zengin bir duruşa sahip olduğu için her dekorasyona uyum sağlar.

Hediyefilesi 3'lü Krem Erimiş Görünümlü LED Mum Kullanımı

Hediyefilesi 3'lü Krem Erimiş Görünümlü LED Mum Kullanımı

Pilli LED mumları az ışık ile aydınlatılmak istenilen iç ve dış alanlarda dekorasyonu tamamlamak amacı ile tercih edebilirsiniz. Gerçeğe yakın görüntüsü ile her alanda dekorasyonu zenginleştirebilecek tasarıma sahiptir. Hediyefilesi 3'lü krem erimiş görünümlü LED mum pilli oluşu sayesinde elektrik kesintisinde uzun süreli kullanım imkanı verir. Çocuk odalarında gece lambası olarak odayı aydınlatır. Salon, oturma odası gibi ortak yaşam alanlarında loş bir atmosfer oluşturmak amacıyla tercih edilir. Romantik yemek masalarına şık bir hava katar. Kutlamalara farklı bir ambiyans katmak için de tercih edilebilir. Doğal mumlar gibi erime problemi ile karşılaşılmaz, kısa sürede bitmez. Yağmur, rüzgar gibi durumlarda yanmaya devam eder. Kokusu ve dumanı olmadığı için rahatsızlık vermez. Çocuk ve evcil hayvanı olanlar için güvenli bir kullanımı vardır.

Hediyefilesi 3'lü Krem Erimiş Görünümlü LED Mum Fiyatları

Hediyefilesi 3'lü Krem Erimiş Görünümlü LED Mum Fiyatları

Hediyefilesi 3'lü krem erimiş görünümlü LED mum pilli kullananlar kullanılan ortama huzur verdiğini, uzun süreli kullanımının rahat ve güvenilir olduğunu belirtir. Her tarza ve her mekana uyum sağlayan ürün pilli, hafif ve farklı boyutlara sahip olduğu için farklı bir tasarım yaratır. Böylece her ortamda rahatlıkla kullanabileceğiniz göz alıcı bir görünüme sahiptir. Loş ışık istenen her yere rahatlıkla uyum sağlar. Ev dekorasyonunu tamamlayan popüler parçalardan olan LED ışıklı pilli mumlar, bulunduğu ortama sıcak bir hava katar, farklı bir atmosfer oluşmasını sağlar. Düşse, devrilse dahi etrafa zarar verme gibi bir durum olmadığı için birçok müşteri tarafından tercih edilir. Hediyefilesi 3'lü krem erimiş görünümlü LED mum pilli fiyatları ve özellikleri için Trendyol’a göz atıp fikir edinebilirsiniz. Evinize şık bir hava katacak bu ürüne kolayca sahip olabilirsiniz.