Head And Shoulders Head & Shoulders Supreme Kepek Karşıtı Saç Bakım Seti

322,22 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
399 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
321,12 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Head And Shoulders Head & Shoulders Supreme Kepek Karşıtı Saç Bakım Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Paketleyelim Satıcı Ünvanı: OVEM ELEKTRONİK TİCARET VE DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0649125091700001 Vergi Kimlik Numarası: 6491250917
    Bu ürün Paketleyelim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #özelürün
  • "Head & Shoulders Supreme, kadınların benzersiz ihtiyaçlarına yanıt vermek üzere tasarlanmıştır. Uzun süre etkili kepekten koruma* ve dolgun saçlar için olan bu büyüleyici kepeğe karşı etkili şampuan ve saç bakım kremi serisini dene (düzenli kullanımla gözle görülen kepekler). Şampuanın formülü argan yağı içermekte olup, silikonsuz ilk Head&Shoulders şampuanıdır. Supreme, dört farklı koleksiyonla karşında: Nemlendirme, Güçlendirme, Onarma, Arındırma ve Besleyici seçenekleri hem şampuan hem de saç kremi olarak mevcut
  • Uzun saçlara bile nazikçe etki eden kepeğe karşı etkili farklı içerikle harmanlanmış özel formül
  • Nemlendirici maddeler ve en iyi bilinen güzellik ürünlerinden biri olan lüks ve doğal içerik Argan yağı ile
  • Köklerden uçlara derinlemesine besleme
  • Gün boyunca kusursuz saçlar için"

Ürün Özellikleri

  • Etki Dökülme Karşıtı
  • İçerik Argan
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Head & Shoulders Supreme Kepek Karşıtı Saç Bakım Seti

Saçta görülen kepek sorunu, çok sayıda kişinin şikayet ettiği durumlardan biridir. Siz de istenmeyen bu durumdan muzdarip iseniz Head & shoulders supreme kepek karşıtı saç bakım seti seçeneğini güven içinde tercih edebilirsiniz. Ürün, içerisinde yer alan bileşenler sayesinde saç derisinin onarılmasına büyük oranda katkı sağlar. Bu özelliği sonucunda kepek ya da deri dökülmesi gibi müşteriler rahatsız edecek çeşitli durumların görülmesinin önüne geçer. Bakım seti; temizleyici tonik, onarıcı bakım kremi ve şampuanın bir araya getirilmesi sonucunda oluşur. Bu özelliği sayesinde saçların bakım ihtiyacını giderilmesini kaynaklık eder. Aynı zamanda bakım setinin etkileyici kokusu da ürünün tercih edildiğini olumlu yönde etkiler. Siz de etkileyici ve hoş bir kokuya sahip Head Shoulders supreme saç bakım setiseçeneğini değerlendirebilirsiniz.

  • İlk kullanımda dahi etkili
  • Kepek karşıtı
  • Besleyici içerik

Etkili Head & Shoulders Supreme Kepek Karşıtı Bakım Seti

Etkili Head & Shoulders Supreme Kepek Karşıtı Bakım Seti

Head & Shoulders supreme saç bakım seti; içerisinde yer alan ürünler sayesinde saçların bakım ihtiyacının kolay ve rahat bir şekilde giderilmesine kaynaklık eder. Ürün içerisinde bulunan temizleyici tonik, günlük hayatın getirdiği toz ya da kir gibi çeşitli zararlıların saça olan etkisinin azaltılmasına olanak tanır. Saçların hasar almasına sebep olan dış etkenlere karşı maksimum oranda koruma sağlar. Saç bakım seti içerisinde bulunan şampuan, derinin onarılmasında büyük katkı payına sahiptir. Bu özelliği sayesinde saç derisinde görülen çeşitli sağlık sorunlarının hızlı bir şekilde çözümlenmesine yardımcı olur. Aynı zamanda bakım seti içerisinde yer alan onarım kremi de ihtiyaç duyulan nem oranının karşılanmasına yardımcı olur. Siz de saçlarınızın güçlü ve parlak bir görüntüye sahip olmasını istiyorsanız, kısa sürede etki eden Head & Shoulders kepek karşıtı seçeneğini kullanabilirsiniz.

Head & Shoulders Supreme Saç Bakım Seti Yorumları

Head & Shoulders Supreme Saç Bakım Seti Yorumları

Head & Shoulders supreme kepek karşıtı saç bakım seti yorumları; ürünün kısa sürede müşteri memnuniyetini kazanacak sonuçlara ulaştığını gözler önüne serer. Ürün, özel formülü sayesinde saçta görülen kepek sorununu yüksek oranda çözümler. Bu özelliği ile kadın ya da erkek fark etmeksizin oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Kepek gibi saç problemi yaşayan değişik yaş grubundaki müşterilerin favorilerinden biridir. Set olarak müşterilere ulaştırılan setin içerisinde yer alan seçenekler, saçların ihtiyaç duyduğu bakımı yapar. Nem oranını dengeler. Saç üzerinde bariyer oluşmasına yardımcı olarak hava koşulları gibi çeşitli etkenlerden aldığı hasarın azaltılmasına katkı sağlar. Head & Shoulders supreme kepek karşıtı saç bakım seti kullananlar, ürünü sıklıkla tercih eder. Siz de kepek sorununa karşı kısa sürede çözüm getiren bu kaliteli ürünü güven içinde temin edebilirsiniz.

Head & Shoulders Supreme Saç Bakım Seti Fiyatı

Head & Shoulders Supreme Saç Bakım Seti Fiyatı

Set içerisinde bulunan ürünler; argan yağı barındırır. Argan yağı, saçların hacim kazanmasına ve dolgun bir görüntü sunmasına yardımcı olur. Bu özelliği sonucunda ürün, çok sayıda müşteri tarafından sıklıkla tercih edilir. Aynı zamanda içerisinde kullanılan özel formülü, nem ihtiyacının kısa sürede karşılanmasına yardımcı olur. Bu sayede elektriklenme veya kabarıklık gibi müşterileri rahatsız edecek çeşitli istenmeyen durumların görülmesini engeller. Saç derisinde görülen dökülmelerin hızlı bir şekilde sona ermesine kaynaklık eder. Hızlı ve etkili sonucu ulaşması ürünün öne çıkmasına yardımcı olur. Head & Shoulders supreme kepek karşıtı saç bakım seti fiyatı; ürün içerisinde yer alan parçalar ve müşteriye ulaşan miktarı gibi çeşitli nitelikler dikkate alınarak ortaya konur. Siz de kısa sürede etkili sonucu ulaşıp argan yağı içeren özel formülü ile müşteri memnuniyeti kazanan ürünü Trendyol'dan satın alabilirsiniz.