Head And Shoulders Clinical Strength Şampuan 400 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2 Adet ve Üzeri 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3. Ürüne 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
489,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Head And Shoulders Clinical Strength Şampuan 400 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Happy Center Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Happy Center tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Etki Güneşe Karşı Koruma
  • Hacim 2200 ml
  • Saç Tipi İnce Telli
Geri Bildirim Ver

Head And Shoulders 3700274018 400 ml Clinical Strength Şampuan

Head & Shoulders Clinical Strength 400 ml şampuan, saçlardaki kepek sorununun giderilmesi için geliştirilmiş olan bir üründür. Düzenli kullanımda kepek oluşumunu ve görünümünü büyük bir oranda azaltır. Günümüzde pek çok birey, bu problemden şikâyetçidir. Head and Shoulders Clinical Strength şampuan, kepek sorununu ortadan kaldırdığı için bireylerin favorileri arasında yer alır. Bu ürün, ilk yıkamadan itibaren etkisini göstermeye başlar. Saç yapısını ve özgüveni önemli ölçüde etkileyen kepek sorunu, bu şampuan sayesinde ortadan kalkar. Bu ürünün özenle geliştirilmiş olan pH dengeli formülü, günlük kullanımı mümkün kılar.

  • Miktar: 400 ml
  • Uygunluk: Kepekli saçlar
  • Kullanım Sıklığı: Günlük

Head And Shoulders Clinical Strength Şampuan İçeriği Nasıl?

Head And Shoulders Clinical Strength Şampuan İçeriği Nasıl?

Head & Shoulders Clinical Strength 400 ml şampuan, zengin bir içeriğe sahiptir. Ürün özellikle yerleşik kepek sorunu ve kaşıntı problemlerinin giderilmesi için kullanılır. Bu kaliteli şampuan, etkili ve saç derisine karşı nazik bileşenleri sayesinde herhangi bir probleme neden olmaz. Ürün kepekten arınmış, canlı ve parlak saçlara sahip olmanıza imkân tanır. Head & Shoulders Clinical Strength 400 ml şampuanın formülü pek çok farklı teste tabi tutulmuştur. Bu sebeple ürünün içeriğinde yer alan herhangi bir maddenin cilde zarar vermesi mümkün değildir. Bu şampuanı kullandığınız esnada saç derinizi iyice durulamaya özen göstermeniz gerekir. Bu, hayalinizdeki görünüme kavuşmanızı sağlar. Ürünü masaj yaparak ve nazik hareketler ile saçlarınıza uygulayabilirsiniz. Bu şampuanın içeriğinde yer alan selenyum sülfit, saç derisinde görülen pek çok problemin tedavisinde kullanılır.

Head And Shoulders Şampuan Hangi Saç Tipine Uygundur?

Head And Shoulders Şampuan Hangi Saç Tipine Uygundur?

Head & Shoulders Clinical Strength 400 ml şampuan tüm saç tipleri için tercih edilebilir. Bu ürün, yağlı saçların üzerine uygulandığında ferah ve temiz bir görünümün elde edilmesini sağlar. Bu kıl yapısına sahip olan bireylerin en büyük şikâyetlerinden bir tanesi olan kepek de böylece ortadan kalkmış olur. Saçlarınız yağlanmaya elverişli ise daha fazla şampuan kullanmanız gerekebilir. Bu ürün, günlük kullanıma uygun olduğu için beklentilerinizi ve ihtiyaçlarınızı fazlası ile karşılar. Head & Shoulders Clinical Strength 400 ml şampuan, kuru ya da normal saç derisine sahip olan bireyler tarafından da tercih edilebilir. Kepek oluşumunu azaltan bu ürün, ilgi çekici bir görünüme sahip olmanıza da imkân tanır. Saçları kurutmayan şampuan, sıklıkla tercih edilir.

Head And Shoulders Clinical Strength Şampuan Kaliteli mi?

Head And Shoulders Clinical Strength Şampuan Kaliteli mi?

Head & Shoulders Clinical Strength 400 ml şampuan, yüksek kalite standartları dikkate alınarak imal edilmiştir. Bu ürün, tavsiye edilen biçimde kullanıldığı takdirde herhangi bir probleme neden olmaz. Saçların şampuanlandıktan sonra iyice durulanması, arzu edilen sonuçların alınabilmesi adına büyük bir önem arz eder. Söz konusu ürün, kaliteli ambalajının içinde uzun bir süre boyunca muhafaza edilebilir. Günlük olarak kullanabileceğiniz bu şampuan, saç derisine ve yapısına zarar vermez. Bu, söz konusu ürünün pek çok kişi tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilmesini sağlar. Bahsi geçen şampuan; kepek, seboreik dermatit, tahriş, kızarıklık, pullanma ve kaşıntı gibi sorunları önlemesi için %1 selenyum sülfit kullanılarak geliştirilmiştir. Etkinliği klinik testler aracılığı ile kanıtlanmış olan ürün, düzenli bir biçimde kullanılmalıdır. Saç tipinizi göz önünde bulundurarak bu şampuanı ne sıklıkta kullanmanız gerektiğini belirleyebilirsiniz. Dilerseniz siz de Head & Shoulders Clinical Strength 400 ml şampuan yorumlarını inceleyebilirsiniz. Sağlıklı ve güçlü saçlara sahip olmanıza imkân tanıyacak olan bu ürünü Trendyol'dan satın alabilirsiniz.