HDaksesuar 6 Lı Lokumcu Kızlar (siyah Saç)

89 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HDaksesuar 6 Lı Lokumcu Kızlar (siyah Saç)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DSD HOME Satıcı Ünvanı: SEVDA BERBER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1640575730
    Bu ürün DSD HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sunumluk kaktüslük veya dekoratif amaçlı kullanabileceğiniz sevimli kızlar
  • Ürün abatları yükseklik:10 cm genişlik:8 cm saksı derinliği:3,5 cm saksı çapı:7 cm dir
  • Tamamen taş tozundan üretilmiş olup insan sağlığına zararlı madde içermemektedir.
  • Alcı ve benzeri madde içermemektedir..
  • Paket içeriği 6 adet görseldeki renkler birebir aynısı gönderilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver

HD Aksesuar Lokumcu Kızlar Siyah Saç Mavi/Yeşil/Pembe/Mor/Kırmızı/Sarı 6'lı Fiyatı

Ev dekorasyonunda büyük eşyalar kadar küçük aksesuarlar da oldukça etkilidir. 6’lı Lokumcu Kızlar (siyah saç) ürünü tamamen taş tozundan yapılır. Sağlığa zararı olmayan bu ürünün yüksekliği 10, genişliği 8, derinliği 3.5 ve çapı 7 cm’dir. Birçok amaçla kullanılabilecek olan bu 6’lı takım, saksı veya sunumluk olarak değerlendirilebilir. Birbirinden farklı renklerde olan bu dekoratif aksesuar, evinize gelen misafirlerin dikkatini çeker. Evinizin dekorasyonunda 6’lı lokumcu kızlar aksesuarı ile farklı köşelerde uyumlu bir görünüm oluşturulabilir. Ürün, kimyasal madde kullanılmadan tamamen taş tozundan üretildiği için gıdalarla temas edebilir. Sağlık açısından uygun olduğu için istenirse sunumlarda da kullanılabilir. HDaksesuar 6’lı Lokumcu Kızlar (siyah saç) kırmızı, sarı, mavi, mor, yeşil ve pembe renklerinden oluşur.

  • Sağlığa zararlı madde içermez
  • Birbirinden farklı 6 renk
  • Taş tozundan üretilir

HDaksesuar 6’lı Lokumcu Kızlar Kullanım Alanları

HDaksesuar 6’lı Lokumcu Kızlar Kullanım Alanları

Evlerde bulunan kitaplık, TV ünitesi, masa, sehpa gibi eşyaların üzerine çeşitli aksesuarlar konularak dekoratif olarak bir uyum sağlanır. Bitkilere meraklı HDaksesuar 6’lı Lokumcu Kızlar (siyah saç) kullananlar, ürüne minik kaktüsler koyarak saksı olarak değerlendirirler. Nitekim bitkiler kadar saksıları da ev ortamının ambiyansında etkili olur. Kaktüslere ev sahipliği yapan bu aksesuar, birbirinden farklı 6 renk ile evin farklı köşelerine renkli bir görünüm katar. Böylelikle evinizin dekorasyon düzeninde bütünlük oluşturabilirsiniz. Dekoratif bir obje olmanın yanı sıra küçük ve unutmak istemediğiniz eşyalarınızı kolaylıkla bulmak için size yardımcı olur. Günlük kullanımda kolay ulaşabileceğiniz alanlara yerleştirerek, dekoratif açıdan katkı sağlayan bu aksesuarla aynı zamanda ihtiyaçlarınıza çözüm bulmanız mümkündür. Günlük veya özel masa sunumlarında sağlığa zararlı madde içermeyen yapısıyla rahatlıkla kullanılır.

HDaksesuar 6’lı Lokumcu Kızlar Malzeme Özellikleri

HDaksesuar 6’lı Lokumcu Kızlar Malzeme Özellikleri

Alçı ve benzeri madde içermeyen HDaksesuar 6’lı Lokumcu Kızlar (siyah saç) 4658786659897 taş tozundan üretilerek insan sağlığına zararlı madde barındırmaz. Aksesuarın ebatı kaktüs için uygun derinliği sayesinde renkli bir kalıp görevi alır. Paketin içerisinden 6 aksesuar çıkar. 6 farklı renk seçeneği sayesinde evinizde kullandığınız alanlarda çeşitlilik ve uyum oluşturur. Pürüzsüz yüzey ve farklı renkteki seçenekleri ile evinizin birçok farklı köşesine yerleştirilebilir. Ürünü ister yan yana bir bütün şeklinde isterseniz farklı yerlerde ayrı olarak konumlandırabilirsiniz. Bulunduğu her noktada dikkat çeken bir görünüm sağlar. Lokumcu Kızlar aksesuarı yer kaplamayan ölçüleri ve hafifliğiyle de dikkatleri çeken bir üründür. Farklı amaçlar için kullanılabilir olması sebebiyle evlerde pratik çözümler sunar. Evinizde birbirinden farklı amaçlara yönelik kullanabileceğiniz bu ürünü inceleyerek istediğiniz zaman satın almanız mümkündür.

HDaksesuar 6’lı Lokumcu Kızlar Fiyatları

HDaksesuar 6’lı Lokumcu Kızlar Fiyatları

Evinizde renkli görüntülere katkı sağlayan bu minik aksesuar, dekorasyonunuzun küçük ancak etkili parçaları arasında yerini alır. HDaksesuar 6’lı lokumcu kızlar (siyah saç) fiyatları ürünün malzemesi ve üretim sürecine göre belirlenir. 6’lı aksesuarın üretiminde kullanılan malzemenin kalitesi, dikkat çeken tasarımı ve renklerinin canlılığı ile ilgili deneyimleri HDaksesuar 6’lı lokumcu kızlar (siyah saç) yorumları arasında görülebilir. Bu ürünü evinizdeki dekorasyonu tamamlamak için kullanabilirsiniz. Sade ve ufak alanları, kendi boyutları ve özellikleri sayesinde renklendirir. Evinizdeki kaktüsler ile birlikte kullanarak raf, cam kenarı, masa ve sehpa üzerinde renkli alanlar yaratabilirsiniz. Sağlığa zararlı olmayan malzeme sayesinde çocuk odası dahil evin her yerinde kullanmanız mümkündür. Dekoratif kullanımınızda evinizdeki birçok alanda bu ürüne yer vererek farklılık yaratabilir, hayalinizdeki görünümü oluşturabilirsiniz. Trendyol üzerinden ürüne kolayca ulaşarak alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.