HD Basım 1080 P Ful Hd Mikrofonlu Eba Uyumlu Webcam Pc Kamerası %100hd Görüntü Kalitesi

499 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HD Basım 1080 P Ful Hd Mikrofonlu Eba Uyumlu Webcam Pc Kamerası %100hd Görüntü Kalitesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAZID AVANTAJ PAZAR Satıcı Ünvanı: ADEM AKBAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1339648758400019 Vergi Kimlik Numarası: 0150320098
    Bu ürün BAZID AVANTAJ PAZAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %100 hd canlı görüntü
  • Mikrofonlu

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

HD Basım Webcam PC Kamerası 1080p Full HD Mikrofonlu EBA Uyumlu Fiyatı - Trendyol

Teknolojik gelişmelerle birlikte kameralar, günlük yaşamın bir parçası haline gelir. Webcam cihazlarında da yeni özellikler eklenerek seslerin net, görüntünün ise kaliteli hale gelmesini sağlanır. Toplantılar, eğitimler ve farklı pek çok alanda kameralar son derece sık kullanılır. HD basım 1080p full HD mikrofonlu EBA uyumlu webcam PC kamerası %100 HD görüntü kalitesi sunan kaliteli web kamerasıdır. Kurulumu kolay ve pratiktir. Bu ürün USB girişi sayesinde tablet, dizüstü bilgisayara ve masaüstü bilgisayarlar ile uyumlu çalışır. Profesyonel ya da kişisel kullanım için uygundur. HD Basım 1080p full HD mikrofonlu webcam ürünü kaliteli ses akışı sağlar. Böylece bu ürünle online görüşmelerde sesiniz karşı tarafa sorunsuzca ulaşır. Bu mikrofonlu webcam kamerasının özellikleri şöyledir:

  • Yüksek görüntü kalitesi
  • Kaliteli mikrofon
  • USB giriş

EBA Uyumlu HD PC Kamerası Özellikleri

EBA Uyumlu HD PC Kamerası Özellikleri

Eğitimciler ve öğrenciler için online eğitim süreçlerinin yönetilebilmesi adına sesin ve görüntünün net olarak aktarılmasına ihtiyaç duyulur. Yüksek görüntü kalitesi sunan aynı zamanda estetik bir tasarıma sahip olan HD PC kamera ile sorunsuzca online bağlantılar kurabilirsiniz. Yenilikçi tasarımı ile öne çıkan bu ürün EBA ile uyumludur. Tüm online eğitimlerinize katılım sağlayabilirsiniz. Düşük çözünürlük sorunu yaşıyorsanız bu ürün ile yüksek kaliteli çözünürlüğe sahip olabilirsiniz. Evden çalışıyorsanız ihtiyaçlarınıza uygun bir üründür. HD basım 1080p full HD mikrofonlu EBA uyumlu webcam PC kamerası kullananlar kaliteli bu ürün sayesinde sevdikleri ile sorunsuzca görüntülü konuşma yapabilir. Cihazı dizüstü bilgisayarlar ile uyumlu olması sayesinde istediğiniz alana taşıyabilir böylece dilediğiniz yer ve zamanda görüntülü görüşmeye katılabilirsiniz. Bu ürün, net ve akıcı bir ses kalitesi sunar.

Kaliteli FHD Kamera Avantajları

Kaliteli FHD Kamera Avantajları

Dijitalleşen dünyada internet üzerinden görüntülü görüşmeler, teknolojinin de gelişimiyle hayatın bir parçası haline gelir. Bu cihazda bulunan FHD kamera özelliği sayesinde toplantılarınıza katılabilir, canlı görüşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Oyunsevenler bu kameranın yüksek çözünürlüğü ile canlı oyun keyfini yaşayabilirler. Kişisel gelişim eğitimlerinde kullanabilir, eviniz konforunda eğitimlerinizi tamamlayabilirsiniz. Video konferans görüşmelerinde ses ve görüntü kalitesi ile size iyi bir görüşme sağlar. Bu ürünle ofisinizden ya da evinizden video konferanslar düzenleyebilirsiniz. Webcam kamerası aynı zamanda güvenlik amacıyla kullanılmaya uygundur. Ürünü bilgisayarınıza bağlayarak güvenlik kamerası olarak eviniz ve ofisinizde kullanabilirsiniz. Çeşitli video ve canlı yayın sağlayan platformlarda içerik üreticiyseniz bu kamera ile çekimlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. HD basım 1080p full HD mikrofonlu EBA uyumlu webcam PC kamerası yorumları ile ürünü satın alan müşterilerden kamera hakkında bilgi alabilirsiniz.

Full HD Mikrofonlu EBA Uyumlu Webcam PC Kamerası Fiyatları

Full HD Mikrofonlu EBA Uyumlu Webcam PC Kamerası Fiyatları

Bu cihaz ile görüntü ve ses aktarımı eş zamanlı olarak gerçekleştirilir. Böylece dünyanın pek çok noktasından kişiler ile eş zamanlı olarak toplantı ve organizasyon gerçekleştirebilirsiniz. Web yayıncılığı işi ile ilgileniyor ve yüksek çözünürlüklü kamera arıyorsanız bu ürün ile kaliteli içerikler üretebilirsiniz. Kamera kullanan her kişi yüksek görüntü kalitesi ön planda bir ürün talep eder. Dizüstü bilgisayarlarda bulunan kameraların çözünürlüğü düşük olabilir. Bu ürün 1080p oluşu ile sizlere keyifli görüşme anları sağlar. Mikrofonu sayesinde harici mikrofon kullanımına gerek duymazsınız. Ofisinizde ve evinizde, dilediğiniz yerde kullanıma uygundur. Müşteri yorumlarına ulaşarak bu ürün hakkında bilgi edinebilirsiniz. HD basım 1080p full HD mikrofonlu EBA uyumlu webcam PC kamerası fiyatı ürünün tüm özellikleri ile belirlenir. Kaliteli ve kullanışlı cihazı avantajlı fiyatı ile Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.