1
Saç Serum ve Yağı kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

HC Care Complex Bitkisel Saç Bakım Kompleksi - 100 ml

439 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

HC Care Complex Bitkisel Saç Bakım Kompleksi - 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HC CARE Satıcı Ünvanı: ERC BİTKİSEL KOZMETİK LABORATUVARLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sinop Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0339029781500018 Vergi Kimlik Numarası: 3390297815
    Bu ürün HC CARE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HC Complex
  • hiçbir sentetik kimyasal içermez. Onlarca farklı çeşit bitki özü ve bitkisel yağ içerir. Sağlıklı saç uzamasına ve dökülmenin önlenmesine yardımcı olur. Boya, röfle gibi uygulamaların yıpratıcı etkilerine karşı korur. Kolay şekil alan, hacimli ve parlak saçlara kavuşmanızı sağlar. Düzenli kullanımla gözle görünür kepeği önler. Her tür saç tipinde rahatlıkla kullanılabilir. Ürün miktarı: 100 ml. (1 - 1,5 aylık kullanım)

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 100-199 ml
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

HC Care Complex Bitkisel Saç Bakım Kompleksi - 100 Ml

Saç bakımı, estetiğinin sağlanması ve ayrıca sağlıklı görünüme sahip olmak için gereklidir. Saç bakımında kullanılmak üzere şampuan ve bakım kremi gibi çeşitli ürünler, sıklıkla tercih edilir. Bakım kompleksi de bunlardan biridir. HC Care Complex bitkisel saç bakım kompleksi - 100 ml, teller için en etkili bakım ürünleri arasında yer alır. Bitkisel doğal içeriği ile tellere zarar vermeden mükemmel bir bakım işlemi gerçekleştirmenize de olanak sağlar. Aynı zamanda içeriğindeki farklı onlarca bitki özüyle saçlarınızın doğal şekilde beslenmenize yardımcı olur. Ürün içerisinde herhangi bir kimyasal madde yoktur. Bu da kullanım sırasında büyük avantaj sunar. HC Complex bitkisel bakım kompleksi ile pek çok açıdan fayda elde edebilirsiniz.

  • Işıl ışıl doğal görünüm
  • Dipten uca etkili bakım
  • Kolay hacim alabilme imkanı

HC Care Complex Saç Bakım Kompleksi - 100 Ml Özellikleri

HC Care Complex Saç Bakım Kompleksi - 100 Ml Özellikleri

Saçlar; yanlış ürün kullanımı, yetersiz bakım ve dış etmenlere bağlı olarak zaman zaman yıpranabilir. Sağlığını yitirmiş sönük ve yıpranmış teller için çözüm ise bakım kompleksi kullanmak olur. HC Care Complex bitkisel saç bakım kompleksi, bu noktada en iyi desteği sağlamanız için tercih edilebilir ürünlerden biri olarak ön plana çıkar. Ürün içerisindeki doğal bileşenler, saçların dipten uca beslenmesini destekler. Ayrıca en iyi şekilde bakımının yapılmasına yardımcı olur. Sağlıklı şekilde uzamaya da katkı sunar. Kepeklenme sorununu gidermeye büyük oranda yardımcı olur. Farklı saç tipleri için kullanıma uygundur. Boya ve röfle gibi uygulamalar sonrasında saçların yıpranmasını önlemeye yardımcı olur. HC Care bitkisel saç bakım kompleksi pek çok açıdan bakımın yapılmasına olanak tanıyan doğal bir üründür. Siz de bu seçeneği güvenle kullanabilirsiniz.

HC Care Complex Saç Bakım Kompleksi - 100 Ml Kullanımı

HC Care Complex Saç Bakım Kompleksi - 100 Ml Kullanımı

Göz alıcı sağlıklı saçlara sahip olmak için doğru bakım ürünü kullanmak şarttır. Yıpranan saçların hacim kazanması ve sağlıklı bir yapıya ulaşması için bakım ürünleri tercih edilir. Doğal görünümüne kavuşmak için bitkisel içeriklerle hazırlanmış doğal bakım kompleksini deneyebilirsiniz. HC Care Complex bitkisel saç bakım kompleksi - 100 ml kullananlar arasında siz de yer alabilirsiniz. Ürünü satın alarak bakım için etkili bir karar verebilirsiniz. Ürünü kullanan kişiler yorum kısmında yapmış oldukları değerlendirmeyi paylaşır. Böylece diğer müşterilere ürün hakkında tanıtıcı bilgiler vererek yardımcı olunur. Siz de ürünü kullandıktan sonra ürün hakkındaki görüşlerinizi yorum köşesinde paylaşabilirsiniz. HC Care Complex bitkisel saç bakım kompleksi - 100 ml yorumları ile kapsamlı bilgi alabilirsiniz. Böylece ürünün içeriği ve kullanımı hakkında da detaylı fikir edinebilirsiniz.

HC Care Complex Saç Bakım Kompleksi - 100 Ml Fiyatı

HC Care Complex Saç Bakım Kompleksi - 100 Ml Fiyatı

Saç bakımında iyi bir etki kazandırmak için profesyonel ürünlerin tercih edilmesi gerekir. Saçların doğal yapısını bozmadan onlara eski formunu kazandıracak kalıcı bir bakım işlemi için bitkisel özlü kompleks yapıdaki ürün, size en iyi şekilde destek olur. HC Care Complex bitkisel saç bakım kompleksi - 100 ml satın alarak saçlarınız için en doğru kararı verebilirsiniz. Ürün içerisinde hiçbir kimyasal madde barındırmadığı için hiçbir zararlı etkisi yoktur. Seçeneğin içerisindeki bitkisel özler saçların derinlemesine bakımı için büyük oranda yardımcı olur. Yıpranan saçlara yeniden form kazandırmak ve eski doğallığını sağlamak için son derece etkili olan ürünü cazip fiyat avantajlarıyla satın alabilirsiniz. HC Care Complex bitkisel saç bakım kompleksi - 100 ml fiyatı cazip fiyat seçenekleriyle karşınıza çıkar. Siz de faydalı içeriğe sahip olan bu seçeneği Trendyol ile satın alabilirsiniz.