6
Sisleme İlaçlama Makinesi kategorisinde
en çok ziyaret edilen 6. ürün

HB Garden Tools Hb Şarjlı Akülü Ilaçlama Pompası Dezenfektan Pompası Dezenfektan Makinası

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.600 TL
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.700 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.700 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.800 TL

Ürün Bilgileri

HB Garden Tools Hb Şarjlı Akülü Ilaçlama Pompası Dezenfektan Pompası Dezenfektan Makinası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TARIM NALBUR VE MAKİNA Satıcı Ünvanı: UHUD HIRDAVAT DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0887102354900001 Vergi Kimlik Numarası: 8871023549
    Bu ürün TARIM NALBUR VE MAKİNA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Farklı renklerde gönderilecektir

Ürün Özellikleri

  • Hacim 6 L
Geri Bildirim Ver

HB Garden Tools Şarlı Kollu ve Akülü İlaçlama Pompası

HB şarjlı ilaçlama pompası ile büyük iş yerlerinde, sokaklarda veya garajlarda dezenfeksiyon yapmak mümkün hâle gelir. Oldukça kullanışlı birçok fonksiyonu sayesinde kullanıcıların beğensini kazanan bir üründür. Bu cihaz, hem şarjlı hem de şarjın bittiği yerlerde kollu mekanizması sayesinde manuel olarak ilaçlama yapabilmek için tasarlanmıştır. HB ilaçlama pompası,16 litrelik hacmi ile son derece geniş bir kullanım alanı sunar. Farklı türdeki 5 adet püskürtme ucu ile sunulur. Bu sayede tazyikli bir şekilde ilaç püskürtülebilir. Damlama yapmadığı için gereksiz ilaç sarfiyatını ortadan kaldırır. Bu üründe, ilacın sırtınıza gelmemesi için ek koruma bariyeri ve sırtınızı yormaması için tasarlanmış özel arka kısmı bulunur.

  • Hacim: 16 litre
  • Ağırlık: 5,5 kg
  • Kullanım: Şarjlı Akülü ve Kollu

Garden Tools Şarjlı İlaçlama Pompasının Opsiyonları Nedir?

Garden Tools Şarjlı İlaçlama Pompasının Opsiyonları Nedir?

HB şarjlı ilaçlama pompası, kollu ve şarjlı akülü olmak üzere iki farklı kullanım seçeneği ile sunulur. Kollu opsiyon, elektriğin olmadığı ya da cihazın şarjının bittiği durumlarda ilaçlama yapmanızı mümkün hâle getirir. Mecburi durumlarda manuel şekilde de kullanabilmesi açısından HB Garden Tools hb şarjlı akülü ve kollu ilaçlama pompası dezenfektan makinesi oldukça verimli bir üründür. Şarjlı akülü opsiyon ise bu ürünü tercih edilebilir yapan özelliklerin başında gelir. Şarj göstergeli cihaz, tek bir şarjda 16 litrelik tankı 20 defa boşaltabilir niteliktedir. 12v – 8a akü ile 5 saat aralıksız çalışma gücüne ve bu süreç içerisinde toplam 320 litre ilaçlama yapma kapasitesine sahiptir. Bu nedenle eşi benzeri olmayan bir ürün niteliğindedir. Ayarlanabilir teleskopik boruları sayesinde 4-5 metre yüksekliğe kadar ilaç atımı yapabilir.

Hb Garden Şarjlı Kollu Dezenfektan Makinesi Dayanıklı mıdır?

Hb Garden Şarjlı Kollu Dezenfektan Makinesi Dayanıklı mıdır?

HB şarjlı ilaçlama pompası, işlevi itibariyle dayanıklı bir üründür. Bu nedenle bu ürün, güneşe, darbelere ve kimyasallara dayanıklı bağlantı ve gövde parçalarından üretilir. Kimyasal tepkimelere karşı koruma sağlayan dayanıklı malzemeler kullanılarak, sızdırmaz bir yapı sağlanmıştır. 5,5 kg’lik ağırlığı ile oldukça sağlam ve ağır bir ürün olmasından dolayı taşınması dikkat gerektirir. Bu ürün kolayca deformasyona uğramaması için kaliteli plastikten üretilir. Bu sayede uzun ömürlü olma özelliğini koruyarak dayanıklılığını tekrar ispat eder. Bu ürün, toplamda 16 litrelik bir hacme sahiptir. Bu özelliği, tek şarj ile toplamda 320 litre ilaç atma kapasitesi sunar. Büyük dezenfektan işlemlerinde kullanılmak için oldukça uygun bir üründür. 5 farklı uç seçeneği ve yüksekliği 4-5 metreyi bulan yerlere ulaşabilen uzunluğu ile cihaz, her açıdan oldukça dayanıklı ve kullanışlıdır.

Garden Tools Hb Akülü İlaçlama Pompasını Kimler Kullanır?

Garden Tools Hb Akülü İlaçlama Pompasını Kimler Kullanır?

HB şarjlı ilaçlama pompası, özellikle büyük şirket temizliği, belediyeye bağlı temizleme, garaj temizliği ve sokak temizliği gibi alanlarda kullanmak için elverişli bir üründür. İçerisinde barındırdığı birçok güçlü özelliğini destekleyen, kullanıcıyı asla yarı yolda bırakmayan bir malzemeden üretilir. Tek bir şarj ile 5 saat kullanılabilir. Bu nedenle büyük ilaçlama etkinliklerinde kullanılması tavsiye edilir. Hem kollu hem de şarjlı olduğu için elektriğin olmadığı yerlerde dahi kullanılır. Bu sayede şehir içi yada dışı fark etmeksizin bu ürünün nimetlerinden faydalanabilirsiniz. Cihazın sayılan bu kadar özelliğinin yanı sıra koruma fonksiyonları da oldukça güçlüdür. Ürün, kullanıcının üzerine ilaç gelmesi önleyerek sağlığını korumak için geliştirilen ek koruma bariyeri ile beraber sunulur. Bu sayede kimyasal reaksiyonlara karşı koruyucudur. Ayrıca sırt ağrısı yapmaması için özel tasarlanmış arka kısmı bulunur. Trendyol aracılığı ile bu ürün hakkında daha fazla bilgi almak için HB Garden Tools hb şarjlı akülü ve kollu ilaçlama pompası dezenfektan makinesi yorumlarına göz atabilir, ürünü kolayca sipariş edebilirsiniz.