Hayykitap Fıtrat Pedagojisi

120 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
Kurumsal Fatura
168,80 TL
Kurumsal Fatura
172,50 TL
400 TL'ye 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
172,90 TL
Kurumsal Fatura
182,65 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Hayykitap Fıtrat Pedagojisi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dinamik Kırtasiye Spor Malzemeleri Gıda Satıcı Ünvanı: DİNAMİK KIRTASİYE SPOR MALZEMELERİ GIDA TEKSTİL TEMİZLİK MOBİLYA KUY.BİLG.İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adıyaman Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0297106520900001 Vergi Kimlik Numarası: 2971065209
    Bu ürün Dinamik Kırtasiye Spor Malzemeleri Gıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fıtrat Pedagojisi Hatice Kübra Tongar / Hayy Kitap Basım Yılı: 2015
  • Sayfa Sayısı: 184
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 13,5 x 21
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786055181963
  • Yazar: Hatice Kübra Tongar
  • Kur'an'ı Kerim'i hayatınızın süsü yapıp duvara mı astınız? Allah'ın yarattığı farklı fıtratlarla boyadığı ve emanetçiliğinize bıraktığı evlatlarınızın fıtrat programını yine o fıtratı yazan Kudretin kaleminden okumaktan geri mi duruyorsunuz? 1400 yıl öncesinden parlayan sünnetin düsturlarından haberdar değil misiniz? Modern pedagogların çoğu zaman birbiriyle çelişen sözlerini hakikatten uzak âdetleri kanun saymayı maharet bilirken "asıl kanunu" yok saydığınızın farkında mısınız? Öyleyse satırdan ve sadırdan okuyarak başlayacağınız ebeveynlik yolunun her bir durağında Rabbimizin yardımını dilemenin Kur'an ayetlerinin yorumlarını ve asrısaadete doğru açılan kapıdan günümüze süzülen menkıbelerle hadisi şerifleri okumanın tam zamanıdır! Nasr 'yardım' demektir... Allah'ın kuluna ettiği yardım... Bu kitabın her bir satırı çocuk eğitimine ayet penceresinden bakmaya çalışırken aynı zamanda bu yolda durmaya çalışan anne-babaların 'yardım çağrısı' hükmünde kaleme alındı. Zira Müslüman'ın görevi bilmek ve ifa etmektir ama hem bilmek hem ifa edebilecek iradeyi gösterebilmek ancak yüceler yücesi Allah'ın yardımıyla mümkün olabilir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Hatice Kübra Tongar
  • Sayfa Sayısı 151-200
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Fıtrat Pedagojisi - Hatice Kübra Tongar | Hayykitap

Çocuk eğitimi alanında birçok farklı kitap vardır. Fıtrat Pedagojisi kitabı da bunlardan Fıtrat, diğer anlamıyla yaradılış kelimesi, bir kimsede doğuştan bulunan mizaç özellikleridir. İslam inancına göre bu özellikler, kişiye yaradan tarafından bahşedilir. Hatice Kübra Tongar, çocuk gelişimi ve sosyoloji bölümlerinde başarılı olmuş bir yazardır. Sosyal medya sayesinde bilinirliği artan yazarın ebeveynlere önerileri vardır. Pedagojik çalışmalarının çoğunu kitap haline getirir. Yazar, Kuran-ı Kerim’den ayetlerle bu kitabı yazdığını belirtir. Yazar, bu kitabıyla yalnızca ebeveynlere değil, çocuklarla ilgili herhangi bir alanda çalışan kişilere de hitap eder. Öğretmen, psikolog, doktor gibi pek çok farklı meslek grubuna dahil olan kişilere yol gösterici olur. Eğitimciler bu kitaptan hareketle farklı bir yaklaşım geliştirir.

  • Ayetlerle çocuk gelişimi
  • Anlaşılır ve akıcı dil
  • Herkese hitap eden anlatım

Ebeveynlere Yardımcı Olan Etkili Bir Kaynak

Ebeveynlere Yardımcı Olan Etkili Bir Kaynak

Her çocuk, birbirinden farklıdır. Fıtrat Pedagojisi kitabının yazılış amaçlarından biri de bu farklılıklardır. Her çocuğun gelişim özellikleri farklıdır ve gelişim süreçleri ayrı şekilde ilerler. Bazıları hızlı gelişim gösterirken bazıları bu konuda yavaş ilerler. Bu nedenle bütün çocuklara aynı biçimde yaklaşmak ve hepsinden aynı özellikleri göstermesini beklemek yanlış olur. Bu durum, birtakım zorlukları da beraberinde getirir. Birden fazla çocuğa sahip olan ebeveynler, çoğu zaman evlatlarının her birine eşit davranmaz. Bu, ayrımcılık değildir. Aksine kişiye doğru biçimde yaklaşmanın ve onu eğitmenin ideal bir yoludur. Ailede doğru bir çocuk eğitimi sağlanmasıyla eğitimcilerin de işi kolaylaşır. Eğitimciler, pedagoglar her gün birbirinden farklı çocukla yan yana gelir. Hepsine özel ilgi ve alaka göstermeleri gerekir. Hatice Kübra Tongar Fıtrat Pedagojisi ile birbirinden özge fıtrata sahip çocukların yetiştirilmesine yardımcı olur.

Çocuklar İçin Fıtrata Göre Eğitim Yöntemi

Çocuklar İçin Fıtrata Göre Eğitim Yöntemi

Çocuk eğitimi ile ilgili pek çok kulaktan dolma bilgi vardır. Bazıları doğru olsa da nispeten yanlışlar fazladır. Özellikle dine dayalı anlatılan kurallar için bu geçerlidir. Bunlar dinden ziyade geleneksel adetlere dayanır. Çok fazla araştırmayan, sorgulamayan ve okumayan insanlar için bu kitap çok aydınlatıcıdır. Yazar, kitabı ile adetlerin ayetlerle karışması mevzusuna da dikkat çeker. Fıtrat Pedagojisi Hatice Kübra Tongar’ın kalemiyle bu yanlışları düzeltir. Kuran-ı Kerim’den ayetler, hadisler kitabın ana kaynaklarıdır. Çocuklarını bu şekilde yetiştirmek isteyen ebeveynlere özel bilgilerin yer aldığı kitap, çok sevilir. Çocukların gelişiminde önemli dönemler vardır. Aileler bu dönemleri gözden kaçırmadan hareket etmelidir. Çocuk eğitimine yeni bir bakış açısı kazandıran kitap, sürekli haz odaklı yaşayan çocukların yerine duyusal farkındalık kazanmış kişiler olması hakkındadır. Hayykitap Fıtrat Pedagojisi ile yazar, her çocuğun bir kitap gibi okunması gerektiğini vurgular.

Fıtrat Pedagojisi Kitabı ile Çocuklar İçin Doğru Yaklaşım

Fıtrat Pedagojisi Kitabı ile Çocuklar İçin Doğru Yaklaşım

Okuyucular için ufuk açıcı bir kitap olma özelliği taşıyan eser, çocuk gelişimi ile ilgili hazırlanmış olan sayısız kitap arasında öne çıkar. Çocuğu öncelik olarak kabul eden ve onunla doğru yakınlığı kurmayı sağlayan nadir kaynaklardan biridir. Fıtrat Pedagojisi, nokta atışı yaparak doğrudan çocukla yetişkin arasındaki etkileşime değinir. Siz de çocuğunuzun eğlenirken öğrenebileceği farklı yöntemler arıyorsanız bu kitaba göz atabilirsiniz. Çocukların duygularına ve düşüncelerine değer verilmesi, çocuk masumiyetinin güzelliğiyle onlara yaklaşılması gerektiğini vurgulayan kitap hayatınızı kolaylaştırır. Fıtrat Pedagojisi Hatice Kübra Tongar fiyat olarak da uygun aralıktadır. Bütçenizi zorlamadan satın alabileceğiniz kitabı okuyarak çocuğunuza nasıl yaklaşmanız gerektiğini keşfedebilirsiniz. Bu süreçte nelere dikkat etmeniz gerektiğini öğrenebilirsiniz. Fıtrat Pedagojisi yorumları için Trendyol’a göz atabilir ve siparişinizi saniyeler içerisinde verebilirsiniz.