Haylou Gt6 Dokunmatik Tws Kablosuz Bluetooth 5.2 Kulaklık 2023 6971664931068

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Haylou Gt6 Dokunmatik Tws Kablosuz Bluetooth 5.2 Kulaklık 2023 6971664931068

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Özellikleri: Bluetooth 5.2 Tek oynatma süresi% 40 artar, daha düşük güç tüketimi, daha kararlı. Düşük Gecikmeli Düzgün Kontrol Oyunlar ve videolar için neredeyse hiç gecikme olmaz ve ses ve kontrol tam olarak eşleşir. 12 mm Dinamik Sürücü Güçlü Bas 12 mm geniş dinamik sürücü, mükemmel bir bas, orta kademe ve tiz dengesi elde etmek için her ayrıntıyı doğru bir şekilde ayarlar. AAC Ses Kod Çözme Her Ses Ayrıntısını Yakalayın AAC ses kod çözme, kaynak sıkıştırma oranını artırırken daha yüksek çözünürlüğü destekler ve her ses ayrıntısını etkili bir şekilde yakalar. 3,9 g yarı kulak içi Rahat kullanım Ergonomik tasarımı ile kullanım sırasında sağlamlık ve rahatlık sunar. Çalışma aralığı: 10m (açık alan engel yok) Kulaklık şarj süresi: yakl. 1,5 saat Şarj kutusu şarj süresi: yakl. 2 saat Oynatma süresi: yakl. 5,5 saat Şarj kutusu ile pil ömrü: yakl. 20.5saat Pil tipi: li-ion Pil kapasitesi: (tek kulaklık) 35mAh Pil kapasitesi: (şarj çantası) 310m Ah Destek protokolü: HFP/HSP/A2DP/AVRCP Ana işlevler: müzik çal / duraklat, sonraki parça, çağrı hatırlatma, binaural arama, sesli hatırlatma

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.2
  • Dokunmatik Kontrol Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Haylou GT6 Dokunmatik TWS Kablosuz Bluetooth 5.2 Kulaklık

Bluetooth bağlantısı ve kablosuz özelliği sayesinde teknolojiden verimli bir şekilde faydalanmanıza imkan tanıyan Haylou GT6 dokunmatik TWS kablosuz Bluetooth 5.2 kulaklık 6971664931068 dokunmatik kablosuz kulaklık, hayatınızın kurtarıcı parçalarından biri olmayı başarır. Kimi zaman spor kimi zaman yemek yaparken ya da telefon ile görüşürken kolaylık sağlayan ürün, son derece işlevseldir. Aramalarda dışarıdan gelen gürültüleri engelleyerek net sese odaklanmanızı sağlarken her ses ayrıntısını yakalar. Tere ve suya dayanıklılığı sayesinde Haylou GT6 spor esnasında da kullanılabilir. Kulaklık şarj süresi ortalama 1.5 saat, şarj kutusunun dolum süresi ise yaklaşık 2 saattir. Tamamen şarj olduktan sonra Haylou GT6 TWS tek başına yaklaşık 5.5 saat kullanılabilir. Şarj kutusu ile yaklaşık 20.5 saat gibi uzun süre kullanılır.

  • Bluetooth bağlantısı
  • Kablosuz kullanım imkanı
  • Su ve tere dayanıklı

Haylou GT6 Dokunmatik Bluetooth Kulaklık Özellikleri

Haylou GT6 Dokunmatik Bluetooth Kulaklık Özellikleri

Her an her yerde kullanılabilen ve uzun süren pil ömrüne sahip olan Haylou GT6 dokunmatik TWS kablosuz Bluetooth 5.2 kulaklık, su geçirmez ve tere dayanıklı olmasından dolayı sık tercih edilen bir üründür. Derin sesleri ve ince ayrıntıları dahi yakalayan cihaz, pürüzsüz bir ses kalitesi elde etmenize olanak tanır. Haylou GT6 özellikleri arasında öne çıkanlardan biri olan dokunmatik olması sayesinde çal/duraklat, aç/kapat gibi birçok işlev pratik şekilde gerçekleştirilir. Haylou GT6 TWS Bluetooth kulaklık Li-ion tipi pile sahiptir. Kısa sürede şarj edebileceğiniz cihazı hemen kullanmaya başlayabilir, güçlü bir basa sahip olması ile müziklerinizi keyifle dinlemeye devam edebilirsiniz. Ürün, oldukça rahat ve ergonomik kullanıma sahip olmasıyla da avantaj sağlar. Böylece uzun süre kulağınızı rahatsız etmeden ürünü kullanabilir, telefon görüşmelerinizi de yapabilirsiniz.

Haylou GT6 Kablosuz Bluetooth Kulaklık Avantajları

Haylou GT6 Kablosuz Bluetooth Kulaklık Avantajları

Haylou GT6 Bluetooth 5.2, işlevsel ebatları ve minimal tasarımı sayesinde tüm beklentilerinize ve ihtiyaçlarınıza karşılık vermeyi başarır. 3,9 gr ürün, yarı kulak içi ve oldukça rahat bir kullanıma sahiptir. Farklı birçok işletim sistemi ile uyumlu olarak kullanılabilir. Haylou GT6 kulaklık dayanıklı ve kaliteli yapısı sayesinde uzun ömürlüdür. Sporda, yolda, otobüste olması fark etmeksizin rahatlıkla kullanabileceğiniz tasarım, konforlu dizaynıyla keyifli bir kullanımı mümkün kılar. Uzun süren şarj ömrü sayesinde gün içinde şarjın bitmesi olasılığını düşünmeden rahatlıkla hareket edebilir, işlerinizi halledebilirsiniz. 6971664931068 kodlu Haylou kulaklık sayesinde sürekli dolaşan kablolarla da uğraşmazsınız. Haylou marka GT6 dokunmatik Bluetooth kulaklık sesli asistan desteklemeye de sahiptir ve Google Asistan, Siri kullanımını destekler. Ek olarak dokunmatik sensörü ile uzaktan kumanda gibi cihazdan uzakken de rahatlıkla ürünü kullanabilirsiniz.

Uygun Haylou GT6 Dokunmatik Kablosuz Kulaklık Fiyatları

Uygun Haylou GT6 Dokunmatik Kablosuz Kulaklık Fiyatları

Haylou GT6 Bluetooth kulaklık fiyatları modelin tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Her kesimden bireyin rahatlıkla ulaşabileceği bütçe dostu fiyat aralıklarıyla dikkat çeken ürün, zarif ve küçük boyutlardadır. Bu sayede cebinizde ya da çantanızda taşıma için elverişlidir. Bluetooth bağlantısı ile çalışan Haylou kulaklık dokunmatik özelliğiyle son derece hızlı ve pratik bir çalışır. Kaliteli, dayanıklı ve şık yapısıyla kusursuz bir tasarıma sahip olan ürün, uzun seneler boyunca güvenli bir kullanım arayanların beklentilerini karşılar. Deneyimli müşteriler tarafından yapılan Haylou GT6 yorum ve önerilerini inceleyerek ürün hakkında merak ettiğiniz konularda fikir edinebilirsiniz. Böylece aklınıza takılan sorulara da kolaylıkla cevap bulabilirsiniz. Siz de Haylou GT6 fiyat seçeneklerini öğrenmek, cihaz hakkında bilgi almak ve ürünü temin etmek için online alışverişin güvenilir adresi Trendyol’u tercih edebilirsiniz.