Haylou GT5 Bluetooth 5.0 Tws Kulaklık Siyah gT5

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Haylou GT5 Bluetooth 5.0 Tws Kulaklık Siyah gT5

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Bluetooth özelliği bulunan tüm cihazlara uyum sağlayan kulak içi Bluetooth kulaklık dokunmatik işlev göstererek konforlu kullanımı destekler. Müzik dinlemenin yanı sıra düşük gecikmeli oyun için de verim alabilirsiniz.
  • Şık tasarımı ile dikkat çeken siyah Bluetooth kulaklık tam kablosuz kullanım sunarak kablo karmaşası yaşamadan her ortamda yararlanma imkanı verir.
  • Tercihe göre ister tek isterseniz çift olarak kullanabileceğiniz mikrofonlu Bluetooth kulaklık Android ve iOS işletim sistemi ile uyumluluk gösterir. 10 metre mesafeye kadar kesintisiz iletişim kurabilir.
  • Haylou GT5 modeli taşınabilir şarj kutusu ile 24 saate kadar kullanılabileceği gibi, her yerde şarj edilebilir. Kullanılmadığı anlarda bekleme durumuna geçerek batarya performansının azalmasını önleyebilir.
  • Suya dayanıklı Bluetooth kulaklık kapalı mekanların yanı sıra açık mekanlarda da her koşulda aktif işlev gösterebilir. Aynı zamanda terden etkilenmeyen yapısıyla performansını sürdürebilir.
  • 5.0 Bluetooth kulaklık gecikme sürelerini minimize ederek dengeli bir bağlantı kurulmasını sağlar. Dinlediğiniz müziği durdurabilir, tekrar kaldığı yerden başlatabilirsiniz.
  • Haylou GT5 Bluetooth 5.0 kablosuz kulaklık orijinal ses ayrıntılarını ortaya çıkarır. 7.2 milimetre hoparlör her yerde etkileyici stereo ses oluşturur.
  • Google asistan ve Siri asistan özelliği bulunan Haylou GT5 kablosuz kulaklık her yaş grubu tarafından rahatlıkla kullanılabilir.
  • Özel kutusunda sunulan kulaklığı her yere taşıyabilir ve sağlam yapısıyla uzun ömürlü şekilde yararlanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.0
  • Dokunmatik Kontrol Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Haylou GT5 Bluetooth 5.0 Tws Kulaklık Siyah

İşlevsel ve kullanışlı olmasıyla birçok insanın tercihi haline gelen kablosuz Bluetooth kulaklıklar sıklıkla tercih edilir. Haylou GT5 Bluetooth 5.0 kablosuz kulaklık, tasarımı ve yüksek ses performansıyla ön plana çıkar. Müzik ve oyun keyfini bir üst basamağa taşıyan Haylou GT5 kulaklık keyifli vakit geçirebilirsiniz.

  • Yüksek ses kalitesi
  • Kesintisiz müzik keyfi
  • Şık tasarım

Haylou Gt5 Bluetooth Kulaklık Özellikleri

Haylou Gt5 Bluetooth Kulaklık Özellikleri

Haylou GT5 Bluetooth kulaklık yüksek ses kalitesi ve üstün teknolojik özellikleri sayesinde sık tercih edilen bir modeldir. Dayanıklı yapısı ve kolay taşınabilirliği müzik keyfini kesintisiz yaşamanıza olanak tanır. Haylou GT5 özellikleri bakımından üst sınıf kulaklıklar arasında yerini alır. Haylou GT5 Bluetooth kulaklık modelinin bazı özellikleri şunlardır:

Taşınabilir kutusu ve küçük boyutları sayesinde her yerde şarj edilebilir özelliktedir. Bluetooth 5.0 özelliğiyle her cihaza bağlanabilen Haylou GT5 kablosuz müzik deneyimini kesintisiz yaşamanızı sağlar. Şarkı durdurma, atlama, devam ettirme gibi özelliklere sahip dokunmatik tuşları vardır. Suya ve toza dayanıklı yapısıyla her an yanınızda olan bu kablosuz kulaklık modeli spor aktivitelerinde de rahatça kullanılabilir. Şık ve sade tasarımıyla her giyim tarzına uyum sağlar. Kullanılmadığı durumlarda kendisini kapalı konuma alarak batarya performansını korur. Dijital sinyal işlemci ve gelişmiş ses kodlama sayesinde orijinal ses ayrıntılarını duymanızı sağlar. Dahili 7,2 mm hoparlör dengeli ve kaliteli ses deneyimi sağlar. Her biri 3,9 gr olan kulaklıklar şık bir tasarıma sahiptir.

    Haylou GT5 Bluetooth Kulaklık Avantajları

    Haylou GT5 Bluetooth Kulaklık Avantajları

    Uygun fiyatıyla üstün ses teknolojisini birleştiren Haylou GT5 Bluetooth 5.0 Tws kulaklık kablosuz olması sayesinde oldukça kullanışlı bir yapıya sahiptir. Bluetooth 5.0 özelliği her cihazla bağlantı kurmanıza olanak tanır. Film, dizi ve müzik keyfini doya doya çıkarabileceğiniz bu kulaklıklar terleme ve toza dayanıklılığı sayesinde spor yaparken veya dış mekanlarda da kullanabilmeniz için tasarlanmıştır. Haylou GT5 Bluetooth kablosuz kulaklık modelinin pek çok avantajı vardır:

    Haylou GT5 Bluetooth özelliğiyle her cihaza bağlanabilme özelliğine sahiptir. Dokunmatik kullanımı pratik ve işlevsel olmasını sağlar. Sesli komut özelliği sayesinde dijital asistanlara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Batarya seviyesinin düşük olduğu zamanlarda bütün ses kanallarını tek kulaklığa vererek müzik keyfinizi kesintisiz devam ettirebilirsiniz. Hafif ve dayanıklı şarj kılıfının üzerinde yer alan LED ışıklar sayesinde kulaklığınızın pil seviyesini gözlemleyebilirsiniz. Haylou GT5 Bluetooth 5.0 Tws kulaklık Siyah rengi sade ve şık bir görünüm sunar. Güçlü ses donanımı kaliteli ve net bir ses deneyimi sunar. Uzun pil ömrü 4 saat kesintisiz müzik dinlemenizi sağlar.

      Haylou Gt5 Bluetooth Kulaklık Fiyat

      Haylou Gt5 Bluetooth Kulaklık Fiyat

      Dokunmatik tuş özelliği, oyun modu ve yüksek ses kalitesiyle ön plana çıkan Haylou GT5 inceleme detaylarına göz atarak ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Kullanışlı ve uygun fiyatlı kulaklıklardan olan Haylou GT5 Bluetooth 5.0 TWS kulak içi kulaklık dış mekan sesini önleme özelliğiyle her anınızda kullanabileceğiniz bir modeldir. Gürültülü ortamlarda bile ses kalitesinden kaybetmeden müzik dinlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. Teknoloji ve müzik tutkunlarının tercihlerinden olan bu model, modern donanıma sahiptir. Bas, tiz ve mid sesleri dengeli ve kaliteli bir şekilde duymanızı sağlar. Kulağa oturan özel yapısıyla kulağınızdan düşme sorunu yaşamadan özellikle spor aktiviteleri sırasında rahatça kullanabilirsiniz. Hafif şarj kılıfının kolay taşınabilir olması sayesinde hem şarjınız bittiğinde kullanabilir hem de kulaklığınızı güvenle saklayabilirsiniz. Haylou GT5 fiyat olarak sahip olduğu üstün teknolojik özelliklere rağmen oldukça uygundur. Haylou GT5 yorum bölümünde müşteri deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Haylou GT5 Bluetooth 5.0 kablosuz kulaklık yorum detaylarını inceleyebilir, yüksek teknolojili ses kalitesi sunan bu kulaklığı uygun fiyatlarla Trendyol’dan satın alabilirsiniz.