Hayfene Ayçekirdeği Içi Tuzsuz - 250 G

98,90 TL
(395,60 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hayfene Ayçekirdeği Içi Tuzsuz - 250 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hayfene Satıcı Ünvanı: UCUZCULAR GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0883001912500018 Vergi Kimlik Numarası: 8830019125
    Bu ürün Hayfene tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ay Çekirdeği İçi Nedir? Ay çekirdeği içi, ayçiçeği bitkisinin tohumlarında yer alan çekirdeklerin ayıklanarak kabuklarının çıkarılmasıyla elde edilen kuruyemiş çeşididir. Ay çekirdeği içinin içeriğinde E ve B vitamini, sodyum, selenyum, magnezyum, manganez, fosfor, demir, bakır ve çinko bulunur. Ayrıca ay çekirdeği içi besin değeri açısından da zengin bir üründür. Ay Çekirdeği İçi Nerelerde Kullanılır? Ay çekirdeği içi bir kuru yemiş olarak tüketilir. Bunun yanı sıra bisküvilerde, kurabiyelerde, galetalarda, poğaçalarda, ev yapımı barlarda, salatalarda, ekmeklerde, böreklerde, simitlerde, keklerde, granolalarda kullanılan bir yemiş çeşididir. Özellikle fırın ve pastane ürünlerinde sıkça tercih edilen bir yemiş çeşididir. Ay Çekirdeği İçi Nasıl Kullanılır? Ay çekirdeği içini hazırladığınız tarifleri süslemek için kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra ay çekirdeği içini tariflere pişirme aşamasında ekleyerek lezzeti de arttırabilirsiniz. Favori Tariflerimiz ? Çekirdekli haşhaşlı kurabiye ? Çikolatalı yulaf bar ? Ay çekirdekli mahlepli poğaça Yemek Tarifi Çekirdekli Ekmek Malzemeler: ? 200 gr buğday unu ? 150 gr tam buğday unu ? 1,5 su bardağı ılık su ? 10 gr instant maya ? 2 yemek kaşığı zeytinyağı ? 1 tatlı kaşığı toz şeker ? 1 tatlı kaşığı tuz ? 1 yemek kaşığı keten tohumu ? 2 yemek kaşığı ay çekirdeği içi Yapılışı: ? Geniş bir kapta un, tuz, şeker ve maya karıştırılır. ? Karışıma yavaş yavaş su eklenerek yoğrulur. ? Elde edilen hamura 1 yemek kaşığı ay çekirdeği içi ve keten tohumu eklenerek karıştırılır. ? Üzeri kapatılan hamur 40 dakika mayalandırılır. ? Fırın 180 derecede ısıtılır. ? Baton kek kalıbı yağlanır. ? Mayalanan hamur kalıba yerleştirilir. ? Hamurun üzeri ayçekirdeği içiyle süslenir. ? Fırında yaklaşık 30-35 dakika pişirilir. ? Pişen ekmek tamamen soğuduktan sonra dilimlenir. Genel Bilgi Ay çekirdeği içi, ayçiçeği bitkisinin tohumlarından elde edilen çekirdeklerin ayıklanmasıyla elde edilen yemiştir. Ay çekirdeği içi bir yemiş çeşidi olarak tüketilir. Bunun yanı sıra bisküvilerde, kurabiyelerde, galetalarda, poğaçalarda, ev yapımı barlarda, salatalarda, ekmeklerde, böreklerde, simitlerde, keklerde, granolalarda da kullanılır. Özellikle hazırlanan tariflerin süslenmesi için önemli bir yemiş çeşididir.
Geri Bildirim Ver