Hayfene Alman Kurabiyesi Baharatı Lebkuchengewürz 40 G

Çok Al, Az Öde!
1 x  88,12 TL
%10 indirim
2 x  79,31 TL
158,62 TL
%15 indirim
3 x  74,90 TL
224,71 TL
%20 indirim
4 x  70,50 TL
281,98 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hayfene Alman Kurabiyesi Baharatı Lebkuchengewürz 40 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hayfene Satıcı Ünvanı: UCUZCULAR GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0883001912500018 Vergi Kimlik Numarası: 8830019125
    Bu ürün Hayfene tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alman Kurabiyesi Baharatı Nedir? Alman Kurabiyesi çeşit çeşit baharatla tatlandırılan, ağızda dağılan klasik bir kurabiyedir. Genellikle tarçın, zencefil ve karanfil gibi tatlılara yakışan bol aromalı baharatların kullanıldığı bu kurabiyenin içeriğindeki baharatlar isteğe bağlı olarak artırılabilir. Hayfene’nin yıllar boyu edindiği köklü baharat tecrübeleriyle bir araya getirilen Hayfene Alman Kurabiyesi Baharatı kurabiyenizin aromasını sizin için tasarlamıştır. Nerelerde Kullanılır? Süt ve sütlü tatlılara yakışabilecek baharatlar içermektedir. Dilerseniz tatlı bir aroma vermek istediğiniz et, sebze ve zeytinyağlı yemeklerinde de küçük bir miktar kullanabilirsiniz. Tatlının, ekşinin ve tuzlunun bir araya geldiği meyve, kuruyemiş ve proteinler içeren çeşitli Osmanlı mutfağı yemeklerinde de yeterli miktarda kullanıldığı takdirde olumlu sonuç verebilir. Alman Kurabiyesi Baharatı Nasıl Kullanılır? Klasik bir kurabiyenin ötesinde bir lezzet sunmak istiyorsanız sizin için ideal olan bu baharatı klasik Alman Kurabiyesi tariflerinin içinde bulunan baharat yerine kullanarak zengin aromalı bir kurabiye elde edebilirsiniz. Tatlılar için özel olarak bir araya getirilen yardımcı baharatlarla harmanlanan bu karışımı tatlı şerbetlerinizi aromalandırmak içinde kullanabilirsiniz. Baharatlı egzotik tatlılar yapmak istediğinizde tatlınıza dilediğiniz miktarda Alman Kurabiyesi Baharatı ilave etmeniz mümkün. Favori Tariflerimiz ? Baharatlı Zencefilli Kurabiye, ? Limonlu Baharatlı Kek, ? Hindistan Cevizli Baharatlı Kurabiye. Alman Kurabiyesi Tarifi Bu tarif için malzemeler şunlardır: ? 150 gr tereyağ, ? 4 yemek kaşığı sıvı yağ, ? 3 yemek kaşığı bal, ? 4 yemek kaşığı şeker veya esmer şeker, ? 1 yumurta, ? 1 yemek kaşığı kakao (isteğe göre ), ? 2 yemek kaşığı süt, ? Yarım çay kaşığı karbonat, ? 1 fiske tuz, ? 1 dolu yemek kaşığı baharat karışımı, ? Hayfene Alman Kurabiyesi Baharatı karışımı, ? 1 avuç fındık, ? 1 çay bardağı badem, ? 4 su bardağı un. Alman Kurabiyesi yapılışı şu şekildedir: Tereyağını ufak parçalara ayırıp cezvede eritin. İçerisine bal, şeker ve tuzu ekleyin. Ilıdıktan sonra yoğurma kabına alıp içine yumurtaları ilave edip çırpın. Badem ve fındık içini mutfak robotunda incecik kıyın ve karıştırma kabına ekleyin. Ardından Alman Kurabiyesi baharatı ilave edin. Yarım çay kaşığı karbonatı da ekleyip yavaş yavaş unu da koyduktan sonra iyice yoğurun. Hamurunuz streçle sarıp buzdolabında 30 dakika dinlendirin. Ardından kurabiye inceliğinde açarak dilediğiniz şekillerde kesin ve yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine dizin. Önceden ısıttığınız 180 derece fırında 10 dakika pişirmeniz yeterli olacaktır.
Geri Bildirim Ver