Haydi Ocak Gözü Bek Takımı

180 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Haydi Ocak Gözü Bek Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ev&yasam Satıcı Ünvanı: EMRE DEMİRKOL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2880795004
    Bu ürün Ev&yasam tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ocak bek takımı, 4 adet ocak gözü için uygun bek bulundurur. Set üstü ocaklar ile kullanılmaya uygundur.
  • Bek takımı Arçelik, Vestel, Beko, Bosch, Siemens ve Profilo gibi markalar ile uyumludur.
  • Ocak gözü bek takımı, bek altlıkları ve bek şapkası olmak üzere 8 parçadan oluşur.
  • Bek seti siyah renk tonu ile şık bir tasarıma sahiptir.
  • Metal materyalden üretilen bek takımı darbelere karşı dayanıklı bir yapıya sahiptir.
  • Isıya karşı dayanıklı olduğu için renginde herhangi bir şekilde solma meydana gelmez.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Haydi HYD000000BT01 Ocak Gözü Bek Takımı

Haydi 4'lü tüm markalara uyumlu ocak gözü bek takımı, kullanışlı ve şık bir üründür. Uzun süre yemek yapmaya bağlı olarak aşınan ve kirlenen ocak takımlarının yerini doldurur. Bu ürün sayesinde eski bek takımlarını temizlemekle uğraşmadan yalnızca bu takımı alarak yepyeni ocaklar elde edebilirsiniz. Haydi ocak gözü bek takımı, birinci sınıf malzeme ile üretilir. Takım yüksek sıcaklıklara maruz kaldığında bile uzun yıllar güvenle kullanılabilir. 4 boyutlu olan set, toplamda 8 parçadan oluşur. Pek çok ocak markasıyla uyumlu olan Haydi 4'lü üniversal ocak gözü bek takımı, kolay temizlenebilme özelliğine de sahiptir.

  • Materyal: Zamak
  • Parça Adedi: 8
  • Boyut Sayısı: 4

Haydi Tüm Markalara Uyumlu Ocak Takımı Özellikleri

Haydi Tüm Markalara Uyumlu Ocak Takımı Özellikleri

Haydi 4'lü tüm markalara uyumlu siyah ocak gözü bek takımı, dayanıklı ve şık bir settir. Bu ürün ile ocaklarınız daha şık ve temiz bir görünüm kazanır. Takım zamak adlı bir materyalden üretilir. Dayanıklılığıyla bilinen zamak, alüminyum, çinko, magnezyum ve bakır gibi minerallerden oluşur. Hafif bir yapıya sahip olan bu malzeme, ateşin alev yuvacıklarından etkin bir biçimde çıkmasını sağlar. Haydi’nin marka kalitesiyle tüketiciye sunulan ürün, siyah ve gümüş renklerinden oluşur. Alev yuvacıkları için hazırlanan alt kısım gümüş renginde, kapak kısmı ise siyah renktedir. Oldukça şık bir görüntü sunan bu kapaklar emayeden yapılmıştır. Haydi 4’lü tüm markalara uyumlu ocak gözü siyah bek takımı her yönüyle son derece kaliteli ve uzun ömürlüdür.

Haydi 4'lü Ocak Gözü Bek Takımı Hangi Ürünlere Uygun?

Haydi 4'lü Ocak Gözü Bek Takımı Hangi Ürünlere Uygun?

Haydi 4’lü tüm markalara uyumlu ocak gözü bek takımı ankastre ve set üstü özellik taşıyan hemen hemen her ocak tipiyle uygundur. Bu ürün dört gözlü ocaklarda etkin performans sağlar. Haydi 4’lü tüm markalara uyumlu ocak gözü bek takımı, üniversal özellik taşıyan ocakların yaklaşık %95’i ile kullanılabilir. Özellikle çakmak iğnesinin geçmesi gereken kısım halka şeklinde ise takımın tamamen uygun olduğunu söylemek mümkündür. Kullanıcılar ürün görselleriyle ocaklarında kullandıkları mevcut bek takımlarını karşılaştırarak alım kararı vermelidir. Burada dikkat edilecek husus ocakların üç ayaklı olması ve çakmak giriş yerinin ay şeklinde tamamen açık olmamasıdır. Hâli hazırda kullandığınız ocağın özellikleri ve göz sayısı takıma uygun değilse üründen verim almanız mümkün değildir. Bu nedenle satın alma kararı vermeden önce takımı ve ocağınızı dikkatli biçimde karşılaştırmanız önerilir.

Haydi Markalara Uyumlu Ocak Takımının Kullanımı Nasıl?

Haydi Markalara Uyumlu Ocak Takımının Kullanımı Nasıl?

Haydi ocak gözü bek takımı, kolay takılıp çıkarılabilen oldukça işlevsel bir cihazdır. Ürünü kullanmaya başlamadan önce eski takımların yerinden sökülmesi gerekir. Daha sonra ürünün gümüş renkli alt parçaları çakmak yuvasından geçirilerek ilgili alana yerleştirilmelidir. Bunu yaparken alev yuvalarının doğru boyuttaki ocak gözüne takıldığından emin olunmalıdır. Ardından Haydi 4’lü tüm markalara uyumlu ocak gözü bek takımının kapakları da yerine konularak ürün kullanıma hazır hâle getirilir. Ürünü düzenli aralıklarla temizlemeniz kullanım süresini uzatacaktır. Bunun için bek takımını nemli bir bezle silebilirsiniz. Daha zorlu lekeler için bulaşık deterjanından yararlanmanız tavsiye edilir. Siz de ocağınıza şık ve temiz bir görünüm kazandırmak için Haydi 4’lü tüm markalara uyumlu ocak gözü bek takımını Trendyol üzerinden kolaylıkla satın alabilirsiniz. Haydi 4'lü tüm markalara uyumlu siyah ocak gözü bek takımı yorumlarını okuyarak gerçek kullanıcı deneyimlerinden haberdar olmanız mümkündür.