Hayat Yayınları Tarihin Gör Dediği

70 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %7 İndirim
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
144,13 TL

Ürün Bilgileri

Hayat Yayınları Tarihin Gör Dediği

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: mentale kitabevi Satıcı Ünvanı: FECRİ YAŞAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Vergi Kimlik Numarası: 9391003471
    Bu ürün mentale kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 'Tarih, bir erken uyari sistemi ise bu kitap onun dügmesine basmistir.' Son yillarda Türkiye nin bas döndürücü gündeminde yer alan olaylarin aslinda tarihî sürekliligin bir parçasi oldugu tezine isaret eden yazilari kapsayan kitap, belli basliklar altinda, gündemdeki bazi hususlari kucaklayip geçmisle bugün arasinda bir köprü vazifesi görmektedir. Kitap, bir milletin tarihsel birikiminin elverdigi ölçülerde kendi edebiyatinin, efsanelerinin, dilinin, hukukunun, sanatinin, yönetim biçimlerinin, dininin ve felsefesinin toplami olmasi sebebiyle yasanilan mekân, sahip olunan kültür ve tarihsel mirastan kaçilamayacagi temel iddiasi üzerinden ilerlemektedir. Tarihte, sanildiginin aksine, sürekli ilerlemenin mümkün olmadigindan bahsedilirken, milletlerin tarihî rollerinin oldugunu
  • bu tarihî akis içinde düsüsler ve çikislar yasadiklarini
  • düsüs ve çikislarin, tarihin o millete biçtigi role uygun davranmasi ya da davranmamasi ile gerçeklestigi aktarilmaktadir. Bu nedenle tarihi, otoritelerin söylediklerini reddetmek ya da kabul etmek degil, olaylari bu akisa uygun olarak yorumlama anlayisiyla ele alip, kendi üslubunca politik tarih anlatisiyla tütsüleyip bir zihin tarihi çalismasi olarak sunmaktadir. Türk Tarihçisi Ahmet Cevdet Pasa nin 'Tarihten murat, olaylarin dogruluk veya yanlisligini ve gerçek sebeplerini ögrenip bunlardan ders almaktir.' sözünden hareketle hazirlanan bu kitapta okuyucuya baktirilmak istenen nokta hiçbir sosyal ve politik olayin mantar gibi birdenbire yerden bitmeyecegi, muhakkak geçmise ait bir uzantisinin oldugu ve gelecege de uzanacagi hakikatidir. Kisacasi tarih, toplumlar için muazzam bir erken uyari sistemidir. Okuyacaginiz bu kitap umuyoruz ki bugün ve gelecek için uyari dügmesine basabilmistir. Ürün Adı: Tarihin Gör Dediği Ürün Kodu: 9786051513232 Basım Yılı: 2020.00000000 Kapak Türü: Karton Kapak Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen: Koray Şerbetçi En düşük fiyat politikasıyla, İnternet dünyasında benzersiz fiyatları siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.%100 müşteri memnuniyetini ilke edinerek sizlere hizmet vermekteyiz. Tüm ürünlerde kargo ücretsizdir. Sipariş en geç 2-3 iş günü içerisinde kargolanır.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Stefan Zweig
  • Roman Türü Klasikler
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver