Hayat Yayınları Okuma Zekası (RIQ) - Selahattin Yaylamaz 9786055365202

140 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
141,95 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
198,80 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Hayat Yayınları Okuma Zekası (RIQ) - Selahattin Yaylamaz 9786055365202

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİTAPOKUR KİTAP KIRT KÜL ÜRÜN TİC A.Ş Satıcı Ünvanı: KİTAPOKUR KİTAP KIRTASİYE KÜLTÜR EĞİTİM ÜRÜNLERİ VE ELEKTRONİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0564102094500001 Vergi Kimlik Numarası: 5641020945
    Bu ürün KİTAPOKUR KİTAP KIRT KÜL ÜRÜN TİC A.Ş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Okuma ve eğitim kavramları öylesine iç içe ele alınmış ve somutlaştırılmış ki, derinlemesine öğreniyorsunuz. Bu kitapla eğitimin ve okumanın ne demek olduğunu çok ileri boyutta öğrendim. Bu kitabı yıllar önce okumuş olsaydım
  • muhtemelen tıp değil de eğitim profesörü olmak isteyecektim. Prof. Dr. Ender SERİN / Başkent Üniversitesi Okuma becerilerini geliştirme, okuma alışkanlıklarını kazandırma yönünde önce bireyi, sonra aileyi bilinçlendirmeyi amaçlayan bu kaynağın herkese yol göstereceği, yararlı olacağı, eğitimcilerin, ana babaların ufkunu açacağı kesindir. Prof. Dr. Mukim SAĞIR / Atatürk Üniversitesi Kitabınızı iki solukta, yani iki kısa otobüs yolculuğunda okudum. Gerçekten muhteşem. Teşekkürler Selahattin Hocam… Prof. Dr. Halis OĞUZ / Selçuk Üniversitesi Çok çok yararlandığım bir kitap oldu. Adından da anlaşılacağı üzere akademik ve pratik bir kitap. Yazar, ezber bozmuş. Akademik anlamda yepyeni terminolojilerle karşılaşacak ve şaşıracaksınız. Bu kitabın okunduğu evde hayat bir cümbüşe dönüşüyor, çoluk çocuk herkes keyifle kitap okuyor, yaşamın keyif ve huzuru her yanı kuşatıyor. Okuma Zekâsı, enteresan, inanılmaz, şaşırtıcı, ikna edici, doyurucu ve keyifli bir kitap. Engin Karaman / Öğretmen Bugün “Okuma Zekâsı” kitabınızı okudum ve ciddi bir aydınlanma yaşadım. Son zamanlarda ruhumu saran puslu havanın nedeni de çözümü de kütüphanemdeymiş meğer. Gereklilik olarak okumayı öncelik sıralamamda çok daha önlere çekip, aylık hedef belirleyip, daha disipline edilmiş bir okuma programına başlıyorum sayenizde. Selahattin Bey, gelişim serüvenime yapmış olduğunuz bu güzel katkınıza sonsuz teşekkürler. Bir gün bir şekilde sizinle yollarımızın kesişmesi dileğiyle. Gündüz Yazıcı / İktisatçı Ürün Adı: Okuma Zekası (RIQ) Ürün Kodu: 9786055365202 Yazar: Selahattin Yaylamaz Basım Yılı: 2017 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 208 Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Selahattin Yaylamaz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 201-250
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver