Aktif Hayat Yayınları Ahirette 45 Gün

220 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
260,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
222,20 TL
2 Adet ve Üzeri %7 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Aktif Hayat Yayınları Ahirette 45 Gün

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PATHİKA KİTAP KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: MEHMET EROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3650034052
    Bu ürün PATHİKA KİTAP KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ahirette 45 Gün - Yaşanmış Gerçeküstü Bir Hadise Kitap Açıklaması Göğsünün içinde yürek taşıyan, kulağı olup da duyan herkes için ibretlik 45 GÜN... - YAŞANMIŞ GERÇEKÜSTÜ BİR HADİSE - Ahiret hayatına dair doğusundan batısına dünyanın her köşesinden insanların sayısız tecrübeleri ve tespitleri mevcuttur. Sıradan insanların da gerek rüyalar gerekse yaşadıkları sıra dışı olaylar vesilesiyle bilgileri vardır. İnsanların bir kısmının tam bir kanaat ile olmasa da gereklerini hakkıyla yerine getiremese de pek çok insan ahiret hayatına inanır. İnsanlar en azından rüya vasıtasıyla ahiret hayatı ile ilgili tecrübeler yaşar. Kimileri öldüğünü görür, kimileri mezarına konduğunu, kimileri cennet ve cehennem hâllerini... Tıbbî olarak ölüp dirilenlerin anlattıkları sayısız veriler, kişisel deneylere dayanan tecrübeler de insanların elinde mevcut ama bugünün determinist zihin yapısı hep laboratuvar düzeyinde kanıt aradığı için bunlar ancak meraklılarını ilgilendiren malzemeler olarak hatıralarda, edebi eserlerde, filmlerde karşımıza çıkar. İşte bu eserde anlatılanlar da İkinci Dünya Savaşı’nın tüm dünyayı kasıp kavurduğu dönemde askerliğini yapan babam İsmail Bulut’un Malatya Akçadağ Karakolu’nda kırk beş gün boyunca şahit olduğu ve dinlediği olağanüstü bir hadiseye dayanıyor. Babamın koğuş arkadaşı Halil Akbaş, kırk beş gün boyunca her akşam bir tür astral seyahatle ötelere/ahirete gider
  • bir karakol dolusu koğuş arkadaşının sorgulayıcı bakışları altında orada yaşadıklarını etrafındakilere detaylıca aktarır. Bu hadiseden çok etkilenen babam, arkadaşı Halil Akbaş’ın bu olağanüstü tecrübesini âdeta bir kamera gibi zihnine kaydeder. Bu şahit olduğu hadiseyle askerlik sonrasındaki hayatına yeni bir yön çizer. Kahramanlarının büyük bir kısmı artık ahirete intikal etmiş hayli ilgi çekici bu hadisenin anlatıcısı, onun aynı zamanda birincil tanığı olan babam. Ahirette 45 Gün, bir babanın böylesi olağanüstü ve hikmetli bir tecrübesini oğluna aktarmasının hikâyesidir. Mehmet Ali Bulut (Tanıtım Bülteninden) Hamur Tipi : 2. Hamur Sayfa Sayısı : 368 Ebat : 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı : 2020 Baskı Sayısı : 1. Basım Dil : Türkçe

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Kolektif
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 351-400
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Ahirette 45 Gün - Mehmet Ali Bulut | Hayat Yayınları

Kitap okuma alışkanlığı her yaşta kazanılabilir. Alışkanlık kazanmak ve düzenli okumak sürdürülmese bile zaman zaman herkes kitaplara başvurmaktadır. Herkesin tercih ettiği kitap çeşidi farklıdır. Bunun sebebi, herkesin farklı ilgi alanlarının bulunması, kitap dışında da farklı zevkleri olmasından kaynaklanmaktadır. Kitap okurken istenen, kişinin ilgi alanlarına veya duygularına hizmet etmesidir. Bilgi ağırlıklı kitaplar veya kurgu kitaplar fark etmeksizin her biri ilgilenene göre ilgi çekici ve faydalıdır. Özel olarak benzer fikir ve duyguları paylaşan kişilerin benzer kitapları tercih ettiği görülmektedir. Dini temelli duygu ve düşünce paylaşan kişilerin oluşturduğu gruplar buna örnektir. Benzer manevi duygu ve motivasyona sahip kişiler bu yönde şekillenen kitapları okumayı tercih etmektedir. Bu açıdan Ahirette 45 Gün, okuyucularına duygusal yoğunluğu geçirmektedir.

  • Yaşanmış Bir Hikaye
  • Gerçeküstü Bir Hadise
  • 368 Sayfalık Mistik Roman

Mistik Bir Yolculuk

Mistik Bir Yolculuk

Konusu itibariyle Ahirette 45 Gün, yaşanmış bir olayı anlatmaktadır. Yazar Mehmet Ali Bulut, kitapla ilgili yaptığı açıklamadan şunlar çıkarılmaktadır: İkinci Dünya Savaşı esnasında askerlik görevini yapmakta olan bir asker ön plandadır. Bu asker yazar Mehmet Ali Bulut’un bizzat babasıdır. Yaşadığı hikayeyi oğluna aktaran İsmail Bulut, askerde yaşadıkları doğrultusunda yaşamını şekillendirmiştir. Askerde İsmail Bulut’un arkadaşı Halil Akbaş’ın yaşadığı astral seyahat durumu birden fazla aileye dokunmuş ve en sonunda bu kitabın da konusu olmuştur. Halik Akbaş askerliği esnasında kırk beş gün süresince her akşam bir çeşit astral seyahat ile ahirete gidip gelmiştir. Yaşadığı mucizevi durumu içerisinde tutmayan Halil Akbaş, yakın arkadaşı İsmail Bulut başta olmak üzere yaşadıklarını tüm koğuşa aktarır. Malatya Akçadağ Karakolu’nda yaşanan bu durum orada bulunan herkesin zihnine işlenir.

Tecrübeli Yazardan En Güncel Kitap

Tecrübeli Yazardan En Güncel Kitap

Mehmet Ali Bulut, Gaziantep’te dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi’nin Edebiyat Fakültesi bünyesinde Arap ve Fars Dilleri Edebiyatları Bölümü’nden mezundur. Doktora tezine de aynı fakültede devam etmiştir. Kütüphane kurumu, kütüphane tasnifi ve ansiklopedi yazımı gibi görevlerde yer almıştır. Sonrasında gazetelerde çalışmaya başlaya Mehmet Ali Bulut, köşe yazarlığı da yapmıştır. Mahalli ve küçük konumdaki girdiği bir haber ajansını, müdürlük yaptığı süreçte yükseltip ülke çapında tanınır hale getirmede önemli rol oynamıştır. Bulut, sonrasında büyükşehir belediyelerinde basın danışmanlığı görevini sürdürmüştür. Bunun yanında siyasi isimlere de hem basın hem de siyasi danışmanlık yapmıştır. Kariyeri boyunca ülkede pek çok alanda hizmet veren Mehmet Ali Bulut’un pek çok yazılı metni ve kitabı bulunmaktadır. Okurlarının sıkı takip ettiği Bulut, biraz daha farklı tarz olarak mistik bir roman ortaya koymuştur.

Genel Bakışla Ahirette 45 Gün

Genel Bakışla Ahirette 45 Gün

Tarz olarak yaşanmışlığa dayanan Ahirette 45 Gün, okuyanlar tarafından oldukça duygu yoğunluklu olarak karşılanmaktadır. Manevi yönlere dokunan ve inançların beslenmesini sağlayan metinler, inançlı ya da farklı araştırmalar yapıp merak edenler için iyi bir kaynak oluşturmaktadır. Hayat Yayın Grubu’nun basımını üstlendiği Ahirette 45 Gün kitabında hikaye, yazarın babası tarafından dinlenmektedir. Yalnızca konu ve yazar takibi yapan okurlar değil; aynı zamanda yayınevi takibi yapan okurlar için de Ahirette 45 Gün iyi bir tercih olmaktadır. Yayınevlerinin kendi çizgileri doğrultusunda Hayat Yayınları, kendi stillerinde bir eserin basımında ön ayak olmuşlardır. Fiziki kalite olarak da okurda olumlu izlenim bırakan kitabın karton kapak tasarımı da son derece ilgi çekmektedir. Sade ancak dikkat çekici kapak, okuma keyfini de arttıran bir elemandır.