268 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
290 TL270 TL
2 Adet ve Üzeri %7 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
279,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
271,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Hayat Yayınları Elfabe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nbirinci Satıcı Ünvanı: ARMASOFT MEDYA DANIŞMANLIK PROJE ÖZEL EĞİTİM PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0080035850000001 Vergi Kimlik Numarası: 0800358500
    Bu ürün Nbirinci tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • El ve parmak yapılarımız ile yüz hatlarımız davranışlarımızı belirleyen genetik kodlar içerir. Bu genetik kodlama
  • kişinin iç hallerinden, yeteneklerinden, hastalıklarından, başarılı ya da başarısız olabileceği girişimlerinden haberler verdiği gibi düşünce süreçlerini de belirler. ?Tanıtım Metni Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Mehmet Ali Bulut
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Elfabe El ve Yüz Çizgilerinin Anlamı - Mehmet Ali Bulut | Hayat Yayınları

Gazetecilik geçmişine sahip bir yazar olan Mehmet Ali Bulut, bugüne kadar birçok türden roman kaleme almıştır. Elfabe El ve Yüz Çizgilerinin Anlamı, 2014 yılının Aralık ayında yayımlanmıştır ve yazarın en sevilen eserleri arasında yer alır. El ve yüz çizgilerinin okunması ile öğrenilebilen büyük adımlar arasında; evlilik, kariyer ve sağlık yer alır. Mehmet Ali Bulut el çizgileri okuma sanatı ile insanların gerçek potansiyellerini ortaya çıkaracak kararlar alabileceklerini savunur. Elfabe El ve Yüz Çizgilerinin Anlamı kitabı ile ilgili incelemelerde, keyifli bir okuma sağladığı ve ilgi çekici bir çalışma alanı olduğu belirtilir. Kişisel gelişim türündeki eserleri okumayı sevenlere önerilen başarılı bir kitap niteliğindedir.

  • Yazarın 6. kitabı
  • Kişisel gelişim türünde bir eser
  • Geniş bir yaş grubuna hitap eden içerik

İlgi Çekici Konularıyla Mehmet Ali Bulut Kitapları

İlgi Çekici Konularıyla Mehmet Ali Bulut Kitapları

2014’de yayımlanmış Hayat Yayınları Elfabe kitabı, kişisel gelişim sürecine farklı yaklaşımı ile popülerlik kazanmıştır. Kitap içeriğinde, hayata yön veren büyük kararların yüz ve eldeki çizgiler ile okunabileceği anlatılır. Elfabe kitabı, Mehmet Ali Bulut’un yorumlarıyla keyifli bir okuma süreci sağlar. Ellere, parmaklara ve yüze şeklini veren genetik kodlamalar, yaşama yön veren kararları içerisinde barındırır. Bu kodlamaların doğru şekilde okunmasının öğrenilebilen bir yetenek olduğu, eserin içeriğinde açıklanır. Okuyucu tercihlerine bağlı olarak değişmekle birlikte, hızlı veya yavaş olarak bitirilebilen bir içeriği bulunur. Her sayfada yeni bir çıkarım ve bilgiyi içerisinde barındırır. Hayat Yayınları tarafından sunulan 376 sayfalık bu esere kolayca ulaşabilirsiniz. El ve Yüz Çizgilerinin Anlamı kitabını okuyarak yazarın kişisel gelişimi destekleyen, ilgi çekici öğretileri hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Elfabe El ve Yüz Çizgilerinin Anlamı Okuyucu Yorumları

Elfabe El ve Yüz Çizgilerinin Anlamı Okuyucu Yorumları

Parmakların uzunluğu ve kısalığının bile, yaşamın gidişatı hakkında bilgi verebileceğini savunan yazar, kişisel gelişime özen gösteren okuyucuların ilgisini çeker. Kitapta okuyucuları bu yeni ilgi alanıyla tanıştıran açıklayıcı bölümleri bulunur. Mehmet Ali Bulut’un bu eseri, insanların bireysel genetik potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı olabilir. Avuç içlerinde mevcut çizgilerin, çukurların ve yükseltilerin farklı anlamlar ifade ettiği, kitap içeriğinde okuyucularla paylaşılır. Elfabe kitap yorumları arasında; eserin doğruluk payı yüksek, faydalı bir yol gösterici içerik olduğu fikri yaygındır. Yazarın Mehmet Ali Bulut El ve Yüz Çizgilerinin Anlamı eserini beğenen okuyucular, diğer kitaplarını da severek okuyabilir. Mehmet Ali Bulut’un diğer kitapları arasında; Can Boğazdan Çıkar, Gizemli Sorular, Ruhun Deşifresi, Ahkamsız Hükümler ve Ahirette 45 Gün yer alır. Yazarın bir solukta okunacak tüm eserlerini online alışveriş fırsatlarından yararlanarak satın alabilirsiniz.

Trendyol’da Elfabe Fiyatları

Trendyol’da Elfabe Fiyatları

Gençler ve yetişkinler tarafından sevilerek okunan bu esere cazip fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Kampanyalarla sunulan Elfabe fiyat etiketlerine göz atabilir, dilerseniz yazarın diğer eserlerini de alıp okuyabilirsiniz. Bir meslekte yüksek başarı elde etmiş insanların ellerinde görülen ortak özellikleri kitap içeriğinden öğrenebilirsiniz. İnsan ilişkilerinde ulaşabileceğiniz potansiyel hakkında bilgi edinmek, tavır ve davranışlarını daha iyi tanımak isterseniz indirimli fiyat aralıklarından yararlanarak kitap alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Elfabe okuyanlar arasında, eser içeriğindeki bilgileri sadece kendi yaşamında değil, çevresindeki insanları daha iyi tanımak amacıyla kullananlar da bulunur. Yaşamınızın her alanında kullanabileceğiniz faydalı teknikler ve tavsiyeler içeren kişisel gelişim bilgilerini bu eserde bulabilirsiniz. 67 yıllık yaşam tecrübesini eserlerine aktaran yazarın düşüncelerine ulaşabilirsiniz. Yetenekler ve başarılar gibi pozitif etkilerin yanı sıra, başarısızlıklar hakkında da bilgiler veren el çizgileri okuma sanatını öğrenebilirsiniz. El ve yüz çizgilerinde saklı tüm kodları anlamanıza yardımcı olacak bu kitabı temin edebilirsiniz.