Hayat Poster Soğuk Bira Burada Mini Retro Ahşap Poster

44,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hayat Poster Soğuk Bira Burada Mini Retro Ahşap Poster

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HAYAT POSTER Satıcı Ünvanı: İPEK LAZYÜKSEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0630109409
    Bu ürün HAYAT POSTER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ebat: 10 cm x 20 cm malzeme: 3 mm ham mdf posterlerimizin arkasında her yere rahatlıkla yapıştırabileceğiniz çift taraflı bantlarımız vardır.
Geri Bildirim Ver

Soğuk Bira Burada Mini Retro Ahşap Poster 417001007

Çerçeveli ya da çerçevesiz olarak kullanılabilen posterler duvar gibi yüzeylere asılabilen ürünlerdir. İfadelerin büyük ölçüde görsel olarak sunulduğu posterler dekorasyon ürünleri arasında farklı fiyatlı olmalarından dolayı oldukça dikkat çekmektedir. Özellikle genç odalarında çokça tercih edilen ürünler duvarları süsleme konusunda oldukça başarılıdır. Retro ahşap poster de bu ürünler arasındadır. Son zamanlarda çok rövaşta olan retro modeller posterlere de yansımış olup tercih edilenler arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Farklı dekorasyon ürünleri olması açısından ve iç dünyanızı yansıtan modelleri ile posterler sayesinde duvarınızı süslemeniz mümkündür. Hayat Poster Soğuk Bira Burada Mini Retro Ahşap Poster 417001007 ile duvarınıza farklı bir hava katıp tarzınızı odanızda yansıtmanız mümkündür. Sadece duvarlara değil kapı ve dolaplara da asılabilen posterler çok amaçlı olarak kullanılabilmektedir.

  • Soğuk bira
  • Ahşap
  • Retro

Hayat Poster Soğuk Bira Burada Mini Retro Ahşap Poster Kullanımı

Baskı teknolojisinin gelişmesiyle birlikte tasarım sayısı zengin bir skalaya sahip olan Hayat Poster Soğuk Bira Burada Mini Retro Ahşap Poster; şeffaf, ince ve koruyucu bir tabaka ile yıpranması engellenmektedir. Bira poster tasarımı sayesinde tarzınızı odanızda yansıtabilmeniz mümkündür. Dekoratif ürünü olarak öne çıkan ürünler arasında yer alan posterler yaşam alanında özgürlüğü de yansıtmaktadır. Kendi yaşam alanınızda kullanmış olduğunuz görsel ile tarzınızı yansıtıp özgürlüğünüze dair bir dekoratif ürünü kullanmış olursunuz. Beer retro poster ile odaya farklı bir hava katmak mümkündür. İster dolap üzerinde ister duvarda kullanabileceğiniz poster ile görsel zevkinize uygun bir dekorasyon ürününü tercih edebilirsiniz. Evlerde, kafelerde ve restoranlarda özellikle tercih edilen posterler modern tasarımlı ürünler olduğundan dolayı dekorasyon ürünü olarak tercih edilmektedir. Farklı bir atmosfer yaratma özelliğine sahip olan posterler iç ve dış mekanlarda rahatlıkla kullanılabilen ürünler arasındadır.

Hayat Poster Soğuk Bira Burada Mini Retro Ahşap Poster Özellikleri

Posterler sayesinde duvar dekorasyonları canlılığın ve enerjinin birer simgesi haline gelmektedir. İster soyut tasarımlar ister somut tasarımlar ile dikkatleri üzerine çeken posterler zengin bir ürün yelpazesine sahiptir. Mini retro ahşap poster de bu ürün çeşitlerinden bir tanesidir. Astığınız ortamda canlı bir görünüm sağlaması ve odaya hava katan bir ürün olması nedeniyle oldukça tercih edilmektedir. Son zamanlarda retro ürünlerin çok tercih edilmesi ile posterler de bu şekilde tasarlanmaktadır. Birden fazla posteri aynı ortamda istediğiniz şekillerde de kullanabilmeniz mümkündür. Arkasında ki çift taraflı bantlar sayesinde kolayca asılabilen ve asıldığı yere zarar vermeyen ürünlerdir. Hayat Poster Soğuk Bira Burada Mini Retro Ahşap Poster kampanya ile ürüne avantajlı fiyatlar ile de sahip olmak mümkündür. Hediye etmek için de oldukça avantajlı ve eğlenceli bir üründür.

Hayat Poster Soğuk Bira Burada Mini Retro Ahşap Poster Fiyatı

Dekoratif ürünleri arasında öne çıkan ve günümüz dekoratif konseptlerde çok sık tercih edilen poster her bütçeye uygun olarak üretilmektedir. Fiyat performans ürünü olan posterlerin temizliği de oldukça kolay bir şekilde yapılabilmektedir. Hayat Poster Soğuk Bira Burada Mini Retro Ahşap Poster indirim sayesinde retro poster sahibi olmak oldukça kolay ve avantajlıdır. Posterleri isterseniz bir çerçeve ile de kullanabilmeniz mümkündür. Dekorasyon ürünleri arasında farklı bir alternatif arayanlar için oldukça avantajlı konumda olan posterler uygun fiyatlarla evin havasını değişmeye yarayan ürünler arasında yer almaktadır. Küçük görsel dokunuşlar ile odaya canlılık kazandırmak posterler ile mümkün olur. Hayat Poster Soğuk Bira Burada Mini Retro Ahşap Poster satın al seçeneği ile posteri indirimli fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Fiyatı kullanıcıya göre değişkenlik gösteren poster kampanya dönemlerinde oldukça avantajlı fiyatlara kullanıcıya sunulmaktadır. Dilerseniz Hayat Poster Soğuk Bira Burada Mini Retro Ahşap Poster yorumlarına göz attıktan sonra bu ürünü Trendyol'dan sipariş verebilirsiniz.