Hayat Elimde Panik Atak Eğitimi Master Yaşam Koçu Selçuk Deveci Ile 60dk Online Seans Terapisi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hayat Elimde Panik Atak Eğitimi Master Yaşam Koçu Selçuk Deveci Ile 60dk Online Seans Terapisi

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Bir insan evrendeki yaşamı algılamak için yeterince duyu ve donanımına sahip değildir. Bilmelisiniz ki “BİR TOPLULUĞUN ZEKASI O TOPLULUĞU MEYDANA GETİREN BİREYLERDEN DAHA FAZLADIR , GELİN BİRLİKTE DÜŞÜNELİM. “ Evrende insanları birbirine bağlayan görünmez enerji güçleri vardır ve bu enerjiler bizleri etkiler. Bu e kitap aldığınızda 1 milyon km’lik yolu bitirmek için gerekli olan o ilk adımı atmış olacaksınız. Ömür Boyu Gizlilik İlkesi ve Şifreleme Sistemi
  • Yaşam Kalitesini Yükselten Psikoloji Mühendisliği Eğitimleri Selçuk DEVECİ Hakkında
  • Marmara Üniversitesi İngilizce Makine Mühendisliği ve Yeditepe Üniversitesi Master Düzeyde Psikoloji ,Yönetici Koçluğu, Yaşam Koçluğu, Ebeveyn ve Aile Koçluğu, Öğrenci Koçluğu, Eğiticinin e kitap, Girişimcilik Koçluğu Eğitimleri almıştır. 1997 yılında başlamış olduğu Profesyonel İş yaşamında Koç Holding Grubuna bağlı Arçelik -LG Klima A.Ş de ve Arçelik A.Ş ‘de 5 yıl Satış Pazarlama Yönetmeni olarak görev yapmıştır. 2013 yılından bugüne Akademide Devis’So Akademi makes a future , Mühendislikte Devis’So makes an energy , Bilişimde Devis’Soft makes a technology Gıda da Spana Pempe Düşün ,Doğal Yaşa ,markalarını yaratıcısıdır ve bu şirketlerin yöneticidir. Uluslararası kongrelerde,Makina Mühendisleri Odası, ve bir çok üniversitede kişisel gelişim, Digital B2B ,B2C satış-pazarlama ve mühendislik eğitimleri vermiştir. Türkiye'nin ilk VRF Klima Sistemleri, Kişisel Gelişim ve Psikoloji Mühendisliği Hayat Elimde kitaplarının ve eğitimlerinin yaratıcısıdır. Kendi teknesi ile tüm Marmara, ege ve Akdenizin dışında Dünya kıyılarını bir ucundan diğer ucuna gezmiş bir kaptandır. Evli ve 2 çocuk babasıdır. Dijital Üründür. Dijital ürünlerde,esafeli Satışlar Yönetmeliği’nin 15. maddesi uyarınca ürün iadesi ve iptali yapılamaz. Ürün DVD olarak tarafınıza ulaştırılacaktır. Master Yaşam Koçu Mak.Müh. Selçuk DEVECİ ile 60 Dk Online Seans Hediyedir.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
Geri Bildirim Ver