3
Kuram kategorisinde
en çok satılan 3. ürün

Genel Markalar Sanatçı Mektupları Leonardo Da Vinciden David Hockneye

488 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
469,05 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
550 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Sanatçı Mektupları Leonardo Da Vinciden David Hockneye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hayalperest Yayınevi Satıcı Ünvanı: HAYALPEREST YAYINEVİ DAĞITIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0460043827100016 Vergi Kimlik Numarası: 4600438271
    Bu ürün Hayalperest Yayınevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sanatçı Mektupları, usta sanatçıların birbirlerine, dönemin ünlü sanat simsarlarına, hamilerine, ailelerine ve sevgililerine yazdıkları mektuplarından özenle seçilmiş hazine niteliğinde bir kaynak sunar. Tematik bir düzen izleyen mektuplar, sanatçıların aşk hayatına, gündelik ve sanatsal yaşamına ışık tutar. Yaratım süreçleriyle ilgili duygu ve düşüncelerine dair birbirlerine yazdıkları notları ve mesajları içerir. Ünlü eserlerinin üretim ve sergi aşamasının arka planında yaşananlara odaklanarak sanatçıların kişisel hayatları ve tarihsel dönem hakkında bilgi verir. Her bir mektup okur tarafından daha iyi anlaşılabilmesi için, tarihsel arka plan bilgisi içeren metinlerle desteklenmektedir. Kitap, mektupların orijinal görselleriyle zenginleştirilmiştir böylece okuru sanat dünyasında renkli bir yolculuğa çıkarır. Salvador Dali, Frida Kahlo, Michelangelo Buonarotti, Vincent Van Gogh, Rembrandt van rijn, Andy Warhol, Marina Abramovic, Marcel Duchamp, Pablo Picasso, David Hockney, Yayoi Kusama, Henry Moore, Gustav Klimt ve Georgia O’Keeffe bu cezp edici koleksiyonda yer alan sanatçılardan yalnızca birkaçıdır. (Tanıtım Bülteninden) )

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Michael Bird
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver