Hawaiian Tropic Tropical Dry Koruyucu Ve Bronzlaştırıcı Yağ Spf 20 200 Ml

279 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hawaiian Tropic Tropical Dry Koruyucu Ve Bronzlaştırıcı Yağ Spf 20 200 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozmik Hayat Satıcı Ünvanı: AHMET AKA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0110456308
    Bu ürün Kozmik Hayat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hawaiian Tropic Tropical Dry Koruyucu ve Bronzlaştırıcı Yağ Spf 20 200 ml ile hindistan cevizi ve guava formülünün bronzlaştırıcı etkisini tüm yaz teninizde hissedin! Hindistan cevizi ve guava formülü ile özel olarak hazırlanan karışım, güneşin zararlı ışınlarından korunmanızı ve bronzlaşmanızı sağlar. Nemlendirici etkisi ile cildinizi kurumaya karşı korur ve sağlıklı bronzlaşma süreci yaşamanızı sağlar. Egzotik tropikal çiçek özleri ve yoğun hindistan cevizi yağı içeriği sayesinde aloe vera özü karıştırılarak zenginleştirilmiştir. Ellerde yapışkan hissi bırakmaz ve rahat bir kullanım süresi sağlar. 8 saate kadar suya dayanıklı yapısı sayesinde uzun süreli kullanım sağlar. Kullanım: Güneşe çıkmadan 20 dakika önce ürünü iyice çalkalayarak tüm vücuda eşit şekilde uygulayın. Su ile temas edilmesi halinde tekrar uygulayarak etkili kullanıma devam edin. Watsons sayesinde cildinizi koruyarak bronzlaşmak için Hawaiian Tropic Tropical Dry Koruyucu ve Bronzlaştırıcı Yağ Spf 20 200 ml ürününe sahip olabilir, yazın keyfini çıkarabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver