Hawaiian Tropic Hawaııan Tropıc Koruyucu Ve Bronzlaştırıcı Yağ Spf 10

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Hawaiian Tropic Hawaııan Tropıc Koruyucu Ve Bronzlaştırıcı Yağ Spf 10

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: pedocom Satıcı Ünvanı: GÜDÜL KARDEŞLER GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0413002268800015 Vergi Kimlik Numarası: 4130022688
    Bu ürün pedocom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hindistan cevizi ve papaya içeren yoğun formülüyle Tropik Kuru Yağ Sprey güneşin zararlı ışınlarına karşı korur, cildinizi nemlendirir ve sağlıklı bronzluk sağlar. Egzotik tropikal çiçekler ve Hindistan cevizi yağı içeren bu ürün aloe vera, papaya ve mango ile zenginleştirilmiştir. Ellerde yapışkanlık hissi bırakmaz. 8 saat boyunca suya dayanıklıdır. Kullanımı: Kullanmadan önce iyice çalkalayın. Güneşe çıkmadan 20 dakika önce uygulayınız. Devamlı koruma için tekrarlayınız. Yeni Sezon Ürünüdür. Hawaiian Tropic markası online distribütörü Selen Kozmetik tarafından gönderilecektir.

Ürün Özellikleri

  • Form Yağ
Geri Bildirim Ver

Hawaiian Tropic 200 ML SPF 10 Bronzlaştırıcı Yağ Spreyi

Yaz aylarında bronzlaşırken cilt sağlığı açısından doğru ürünleri kullanmak son derece önemlidir. Hawaiian Tropic bronzlaştırıcı yağ cildinizi hem güneşten korur hem de teninizin hızlı şekilde kavruk bir görünüm almasına olanak tanır. UV ışınlarının zararlarından sizi büyük ölçüde koruyan Hawaiian Tropic bronzlaştırıcı yağı, günlük güneşlenme rutininizin bir parçası hâline getirebilirsiniz. Bu sayede homojen renk dağılımına sahip bronz bir tene sahip olabilirsiniz. Doğal cilt tonunuzu yavaş yavaş arttıran ürün sağlıklı bir bronzluk kazanmanızı sağlar. İçeriği nem açısından da zengindir. Bu sayede cildinizin günlük nem ihtiyacını da büyük ölçüde giderir.

  • Tüm cilt tipleri için uygundur.
  • 8 saat boyunca suya dayanıklıdır.
  • Hindistan cevizi ve egzotik tropikal çiçekler içerir.

Hawaiian Tropic Bronzlaştırıcı Yağ Spreyinin Özellikleri

Hawaııan Tropic Bronzlaştırıcı Yağ Spreyi Spf 10 200 Ml Fiyat

8 saate kadar suya dayanıklı olan Hawaiian Tropic bronzlaştırıcı yağ cilde parlaklık kazandırır. Mango, papaya ve aloe vera yağı ile zenginleştirilmiş olan formülü kısa sürede isteğiniz bronz tene ulaşmanıza yardımcı olur. Hawaiian Tropic hindistan cevizli bronzlaştırıcı yağ 200 ml ambalajı ile uzun süreli bir kullanım sağlar. Sprey şeklinde olan başlığı sayesinde kolayca uygulanır ve cilt tarafından hızla emilir. Bronzlaşmak için hızlı ve zahmetsiz bir alternatif yaratır. Hawaiian Tropic SPF 10 özelliklidir. Bu sayede cildigüneşten gelen zararlı UV ışınlarına karşı korur. Cilt üzerinde bir bariyer görevi gören güneş koruma özelliği sayesinde bronzlaşmanın homojen bir şekilde gerçekleşmesine de katkı sağlar. Eşsiz formülü ile mükemmel bir bronz görünüme kavuşmayı mümkün kılarken aynı zamanda cilt sağlığının korunmasına da yardımcı olur.

Hawaiian Tropic Bronzlaştırıcı Yağ Spreyi Cildi Korur mu?

Hawaııan Tropic Bronzlaştırıcı Yağ Spreyi Spf 10 200 Ml Fiyat

Hawaiian Tropic bronzlaştırıcı SPF 10 özelliği ile cildinizi güneşin zararlı ışınlarına karşı korur. Hawaiian Tropic bronzlaştırıcı yağ kullananlar, doğru ten rengini elde etmenin yanı sıra cilt sağlığını korumanın da ayrıcalığını yaşar. Sağlıklı bir bronzluk elde etmenizi sağlar. Hawaiian Tropic yavaş yavaş artan bronzluğun yanı sıra cilt bakımı açısından da faydalar sunar. Cildin kurumaması için nem desteği verir. Cildi yatıştırır. 360 derece dönen başlığa sahip yenilikçi sprey şişesi ile tüm vücuda kolayca uygulanabilir. Bu sayede korumasız herhangi bir nokta kalmasını engeller. Tüm cilt tipleri için uyumlu olan Hawaiian Tropic bronzlaştırıcı yağın çabuk kuruyan, yağlı ve yapışkan olmayan bir formülü vardır. Bu sayede rahatsızlık vermez; keyifli bir kullanım sunar.

Hawaiian Tropic Bronzlaştırıcı Yağ Spreyi Etkili midir?

Hawaııan Tropic Bronzlaştırıcı Yağ Spreyi Spf 10 200 Ml Fiyat

Hawaiian Tropic bronzlaştırıcı yağ spreyi ile kısa sürede etkili sonuçlar alabilirsiniz. Bitkisel yağlar ve egzotik tropikal çiçekler ile harmanlanmış formülü sayesinde cildi yumuşatır ve hoş bir nemlendirme sağlar. 8 saate kadar etkisini sürdüren Hawaiian Tropic bronzlaştırıcı yağdan maksimum düzeyde faydalanabilmek için uygulamanın belirli aralıklarla yenilenmesi önerilir. Özellikle havuza veya denize girdikten sonra yenilenmesi daha etkili sonuçlar almak isteyenlere tavsiye edilmektedir. Hawaiian Tropic bronzlaştırıcı yağ güneşe alışmış olan ciltlerde daha yüksek performans sergiler. Doğal, sağlıklı ve çizgisiz bir bronzluğa hızlı bir şekilde kavuşmanızı sağlar. Hawaiian Tropic bronzlaştırıcı fiyat aralığı mevsimsel olarak değişiklik gösterebilir. Trendyol’u takip ederek indirim ve kampanya dönemlerinde Hawaiian Tropic bronzlaştırıcıyı daha uygun fiyata bulabilirsiniz. Ayrıca Hawaiian Tropic bronzlaştırıcı yağ yorum ve tavsiyelerini okuyarak ürünle ilgili daha ayrıntılı bilgiler edinebilirsiniz. Ürünü Trendyol güvencesi ile satın almak için hızlıca sipariş oluşturabilirsiniz.