Havana Magic Saw Sihirli Testere Kıl Testere Ağaç Ahşap Demir Testeresi

109,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Havana Magic Saw Sihirli Testere Kıl Testere Ağaç Ahşap Demir Testeresi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hacigo Satıcı Ünvanı: HAVANA ELEKTRİK-ELEKTRONİK TURİZM İNŞAAT TEMİZLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0460031019500010 Vergi Kimlik Numarası: 4600310195
    Bu ürün Hacigo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Magic Saw Sihirli Testere Kıl Testere Ağaç Ahşap Demir Testeresi Magic Saw Sihirli Testere Kıl Testere Metal Ağaç Ahşap Demir Kesme Testeresi Ağaç Budama Testeresi Ahşap, Demir, Çivi, Alüminyum, Cam, Fayans gibi malzemeleri kolayca kesmek şekil vermek artık çok kolay!Evinizde ofisinizde yazlığınızda her türlü kesme şekil verme işlemleri için elinizin altında olması gereken olmazsa olmaz bir gereç Sihirli Testere. Cam şişelerden, ayna ve camlara, plastik su borularından metal eşyalara kadar birçok malzemeyi Magic Saw - Sihirli Testere ile pratik bir şekilde malzemeye zarar vermeden kesebilirsiniz.Ahşap, Demir, Çivi, Alüminyum, Cam, Fayans gibi malzemeleri kolayca kesmek şekil vermek artık çok kolay!Evinizde ofisinizde yazlığınızda her türlü kesme şekil verme işlemleri için elinizin altında olması gereken olmazsa olmaz bir gereç Sihirli Testere.Cam şişelerden, ayna ve camlara, plastik su borularından metal eşyalara kadar birçok malzemeyi Magic Saw - Sihirli Testere ile pratik bir şekilde malzemeye zarar vermeden kesebilirsiniz1 Adet Gövde1 Ahşap Testere Bıçağı1 Ahşap Testere Bıçağı Sabitleme Vidası5 Sihirli Testere bıçağı
Geri Bildirim Ver

Havana Magic Saw Sihirli Testere, Kıl Testere, Ağaç Ahşap Demir Testeresi

Pek çok nesne bir Magic Saw Sihirli Testere Kıl Testere Ağaç Ahşap Demir Testeresi yardımıyla kolayca kesilebilir ve şekillendirilebilir. Farklı uçlarla birlikte sunulan ürün; tek bıçaklı ağaç testeresi, 5 adet çelik bıçağı, 1 adet yay, 1 takım vida ve 1 pozisyoner bulunur. Bu set içeriğiyle tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Marangozluk gibi mesleklerde ahşap ve demir kesmek için bu ürün tercih edilir. Set halinde sunulan ürün her an farklı ihtiyaçlara cevap verebilir. Ergonomik tasarımı ve sağlam gövdesiyle bu portatif testere, ahşap işçiliğiyle ilgilenenler tarafından atölyelerde beğeniyle kullanılabilir. Çok amaçlı Magic Saw sihirli testere seti farklı fonksiyonlara sahip aparatlarıyla her zaman çözüm sunar.

  • Dayanıklı ve uzun ömürlü
  • Fonksiyonel kullanım
  • Kaliteli ve sağlam

Havana Magic Saw Sihirli Kıl Testere Özellikleri

Havana Magic Saw Sihirli Kıl Testere Özellikleri

Bu ürün rahat ve güvenli kesim için özel olarak tasarlanır. Çok çeşitli bıçaklardan oluşan bir testere setiyle ahşap, metal gibi malzemeleri kesmeniz ve şekillendirmeniz kolaylaşır. Magic Saw sihirli testere kıl testere ağaç ahşap demir testeresi bıçaklarını düz kesim yapmak için rahatça kullanabilirsiniz. Ürün, elden kaymayı önleyen malzemeye ve ergonomik sap şekline sahiptir. Bu özelliği sayesinde kullanımı kolay ve acısız hale getirir. Ele tam oturan özel sap tasarımı güvenli bir kullanım sunar ve olası kazaları önler. Ürünün oldukça keskin bıçağı sayesinde rahatça kesim işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Kompakt tasarımı sayesinde ürünü taşımanız da oldukça kolaydır. Pratik kullanım sağlayan parçalar kolayca takılıp çıkarılabilir. Her ortamda kullanım sağlayabileceğiniz bu ürün sayesinde işlerinizi kısa bir sürede halledebilirsiniz.

Havana Magic Saw Ağaç Ahşap Demir Testeresi Fiyatları

Havana Magic Saw Ağaç Ahşap Demir Testeresi Fiyatları

Ergonomik tasarımı ve ele rahat oturan özel tutacağı sayesinde güvenli olan Magic Saw testere hem hobi faaliyetlerinde hem de profesyonel işlerde kullanılabilir. Ayrıca kullanılan malzemelerin kalitesi ürünün yüksek performansı üzerinde oldukça etkilidir. Ahşap ve metalin yanı sıra PVC, plastik, cam, halat, kremit, kauçuk, bambu gibi materyaller üzerinde de işlem yapmanız mümkündür. Tüm bunların yanında müşteriler için fiyat oldukça önemli bir unsur olur. Genel olarak üründe kullanılan malzemenin özelliği ve kalitesi fiyatı doğrudan etkiler. Boyut, tasarım özellikleri, ek materyaller fiyat aralığını belirler. Magic Saw Sihirli Testere Kıl Testere Ağaç Ahşap Demir Testeresi fiyatları müşterilerin bütçesini zorlamaz. Onlara rahat bir şekilde ürün satın alma imkanı verir. Kampanya ve indirimleri değerlendirerek bu yüksek kaliteli ürünü uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Çok Amaçlı Havana Magic Saw Sihirli Kıl Testere Yorumları

Çok Amaçlı Havana Magic Saw Sihirli Kıl Testere Yorumları

Ürün, birçok nesneyi şekillendirmeyi ve kesmeyi kolaylaştırır. Bu set, içeriğinde bulunan ek bıçak ve yaylarla tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. Ürün, marangozluk gibi endüstrilerde odun ve demir kesmek için uygundur. Takım olarak her zaman farklı ihtiyaçları karşılayabilir. Ergonomik dizaynı ve sağlam gövdesiyle bu el testeresi, ahşap işleriyle ilgilenenler tarafından tercih edilir. Atölyelerde yapılan çalışmalarda oldukça işlevsel bir alet olur. Markanın testeresi çok amaçlı yapısıyla farklı çözümler sunar. Magic Saw testere, özel sap kısmıyla kaymaz bir tutuş da sağlar. Çok keskin bıçaklar sayesinde malzemeleri kesmek kolaydır. Kompakt tasarımıyla öne çıkan testere, ihtiyaç duyulduğu takdirde kolaylıkla taşınabilir. Parçalar hızlıca takılıp sökülebilir. Her ortamda rahatlıkla kullanılabilen bu ürünle kısa sürede işinizi bitirebilirsiniz. Magic Saw sihirli testere yorumlarına göz atarak alet hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.