Havana Alüminyum Laptop Sehpası Yükseklik Ayarlı Katlanabilir

219 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Havana Alüminyum Laptop Sehpası Yükseklik Ayarlı Katlanabilir

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hacigo Satıcı Ünvanı: HAVANA ELEKTRİK-ELEKTRONİK TURİZM İNŞAAT TEMİZLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0460031019500010 Vergi Kimlik Numarası: 4600310195
    Bu ürün Hacigo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Havana dizüstü bilgisayar standı,dizüstü bilgisayar tutacağı yükseltici bilgisayar tablet standı, 6 açı ayarlanabilir alüminyum ergonomik katlanabilir taşınabilir masaüstü tutacağı ile uyumlu destek pc taşınabilir dizüstü bilgisayar için ayarlanabilir standı macbook hava bilgisayar tablet katlanabilir dizüstü bilgisayar standı soğutma pedi alüminyum tutucu macbook air, macbook pro, hp, dell, lenovo. Uyumluluk: Dizüstü bilgisayar ve tablet standı, 10 - 15,6 inç arasındaki çoğu cihazı destekler: Macbook, thinkpad, surface, chromebook, ipad pro vb.
  • Çok açılı ayarlanabilir tasarım: Dizüstü bilgisayar ve tablet standı, 6 vitesli ayarlanabilir yükseklik sağlar, gerçek ihtiyacınıza göre rahat çalışma açısı ve yüksekliğe ayarlanır. Ve ergonomik tasarım, boyun, omuz ve omurga ağrısını gidererek izlemeyi ve yazmayı kolaylaştırır.
  • Kompakt ve taşınabilir: Yaratıcı portatif katlanabilir tasarım, dizüstü bilgisayar sehpası 9.4 * 1.75 inç boyutuna ve taşınabilir saklama çantasıyla katlanarak taşımayı kolaylaştırır.
  • Mükemmel işçilik: Eloksallı alüminyum alaşımdan, kum püskürtme ve fırçalama işlemleriyle işlenmiştir. Kaymaz silikon paspas ile cihazlarınızda herhangi bir çizilme ve sabit yerleşim riskinden kaçının.
  • Içerir: 1x dizüstü bilgisayar standı ve saklama çantası. Alüminyum alaşımlı malzeme, dizüstü bilgisayarınızı soğutmaya yardımcı olmak için termal ped görevi görür ileri eğim açısı ve açık tasarım, dizüstü bilgisayarınızın aşırı ısınmasını önlemek için mükemmel havalandırma ve hava akışı sağlar.
  • Malzeme:Alüminyum alaşım renk:Gümüş ayarlanabilir yükseklik: 6 seviye ürün boyutu: 24cm / 5.5cm / 9.5cm
Geri Bildirim Ver