4
Access Point kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Havana 300mbps Access Point Wifi Repeater Kablosuz Sinyal Güçlendirici

349,14 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Havana 300mbps Access Point Wifi Repeater Kablosuz Sinyal Güçlendirici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hacigo Satıcı Ünvanı: HAVANA ELEKTRİK-ELEKTRONİK TURİZM İNŞAAT TEMİZLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0460031019500010 Vergi Kimlik Numarası: 4600310195
    Bu ürün Hacigo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 300mbps Access Point Wifi Repeater Kablosuz Sinyal Güçlendirici

Ürün Özellikleri

  • Port Sayısı 1
  • Router Özelliği Var
  • Anten Sayısı Yok
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • 3G/4G Desteği Yok
  • Access Point Özelliği Var
Geri Bildirim Ver

Havana 300 Mbps Access Point Wi-Fi Repeater Kablosuz Sinyal Güçlendirici Fiyatı - Trendyol

Kablosuz sinyal güçlendirici, internet bağlantı hızından sorunsuz bir şekilde faydalanmak için kullanılır. Tüm WLAN ağlarında kablosuz kapsama alanını genişletmek için 300 mbps’ye kadar iletim hızı ile daha güçlü bir sinyal gücü oluşturur. Havana sinyal güçlendirici tüm modem, akıllı telefon, tablet, bilgisayar ve akıllı televizyonlar ile uyum sağlar. Havana Wi-Fi güçlendiricinin kurulumunuz kablosuz ağ aygıtları ile kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Evde, iş yerinde, kütüphanede ve daha birçok alanda kablosuz sinyal güçlendirici kullanılabilir. Kullandığınız akıllı cihazla internete bağlanarak güvenli bir şekilde WPS tuşuna basarak şifre oluşturabilirsiniz. Cihazı fişe takıp evinizdeki veya iş yerindeki WLAN gücünden uzaklaştırarak sinyal hızını kontrol edebilirsiniz. Modelin hız kontrolünü akıllı telefonunuzdan, dizüstü bilgisayarınızdan veya tabletinizden internete bağlanarak kontrol edebilirsiniz.

  • 300 mbps iletim hızı
  • 2.4 GHz WLAN ağı desteği
  • Güvenilir bağlantı ve yüksek hız

Havana 300mbps Kablosuz Sinyal Güçlendirici Özellikleri

Havana 300mbps Kablosuz Sinyal Güçlendirici Özellikleri

Havana 300mbps access point Wi-Fi repeater verimli veri aktarımı sağlar. Bu aktarımı sağlarken düşük radyasyon özelliği ile sizleri rahatsız etmez. Kablosuz kapsama gücünü genişletmek için yüksek kapsama alanı ile Havana modelinin 300 mbps iletim hızı sayesinde interneti sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Cihazın kurulumu ve kullanımı oldukça kolaydır. Fişe takıp internete bağlanan herhangi bir cihazdan kolaylıkla kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda güvenli bir şekilde WPS tuşuna basarak şifrenizi oluşturabilirsiniz. AP modu ve Wi-Fi tekrarlayıcı özelliği bulunur. Wi-Fi tekrarlama özelliği ile kapsam alanı genişletilebilir. AP modu özelliği ile de farklı bir Wi-Fi erişim noktası oluşturulur. Ürünün üzerinde 1 adet RJ45 girişi bulunur. Ölçüsü 75 x 90 mm’dir. Güç kaynağı ise 5V 1A’dır. Kablosuz ağ güçlendirici router özelliği ile ürün 300mbps iletim hızına kadar çıkar.

Havana 300mbps Kablosuz Sinyal Güçlendirici Avantajları

Havana 300mbps Kablosuz Sinyal Güçlendirici Avantajları

Wireless mesafe arttırıcı alanınızda daha iyi bir kablosuz kapsama alanı oluşturur ve sinyal gücünü yükseltir. Evinizde bulunan mevcut WLAN gücünü zayıf gördüğünüz noktalarda artırmak için kullanabilirsiniz. Havana 300mbps access point Wi-Fi repeater kablosuz sinyal güçlendirici modelini modemin yanına veya yakın bir yerine yerleştirmek yerine evinizin orta bir noktasına yerleştirmeniz faydalı olur. WLAN gücünün zayıf olduğu noktada kullanmanız modelden daha fazla verim almanızı sağlar. Güçlü kablosuz performans ile internet hızınız yavaşlamadan hızlı bir şekilde kullanım sağlayabilirsiniz. Havana 300mbps Access point Wi-Fi repeater kablosuz sinyal güçlendirici kullananlar tarafından beğenilen özelliği ise AP modu ve Wi-Fi tekrarlayıcı özelliği olmasıdır. Bu özellik ürünün daha güçlü bir kablosuz bağlantı alanı oluşturmasını sağlar. Hafif yapısı ile dilediğiniz yere taşıyabilir ve kampanyalı fiyatlardan yararlanabilirsiniz.

Havana 300mbps Kablosuz Sinyal Güçlendirici Fiyatları

Havana 300mbps Kablosuz Sinyal Güçlendirici Fiyatları

Havana 300mbps access point Wi-Fi repeater kablosuz sinyal güçlendirici fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu ürün kullandığınız internetin sinyal gücü hızını ihtiyaç duyduğunuz oranda artırır. Ağ güçlendirici kolay kurulumu ve kullanımı ile kolaylık sağlar. AP modu ve Wi-Fi tekrarlayıcı özelliği ile sizlere güçlü kablosuz bağlantı alanı oluşturur. Gelişmiş teknolojisi ve hızlı sinyal gücü ile sizlere kullanım kolaylığı sunar. Ağ kablosu uzunluğu yaklaşık olarak 1 m’dir. Yer kaplamayan tasarımı ve beyaz kaplaması ile gündelik hayatınızda rahatlıkla kullanım sağlayabilirsiniz. Havana 300mbps access point Wi-Fi repeater kablosuz sinyal güçlendirici yorum kısmında cihazı kullananların paylaşımları arasında modelin ihtiyaca uygun verimli bir kullanım sağladığı öne çıkar. Dilerseniz Trendyol’dan Havana kablosuz sinyal güçlendirici modeline güvenli bir şekilde sahip olarak avantajlı fiyatlardan yararlanabilirsiniz.