Hatipoğlu Yayıncılık Hastalıklarda Beslenme Tedavisi - Emel Tüfekçi Alphan

755 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
750 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Hatipoğlu Yayıncılık Hastalıklarda Beslenme Tedavisi - Emel Tüfekçi Alphan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alesta Akademi Satıcı Ünvanı: ALESTA AKADEMİ EĞİTİM VE YAYINCILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0051083837800001 Vergi Kimlik Numarası: 0510838378
    Bu ürün Alesta Akademi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bilindiği gibi, Beslenme, insan hayatı ile doğrudan ilişkili olan, sürekli gelişen ve değişen son derece önemli bir bilim dalıdır. Bilimin ışığında değişen ve gelişen bu bilgilerin de, hastaların beslenme tedavisinde kullanılması zorunludur. Bu nedenle, meslek hayatlarına başlayınca, bu bilgileri uygulamak durumunda olan Beslenme & Diyetetik Bölümü öğrencilerinin de bu değişen ve gelişen bilgilerle donatılması gerekir. Bu kitabın, bu konulardaki son güncel bilgileri içeren bir kaynak olması gerektiği düşüncesiyle, kitap bölümlerinin çoğunlukla, klinik deneyimleri de olan ve bilimsel gelişmeleri yakından izleyen aktif akademisyen meslektaşlarım tarafından yazılmasını arzu ettim. Kitaptaki bölümleri yazmalarını teklif ettiğim bütün meslektaşlarım, benim bu teklifimi kabul etmek nezaketini gösterdiler. 2 yılın sonunda kitabın basılması için gerekli yazılar elime ulaştı ve kitap basıma hazır hale getirildi. Kitabın gelirini ve telif haklarını saygıdeğer hocamız Prof. Dr. Ayşe Baysal’ın kurmuş olduğu Vakıf’a bağışlama özverisini gösterdikleri ve değerli bilgilerini esirgemedikleri için, kitapta bölümleri olan tüm meslektaşlarıma, sizlerin huzurunda bir kez daha içtenlikle teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Hastalıklarda Beslenme Tedavisi dersi, özellikle Ülkemizde Beslenme & Diyetetik Bölümü’nün temel derslerinin başında gelir. Çünkü mezun olan diyetisyenlerin %90’ı hastanelerde ve klinik alanda çalışmaktadırlar. Bilindiği gibi, hastaların beslenme tedavilerini düzenlerken amacımız
  • hastanın antropometrik ölçümleri ile tıbbi öyküsü, aile öyküsü, beslenme öyküsü ve biyokimyasal parametreleri yani kısaca hastalığını değerlendirdikten sonra, hastanın yeterli ve dengeli beslenmesini sağlamak olmalıdır. Bütün parametreler, hastadan hastaya değişiklik göstereceğinden, hasta bütünüyle değerlendirildikten sonra, kişiye özel beslenme programının diyetisyen ile birlikte hastanın katkılarıyla düzenlenmesinin çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Mesleğimizin temeli olan bir ders için kaynak kitap olabilecek nitelikteki bu kitaptan bütün Beslenme & Diyetetik öğrencilerinin yanı sıra diyetisyen ler ve diğer sağlık profesyonelleri de yararlanabileceklerdir. Kitabın tüm Beslenme & Diyetetik camiasına ve öğrencilerimize yararlı olması en büyük dileğimizdir. Kitabın sizlere ulaşmasını sağlayan Hatiboğlu Basım ve Yayım San. Tic. Ltd. Şti. ve Alp Ofset Matbaacılık Ltd. Şti’ ye sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Prof. Dr. M. Emel Tüfekçi ALPHAN

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Hastalıklarda Beslenme Tedavisi - Emel Tüfekçi Alphan

Çeşitli hastalıklarda farklı beslenme yöntemlerine ihtiyaç duyulur. Bu kitapta hastalığa göre nasıl beslenilmesi gerektiğini öğrenebilirsiniz. Detaylı ve açıklayıcı anlatımı kitabı rahat okumanızı sağlar. Kitabın içeriği, beslenme sorunlarından dolayı tetiklenen hastalıklara karşı yüksek uyum gösterir. Zengin içeriği sayesinde beslenme konusunda tüm bilgileri kolay öğrenmenize yardımcı olur. Hastalıkların beslenme kaynaklı tedavisini doğru şekilde yapar. Hastalıklarda Beslenme Tedavisi kitabı konu bakımından oldukça işlevli bir kitaptır. Hem öğrencilere hem de beslenme konusunda daha çok bilgi sahibi olmak isteyenlere uygun içeriktir. Doğru ve farklı bilgilerle nasıl doğru beslenmek gerektiğini öğretir. Özellikle farklı hastalıklarda beslenmenin ne kadar önemli olduğunu anlatır. Doğru beslenmenin zor olmadığını ve sağlıklı yaşamın temellerini atar. Hatipoğlu Yayıncılık Hastalıklarda Beslenme Tedavisi - Emel Tüfekçi Alphan kampanya imkanları ile kitaba herkesin rahat şekilde ulaşabilmesine yardımcı olur.

  • Beslenme yöntemleri
  • Kolay okunuş
  • Pratik bilgiler

Hatipoğlu Yayıncılık Hastalıklarda Beslenme Tedavisi - Emel Tüfekçi Alphan İçeriği

Özellikle beslenme ve diyetetik bölümünde okuyan öğrencilere ışık tutmak için ideal bir içeriği bulunur. Hastalıklarda Beslenme Tedavisi Emel Tüfekçi kitabı ile dersler hakkında daha çok bilgi sahibi olabilmenizi sağlar. Hastalıklarda nasıl beslenilmesi gerektiği konusunda bilgilendirir. Okuyucuların bilgileri doğru öğrenebilmesi için son derece yardımcı olan bir kitaptır. Anlatım dilinin sade olması kolay şekilde anlayıp beslenme ile ilgili bilgileri ezberlemeye de yardımcı olur. Hatipoğlu Yayıncılık Hastalıklarda Beslenme Tedavisi - Emel Tüfekçi Alphan içeriği zengin olarak her alanda kullanmanıza uygundur. Bilgileri doğru şekilde aktararak ders hayatını desteklemenizi sağlar. İçerik yapısı sayesinde okuldaki derslere daha iyi hazırlanmanıza yardımcı olur. Hastalıkların özel durumları öğrenerek ilerleyen yıllarda danışanlarınıza doğru yaklaşım şeklini ayarlamanıza imkân verir. Okumasının rahat olması sayesinde ders için kullanmaya son derece uygundur.

Hatipoğlu Yayıncılık Hastalıklarda Beslenme Tedavisi - Emel Tüfekçi Alphan Yorumları

Kitap içeriği her zaman güncel kalmak için yenilenir. Yeni beslenme şekilleri ve beslenme bilimindeki gelişmelerle desteklenir. Geliştirilen içerikleri ile her çağa uygun beslenme şeklini geliştirmenizi ve bilgilenmenize yardımcı olur. Hatipoğlu Yayıncılık Hastalıklarda Beslenme Tedavisi - Emel Tüfekçi Alphan her baskıda kendini yeniler. Özellikle okul için kullananların daha çok bilgi sahibi olmasını sağlar. Bilgilerin güncel kalması doğru şekilde beslenmeyi öğretir. Yeni hastalıklara karşı nasıl yaklaşılması gerektiğini açıklar. Hatipoğlu Yayıncılık Hastalıklarda Beslenme Tedavisi - Emel Tüfekçi Alphan yorum imkanı ile bilgi sahibi olabilmenizi sağlar. Okuyanların deneyimlerini de yorumlar sayesinde rahatlıkla okuyabilirsiniz. İçerik yapısı hakkında daha çok bilgi sahibi olabilmeniz için yorum özelliğini kullanabilirsiniz. Kitapla ilgili istediğiniz konuda bilgilenmeniz için yorumları oldukça yardımcı olur.

Hatipoğlu Yayıncılık Hastalıklarda Beslenme Tedavisi - Emel Tüfekçi Alphan Fiyatı

Herkesin satın alıp okuyabilmesi için uygun nitelikte bir kitaptır. Öğrencilerin kitaba rahat şekilde ulaşabilmesi için dönemsel kampanyalar bulunur. Hatipoğlu Yayıncılık Hastalıklarda Beslenme Tedavisi - Emel Tüfekçi Alphan indirimleri ile kitabı bütçenize uygun bir şekilde satın alabilirsiniz. Farklı ve güncel bilgilerle daha çok bilgi sahibi olmanıza yardımcı olur. Farklı durumlardaki beslenmeler konusunda çok daha geniş kesimleri bilgilendirir. Kampanya dönemleri sayesinde oldukça rahat şekilde satın almaya uygundur. Hatipoğlu Yayıncılık Hastalıklarda Beslenme Tedavisi - Emel Tüfekçi Alphan satın al seçeneği ile ürüne sahip olabilirsiniz. Kolay satın almaya yardımcı olmaya uygun indirimleri bulunur. Gönül rahatlığıyla satın alıp bilgilenmeye başlayabilirsiniz. Trendyol'da göz atarak bu ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.