Hatice Teyze Nin Doğal 50 Ml. Valerian Tentür

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hatice Teyze Nin Doğal 50 Ml. Valerian Tentür

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Hatice Teyzenin Doğal 50 ml. Valerian Tentür Stresli zamanlarda sakinleşmek, sakinleşmek, regl dönemlerindeki ağrılarını yatıştırmak en çok da gece uykuya dalışı kolaylaştırmak için son dönemlerde insanların ilaç yerine kedi otu gibi zararsız ve bitkisel bir çözüme başvurduklarını duymuşsunuzdur. Aslında kedi otunun beyindeki mekanizmasının, benzodiazepin ilaçlarınınkine benzediği düşünülüyor. Avrupa'da uykusuzluğa ve anksiyeteye karşı kullanımı çok yaygın. Latince adı “Valeriana Officinalis” olan Kedi otu kökünden ismini alan Hatice Teyze Valerian Tentür ise hazırlarken karıştırdığımız melisa otu ile birlikte yorucu günlerin sonunda size huzurlu bir uyku vaat ediyor. Kullanım Şekli: Hatice Teyze Valerian Tentür'ü akşam yatmadan önce doğrudan suya veya çayınıza damlatarak içebilirsiniz. Bilgilendirme: Üretimi esnasında hiçbir kimyasal çözücü veya türevleri kullanılmamıştır. Üretim hattında
  • tohumdan-yağa prosesinin tamamı gıda paslanmaz çeliktir. Doğal çökertme ile tort ayrıştırılmıştır. Selüloz Filtre ile süzülmüştür. Hiçbir katkı ve katkı maddesi içermez. 25 dereceden düşük, güneş ışığından uzak ve çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
Geri Bildirim Ver