Hatice Teyze Nin 100 Ml. Karbon Maskesi

270 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hatice Teyze Nin 100 Ml. Karbon Maskesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hatice Teyze Doğal Ürünler Satıcı Ünvanı: BERRİN IŞIL TAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1185250242000011 Vergi Kimlik Numarası: 8180057135
    Bu ürün Hatice Teyze Doğal Ürünler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hatice Teyzenin 100 ml. Karbon Maskesi Kiri emmeden, canlandırıcı etkiye, detoks etkisine kadar öne çıkan özellikleri ile karbon hızla hayatımıza girdi. Son zamanlarda sık sık karbonlu ürünlerle karşılaşıyoruz. Dondurma külahından tutun da diş macununa, temizlik ürünlerine kadar bir çok şeyde görmemizin nedeni kuşkusuz ki etkileri… Karbon aslında kömürün başka bir versiyonu ama mangalda kullandığımız gibi değil, Hindistan cevizi kabuğu ve odundan üretiliyor. Güzellik öncüleri, gözeneklerinizi derinlemesine temizlediğini ve tekrar dolmamalarını sağladığını, bu sayede aknelerle de mücadele ettiğini sık sık vurguluyorlar. Hatice Teyze temizleyici özelliği ile ünlü karbonu güzellik gündeminin altın anahtarları argan yağı, badem yağı ve hint yağları ile birleştirdi, özellikle genç nesilin pürüzsüzleşen ciltleri arasında vazgeçilmez bir maske haline getirdi. Artık ilk cilt bakımı zamanlarınızdan orta yaşlara kadar güzelliğinize destek verecek bir alışkanlığınız var, Hatice Teyze Karbon Maskesi… Kullanım Şekli: Cildinizi temizledikten sonra yüzünüze tahta kaşık ya da spatula yardımı ile sürün. Kurumasını bekleyin, yaklaşık 40 dakika sürecektir. Kuruduktan sonra soyarak çıkarabilirsiniz. Bilgilendirme: Üretimi esnasında hiçbir kimyasal çözücü veya türevleri kullanılmamıştır. Soğuk sıkım tekniği ile üretilmiştir. Üretim hattında
  • tohumdan-yağa prosesinin tamamı gıda paslanmaz çeliktir. Doğal çökertme ile tort ayrıştırılmıştır. Selüloz Filtre ile süzülmüştür. Hiçbir katkı ve katkı maddesi içermez. 25 dereceden düşük, güneş ışığından uzak ve çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız. Uyarı: Haricen kullanılmaz. İlaç değildir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • Hacim 76 - 100 ml
  • Tip Kavanoz
Geri Bildirim Ver