Hasya Hatay Soğuk Sıkım Sızma Zeytinyağı 18 Lt 2023-2024 Yeni Mahsul

2.999,90 TL
(166,66 TL / lt)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hasya Hatay Soğuk Sıkım Sızma Zeytinyağı 18 Lt 2023-2024 Yeni Mahsul

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HASYA Satıcı Ünvanı: AYSUN BÜYÜKBOZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1940438306
    Bu ürün HASYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tam olgunlaşmadan toplanan erken hasat halhalı zeytinlerin soğuk sıkım yöntemleriyle sıkılmasından elde edilen yağlarımızın asit oranı 0,3'tür. Kendi mutfağımızda kullandığımız geleneksel zeytinyağıdır. Zeytinyağımız, üretimi esnasında hiçbir kimyasal işleme tabi tutulmaz ve başka yağlarla karıştırılmaz. Üreticiden tüketiciye güvenle! Hatay'ın doğal bahçelerinden yetişen yeni hasat zeytinyağımız'dır. Tek bahçeden toplanmıştır. Bu senenin ürünüdür. 18 litrelik tenekede güvenli şekilde kargolanmıştır. Erken hasat soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağıdır. Tek bahçe olması meyvemsiliği ve aroma kalitesini yüksek tutmaktadır. Aldığınızda lütfen kapağını açıp koklayın, farkı anlayacaksınız... Ürün İçeriği : %100 Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı Yöre : Hatay ( Hassa cinsi zeytinlerden üretilmiştir. ) Miktar : 18 Lt İç Ambalaj :TSE Standartlarında üretilmiş, insan sağlığına uygun Çelik Teneke Kutu Dış Ambalaj : Kargo taşımacılığı için özel üretilmiş Çift Dopel Mukavva Kutu Ürün Asidi :0,3 Faturanız E Fatura Olarak E Postanıza Gelmektedir.
Geri Bildirim Ver

Hasya Hatay Soğuk Sıkım Sızma Zeytinyağı 18 L 2021-2022 Yeni Mahsul

Soğuk sıkım zeytinyağı, zeytinler tam olgunlaşmadan hasat edilerek üretilen bir yöntemdir. Hasya Hatay soğuk sıkım sızma zeytinyağı 18 L 2021- 2022 yeni mahsul zeytinler dallarından toplanarak aynı gün taş değirmenlerde çekirdekleriyle birlikte öğütülerek üretilir. Soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen zeytinyağı besin değeri ve lezzet açısından diğer yöntemlere göre daha üstündür. Ürün sıkma aşamalarında hiç bir kimyasal işlem görmez, son derece sağlıklı bir yöntemdir. Hasya Hatay soğuk sıkım sızma zeytinyağı üretilirken suyun sıcaklığı 27 derecenin altında tutulur. Bu sayede yüksek kalitede ürün elde edilir. Zeytinlerin sıkım aşamasında soğuk su kullanıldığı için daha az yağ elde edilir. Su oranı az olduğu için daha fazla ürün kullanılarak sızma zeytinyağı çıkarılması sağlanır.

  • Erken hasat zeytin
  • Asit oranı 0,3
  • Yüksek besin değeri

Sağlıklı Hasya Hatay Soğuk Sıkım Zeytinyağı Özellikleri

Sağlıklı Hasya Hatay Soğuk Sıkım Zeytinyağı Özellikleri

İyi bir zeytinyağının kalitesini anlamak için bazı özelliklere dikkat etmek gerekir. Ürünün rengi, kokusu ve yoğunluğu gibi etkenler kalitesini anlamak için değerlendirilmesi gereken unsurlardır. Soğuk sıkım yöntemiyle üretilen ve asit oranı % 2 nin altında olan ürünler naturel birinci olarak adlandırılır. Hasya Hatay soğuk sıkım zeytinyağı 18 L ürün 0,3 olan asit oranıyla 1. kalite sızma zeytinyağı olarak müşterilere sunulur. 0,3 asit oranı elde etmek için zeytinler tam olgunlaşmadan dalından toplanarak sıkım işlemi gerçekleştirilir. İşlem, ürünler toplandıktan hemen sonra taş değirmenlerde çekirdekleriyle beraber ezilerek yapılır. Kıvamı yoğun ve akışkandır. Rengi koyu yeşil, tadı meyvemsi ve keskindir. Hissedilen kokunun meyvemsi ve taze çimen kokusuna benzemesi ürünün kaliteli olduğunun göstergesidir. Rutubet, küf ve sirke gibi ekşi tadı olan ürünlerden uzak durulması sağlık açısından önemlidir.

Hasya Hatay Soğuk Sıkım Sızma Zeytinyağı Yorumları

Hasya Hatay Soğuk Sıkım Sızma Zeytinyağı Yorumları

Hasya Hatay soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağı 18 L’lik avantajlı boyutuyla müşterilere sunulur. Sıcak yemekleri pişirmek için ve soğuk yemeklerinize sonradan ekleyerek rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ürünü, salata ve mezelerinizde tercih ederek lezzetini arttırabilirsiniz. Zeytinyağı, içerisindeki yağ asitleri ve vitaminlerle son derece sağlıklı bir besindir. Hayvansal yağlara oranla doymamış yağ asitleri yüksektir. Bu sayede kolesterolü düşürmeye yardımcı olur. Kilo kontrolü sağlamak isteyenler ve diyet yapanlar içinsağlıklı seçim zeytinyağıdır. Siz de sağlık açısından birçok fayda sağlayan bu ürünü inceleyebilirsiniz. Ürünü deneyimleyen müşterilerin Hasya Hatay soğuk sıkım zeytinyağı 18 L 2021-2022 yeni mahsul yorumlarını ve değerlendirmelerini hızlı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Ürünün tüm özelliklerine ve fiyat bilgisine ulaşabilirsiniz. Avantajlı fiyatı ve 1. kalite olan özellikleri ile ürünü değerlendirebilirsiniz. Siparişinizi kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz.

Uygun Hasya Hatay Soğuk Sıkım Sızma Zeytinyağı Fiyatı

Uygun Hasya Hatay Soğuk Sıkım Sızma Zeytinyağı Fiyatı

Hasya Hatay soğuk sıkım zeytinyağı 18 L 2021-2022 yeni mahsul fiyatı belirlenirken ürünün tüm özellikleri göz önüne alınır. Ürün, erken hasat 0,3 asit oranına sahip naturel sızma zeytinyağıdır. Hatay yöresindeki hassa cinsi zeytinler toplanıp sıkılarak elde edilir. Her türlü sıcak ve soğuk yemekleriniz kullanarak lezzetli yemekler hazırlayabilirsiniz. Sağlıklı beslenmede önemli payı olan bu ürünü saklama koşullarına uyarak güvenle tüketebilirsiniz. Üretim ve aşamalarında hiçbir kimyasal işlem görmez ve başka yağlarla karıştırılmaz. TSE standartlarında üretilmiş özel 18 lt lik teneke kutusunda müşterilere sunulur. Siz de Hasya Hatay soğuk sıkım zeytinyağı 18 L 2021-2022 yeni mahsul kullananların yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Avantajlı fiyatı ve sağlığınıza olumlu etki edecek özelliklere sahip olan bu ürünü değerlendirebilirsiniz. Siparişinizi kolayca oluşturabilirsiniz. Bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.