Hatay Ev Yapımı 2023 Üretim Acılı Biber Salçası 5 Kg Tamamen Doğal

689,90 TL
(0,14 TL / g)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hatay Ev Yapımı 2023 Üretim Acılı Biber Salçası 5 Kg Tamamen Doğal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HASYA Satıcı Ünvanı: AYSUN BÜYÜKBOZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1940438306
    Bu ürün HASYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Biber salçamız için kullandığımız biberleri açık havada ve mevsiminde yetiştiriyoruz. Acı biber salçası için tatlı kırmızı biberlerin yanı sıra acı kırmızı biberler yetiştirip her iki biber çeşidini karıştırıyoruz. Böylece ideal bir acılık elde ediyoruz. Ata tohumundan çoğaltılan kırmızı biberleri Hatay'ın bereketli toprağında yetiştirdikten sonra salça haline getiriyoruz. Sadece tuz ilave ederek güneşte kurutuyor koyu kıvam almalarını sağlıyoruz. Geleneksel usulle, her yıl kendimiz için ürettiğimiz biber salçamızı sizlerle paylaşıyoruz. Marketlerde bulabileceğiniz biber salçalarından farklı olduğunu siz de fark edeceksiniz. Salçalarımız tuz harici hiçbir koruyucu içermez. Bu nedenle buzdolabında muhafaza etmenizi öneriyoruz. Buzdolabında kuru bir kısımda aylarca saklayabilirsiniz. KARGOMUZ ÜCRETSİZDİR

Ürün Özellikleri

  • Hızlı Market Sıralama Tipi Salça - Biber
  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Hatay Hasya Ev Yapımı Acılı Biber Salçası 5 kg Tamamen Doğal

Salça, özellikle Türk mutfağında birçok yemekte kullanılan lezzetli ve sağlıklı bir besindir. Sindirim için faydalı, vitamin ve mineraller yönünden zengin ve bağışıklık sistemini güçlendirici etkiye sahip olan antioksidan kaynağı ev yapımı salçalar, beslenme diyeti için lezzetli ve sağlıklı bir tercihtir. Hazırlanırken kullanılan biberlerin kalitesi ve üretim aşamaları salçanın kalitesini belirler. İçeriğindeki biberlerin doğallığı tamamen korunarak hazırlanan Hatay Hasya ev yapımı acılı biber salçası 5 kg tamamen doğal koruyucu ve katkı maddesi içermez. Tamamen doğal olan ürün ile lezzetli yemekler yaparken aynı zamanda bağışıklığınızı güçlendirebilirsiniz. Metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeye yardımcı olan Hatay acı biber salçası vücuttaki potasyum, magnezyum, mineral ve tuz ihtiyacını karşılar. Lezzetli ve sağlıklı bir biber salçası arıyorsanız bu ürün size göre olabilir.

  • Tamamen doğal
  • Eşsiz lezzet
  • Sağlığa faydalı

Hatay Hasya Ev Yapımı Acılı Biber Salçası Faydaları

Hatay Hasya Ev Yapımı Acılı Biber Salçası Faydaları

Hatay ev yapımı biber salçası içeriğindeki biberler, açık havada ve uygun mevsimde tamamen doğal yöntemler kullanılarak yetiştirilir. Ürün, acı ve tatlı iki biber çeşidinin karıştırılmasıyla ideal bir acılık düzeyine ulaşılarak ve size sunulur. Salçada kullanılan biberler ata tohumu kullanılarak Hatay topraklarında yetiştirilir, tuz ilave edilerek güneşte kurutulur. Tuz haricinde başka koruyucu içermeyen salça koyu kıvamı ve lezzeti ile dikkat çeker. Ürünü buzdolabında muhafaza etmeniz önerilir. Doğallığı ve lezzeti ile büyüleyici olan biber salçası sizi zinde tutar ve enerjinizi artırır. Ayrıca içeriğindeki yoğun E ve C vitamini ile vücut direncine iyi gelir, bağışıklık sistemini güçlendirir. Doğal yöntemlerle yetiştirilen ve katkı maddesi içermeyen biberler ile özenle hazırlanan tamamen organik biber salçası size lezzetli ve sağlıklı bir deneyim sunar.

Lezzetli Hatay Hasya Ev Yapımı Acılı Biber Salçası

Lezzetli Hatay Hasya Ev Yapımı Acılı Biber Salçası

Sağlıklı bir şekilde kilo vermek isteyen bireylerin beslenme diyetlerinde de acı biber salçasına sıklıkla yer verilir. Yüksek enerji alımına yardımcı olan biber salçası ayrıca vitamin ve antioksidan bakımından zengin olması sebebiyle sağlığa faydalıdır. Birçok yemeğin ve kahvaltı sofralarının vazgeçilmez lezzeti olan biber salçasının taze ve organik biber ile yapılması da sağlık açısından büyük önem taşır. Tamamen doğal olan Hatay Hasya ev yapımı acılı biber salçası 5 kg tamamen doğal kullananlar tarafından da kalitesi ve lezzeti ile beğeni toplar ve tavsiye edilir. Akşam yemeklerinde, kahvaltıda veya ara öğünde tüketebileceğiniz Hatay Hasya ev yapımı acılı biber salçası 5 kg tamamen doğal satın alarak yemeklerinizin lezzetini artırabilirsiniz. İdeal acılığı ile istediğiniz lezzeti yakalayabilir, istediğiniz oranlarda kullanarak yemeklerinizdeki acı oranını belirleyebilirsiniz.

Hatay Hasya Ev Yapımı Acılı Biber Salçası 5 kg Fiyatı

Hatay Hasya Ev Yapımı Acılı Biber Salçası 5 kg Fiyatı

Güçlü bir vitamin takviyesi olan ve yüksek oranda antioksidan bulunduran Hatay Hasya ev yapımı acılı biber salçası 5 kg tamamen doğal yorumları da ürünün kalitesini gösterir niteliktedir. Az oranda kullanarak kolaylıkla lezzetini veren ürünü uzun süre kullanabilirsiniz. Doğal ve organik olan ürün lezzeti ile de beğeni toplar. İçeriğindeki biberin yetiştirilmesi dahil ve tüm üretim aşamaları doğal yollar kullanılarak gerçekleştirilir. Düzenli tüketim ile bağışıklığınızı güçlendirecek ve sağlığınıza iyi gelecek olan ürün, sizin sağlığınız dikkat alınarak özenle hazırlanır. Katkı maddesi içermeyen, yemeklere ayrı bir tat katan bu ürün ile lezzetli ve sağlıklı bir deneyim yaşayabilirsiniz. Doğal ve lezzetli Hatay Hasya ev yapımı acılı biber salçası 5 kg tamamen doğal fiyatı ve değerlendirmelerine Trendyol’dan ulaşabilir, sağlıklı ve faydalı ürünü güvenle satın alabilirsiniz.