Genel Markalar Tane Sumak 1 Kg

250 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
298,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
419,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Tane Sumak 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aysa Baharat Sepeti Satıcı Ünvanı: NURULLAH SALTOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7420344280
    Bu ürün Aysa Baharat Sepeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 kg olarak gönderilecektir. Bu yılın üründür
Geri Bildirim Ver

Hatay Sepetim Tane Sumak 1 kg

Baharatlar, yemekleri lezzetlendiren kullanışlı gıda maddeleridir. Birçok yemek için kullanılan sumak kırmızı rengiyle dikkat çeker. Baharatın ekşi aroması damakta hoş bir tat bırakır. Özellikle soğuk salatalar için tercih edilen ürün, sıcak yemeklerde de kullanılabilir. Ekşi tat baharatın kendine özgü karakteristik özelliğidir. Antep fıstığı ailesinin bir üyesi olan kırmızı renkli baharat bitkinin çiçeklerinden elde edilir. Çiçeklerin öğütülmesi sonucu oluşan tane sumak ekşi tadıyla ön plana çıkar. Yemeklere renk ve aroma kazandıran baharat çeşidi etkili sonuçlar elde etmenize yardımcı olur. Özellikle yoğurt ve soğan üzerine serpilerek tüketilen ürün, son derece lezzetlidir. Ani ve sert iklim değişikliği olmayan her bölgede rahatlıkla yetişebilen bitkinin kırmızı çiçekleri sumak baharatının temelini oluşturur. Siz de bu özel baharatı satın alabilirsiniz.

  • Ekşi aroma
  • Etkileyici kırmızı renk
  • Kaliteli ürün

Hatay Sepetim Tane Sumak Özellikleri

Hatay Sepetim Tane Sumak Özellikleri

Sumak baharatının içeriğinde yer alan etken maddeler, kimyasal özellikleriyle vücuttaki toksinlerin atılmasına yardımcı olur. Ödem yoluyla atılan toksin maddeler vücuttaki fazla sıvının dışarı çıkmasını sağlar. Metabolizmayı hızlandırma özelliğiyle ödemi atmaya yardımcı olan ürün, kolaylıkla diyet listelerine eklenebilir. Ayrıca kan şekerini dengeleme konusunda etkili olan sumak kolay bir tüketime sahiptir. Kokusu ve lezzeti sayesinde sıklıkla tercih edilir. Düzenli tüketildiğinde şeker ihtiyacını azaltmaya yardımcı olan ürün, kilo vermek isteyenlere destek olabilir. Yeterince olgunlaşan bitki çiçeklerinin öğütülmesiyle elde edilen baharat sumak ekşisi haline getirilerek sıvı halde de kullanılabilir. Bunun için sumağı çeşitli işlemlerden geçirmek gerekir. Hatay Sepetim tane sumak 1 kg ürünü uzun süreli kullanım için ideal miktardadır. Siz de bu ekşi aromasıyla ön plana çıkan lezzetli baharatı çeşitli yemek tariflerinde güvenle kullanabilirsiniz.

Lezzetli Hatay Sepetim Tane Sumak Faydaları

Lezzetli Hatay Sepetim Tane Sumak Faydaları

Bu kırmızı renkli ekşi aromaya sahip olan gıda maddesi vücuda faydalı etkiler gösterebilir. Düzenli tüketim yapıldığında sağlık üzerine olumlu etiler gösterebilen ürün birçok alanda kullanılır. Vitamin içeriği yüksek olan sumak özellikle C vitamini deposu olarak bilinir. C vitamini sayesinde bağışıklık üzerine olumlu etkiler gösteren ürün sıklıkla tercih edilir. Bununla beraber antioksidan etki gösteren baharat, kanser hücreleriyle savaşabilir. Mide problemlerinin giderilmesi konusunda yardımcı olan gıda maddesi ideal dozlarda tüketilmelidir. Vücuttaki sindirim sistemini düzenleyerek hazımsızlığın giderilmesi konusunda destekleyici olan ürün, çeşitli gıdalar ile birlikte rahatlıkla tüketilebilir. İçeriğinde yer alan kaliteli besin öğeleri sayesinde kan şekerini dengelemeye yardımcı olan ürünü güvenle tercih edebilirsiniz. Müşterilerin yaptığı Hatay Sepetim tane sumak 1 kg yorumlarını okuyarak bu lezzetli ve faydalı özellikleri bulunan baharatı detaylı inceleyebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatıyla Hatay Sepetim Tane Sumak 1 kg

Avantajlı Fiyatıyla Hatay Sepetim Tane Sumak 1 kg

Sumak ekşi tadı sayesinde birçok yemek tarifinde limon yerine kullanılabilir. Bununla beraber soğan üzerine eklenerek lezzetli bir sonuç elde edilir. Sumakla servis edilen soğan, güzel bir salata seçeneğidir. Piyaz hazırlarken de tercih edilen bu baharat eşsiz aromasıyla mezeleri tamamlayıcı özelliktedir. Mantı üzerine yoğurtla birlikte ilave edilen ürün, eşsiz bir aroma bütünlüğü sağlar. Turşu kurarken eklenen toz baharat farklı bir lezzetin ortaya çıkmasına sebep olur. Ayrıca sıcak su kullanılarak çayı demlenebilen bu baharat, kırmızı renkli ve lezzetli bir çay elde edilmesini sağlar. Ürünün dikkat çeken özelliklerinden biri de zengin omega 3 içeriğidir. Hatay Sepetim tane sumak 1 kg fiyatı ürünün paket boyutu göz önünde bulundurularak belirlenir. %100 doğal ve katkısız olan baharat güvenli tüketim sunar. Bu katkısız baharatı Trendyol’dan satın alabilirsiniz.