2
Yufka kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

hastel Baklavalık Yufka 800 gr.

99,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

hastel Baklavalık Yufka 800 gr.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: En İyi Mağaza Satıcı Ünvanı: UĞUR MAKAS İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6100171508
    Bu ürün En İyi Mağaza tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hastel Gıda Kalitesiyle Baklavalık Yufka 800 gr ?Evde
  • baklava, burma, baklavalık yufkasına kadayıf sarma, bülbül yuvası ve farklı çeşitlerde tatlılar yapmanızın en kolay ve en lezzetli yolu.
Geri Bildirim Ver

Hastel Baklavalık Yufka 800 gr

Baklava yufkaları, tatlınızın lezzetini belirleyen önemli faktörlerden biri olarak bilinir. İnce yapıya sahip olan yufkalar baklavanın asıl anlamını taşır. Kaliteli malzemelerden üretilen çeşitler de müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Hastel baklavalık yufka ince hamurun yoğurulması ile üretilir. İçerisinde kullanılan malzemeler oldukça kalitelidir. İç harcında kullanılan malzemeler ile yufkanın yapısı bozulmaz ve yırtılmaz. Kolay yapım avantajı sunan bu marka sayesinde hızlı ve pratik bir şekilde baklavalarınızı hazırlayabilirsiniz. Her üründe kullanabileceğiniz bu yufkayı değerlendirerek aklınıza gelebilecek her türlü tatlı ve tuzlu lezzetleri yapabilirsiniz. Bu yufkanın raf ömrü 4 aydır. Satın aldıktan sonra 4 ay içerisinde dilediğiniz baklava ve hamur işi türünü hazırlayabilirsiniz. Dilerseniz börek dilerseniz de burma kadayıf ve bülbül yuvası gibi tatlıların yapımında da kullanabilirsiniz.

  • Kolay yapım avantajı
  • Yüksek gıda kalitesi
  • Avantajlı paket

Kolay Yapım İmkanı Sunan Hastel Baklava Yufkası

Kolay Yapım İmkanı Sunan Hastel Baklava Yufkası

Baklavaların kolay bir şekilde hazırlanması oldukça önemli bir noktalardandır. İnce yapraklı ve dayanıklı olan yufkalar ile yapılan tatlıların hazırlanma işlemi oldukça kolay olur. Hastel baklavalık yufka 800 gr şeklinde satışa sunulur. Aynı zamanda oldukça dayanıklı bir yapısı vardır. Üretiminde kullanılan malzemeler birinci kalitedir. Şerbet döküldüğü zaman kolayca emilmesi ve dağılması da önemlidir. Yufkanın yüzeyi sıcağa karşı oldukça dayanıklı olduğundan herhangi bir yağ kullanmak zorunda kalmazsınız. Böylelikle tatlılarınızı güvenli bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Lezzetinin son derece artmasına yardımcı olan bu yufka sayesinde bayramlarınızı enfes baklava ile geçirebilirsiniz. Aynı zamanda gündelik hayatta böreklerinizi ve burma kadayıflarınızı da bu yufkanın yardımı ile hazırlayabilirsiniz. Paketinin 800 gr olmasından faydalanarak ekstra bir ürüne ihtiyaç duymazsınız. Aynı zamanda 3 tepsiye kadar tatlı ve tuzlu ürünleri kolayca yapabilirsiniz.

Yüksek Gıda Kalitesine Sahip Hastel Baklava Yufkası

Yüksek Gıda Kalitesine Sahip Hastel Baklava Yufkası

Baklava geleneksel tatlardan biridir. Bu ürünlerin yüksek kaliteye sahip olması sağlıklı bir tüketim açısından oldukça önemlidir. Hastel baklava yufkası Helal sertifikasıyla desteklenen bir üründür. Aynı zamanda Uluslararası Standardizasyon Kuruluşu’ndan gerekli belgeleri alarak güvenliğini kanıtlar. Bu sayede sağlıklı ve kaliteli bir tüketim imkanını müşterilerine sunar. Üretiminde birinci kalite malzemeler tercih edilir. Bu sayede sağlığa herhangi bir şekilde zararlı etkisi bulunmaz. Aynı zamanda lezzetini de bu kaliteli malzemelerle artırır. Yüksek gıda kalitesine sahip olan bu ürün sayesinde baklava ve böreklerinizi kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Bununla birlikte günlük ya da özel günlerde istediğiniz tatları evinizde yapabilirsiniz. Böylelikle gelen misafirlerinize enfes lezzetli sunumlar hazırlayabilirsiniz. Eşsiz iç harcınız ile sunumlarınızın kalitesini artırabilirsiniz. Siz de yüksek gıda kalitesine sahip olan bir yufka arıyorsanız Hastel tarafından üretilen bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Hastel Baklavalık Yufka Fiyatı ve Yorumları

Avantajlı Hastel Baklavalık Yufka Fiyatı ve Yorumları

Baklavaların lezzetini belirten önemli faktörlerden biri de yufkanın yapısıdır. Kaliteli malzemelerin birleşmesiyle üretilen baklavalık yufka çeşitleri tatlının kalitesini artırır. Aynı zamanda dayanıklı yapıya sahip olması da oldukça önemlidir. Hastel tarafından üretilen baklavalık yufka, birinci kalite malzemelere sahiptir. Oldukça dayanıklı yüzeyi ile herhangi bir şekilde dağılmaz ve kolay bir şekilde hazırlanır. Yapımı hızlı olduğundan işleminizin pratik bir şekilde bitmesine yardımcı olur. Müşterilerin bu ürünleri satın alırken dikkat ettikleri faktörler arasında ürünün yorumları ve fiyatı bulunur. Trendyol sayesinde iki unsura da ulaşabilir, hatta ürünün özelliklerini de inceleyebilirsiniz. Hastel baklavalık yufka 800 gr fiyatının avantajı ile satın alma işleminizi kolaylaştırabilirsiniz. Ürün hakkında aklınıza takılan sorulara Hastel baklavalık yufka 800 gr yorumlarını okuyarak yanıt bulabilirsiniz. Böylelikle hem güvenli hem de ekonomik alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.