HASK Keratin Protein Saç Bakım Yağı 18 ml

142,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
600 TL'ye 60 TL İndirim
Kurumsal Fatura
174,99 TL
Kurumsal Fatura
240 TL'ye 40 TL İndirim
2. Ürüne 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
189,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

HASK Keratin Protein Saç Bakım Yağı 18 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: technikraum Satıcı Ünvanı: YUSUF ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0850657573
    Bu ürün technikraum tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım Talimatı
  • • İpeksi ve pürüzsüz bir yüzey yaratmak için hem kuru hem de ıslak saçlarda kullanılabilir.
  • • Saç boyunca eşit miktarda uygulayın.
  • • İstenildiği gibi şekil verin.
  • • Sülfat, paraben, fitalat, glüten, alkol ve yapay renkler içermez.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 0-99 ml
  • Etki Parlaklık Verici
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

HASK Keratin Protein Saç Bakım Yağı 18 ml Sp56

Saç, insanların dış görünüşünü tamamlayan bir unsurdur. Saçların iyi ve bakımlı olması kişi için önem arz eder. Düzenli olarak yapılan keratin bakımı parlak ve güzel görüntüye ulaşmayı kolaylaştırır. HASK keratin protein saç bakım yağı 18 ml ile evde saçınıza kolaylıkla bakım yapabilir ve kuaföre bakım için ücret ödemekten kurtulabilirsiniz. Bu bakım sonucunda saçlarınıza parlaklık ve nem kazandırabilirsiniz. Duştan sonra ıslak veya kurutulan saçlara uygulanabilir.

 
  • 18 ml’dir ve uzun süreli kullanım sağlar.
  • Yağ formülasyonuna sahip olan bir üründür.
  • Keratin bakımı ile saça ihtiyacı olan nemi sağlar.

HASK Keratin Protein Saç Bakım Yağı Özellikleri

HASK Keratin Protein Saç Bakım Yağı Özellikleri

HASK markasına ait olan bu ürün 18 ml boyutlarındadır. Uygulanması sırasında ufak bir miktarın yeterli gelmesi sayesinde oldukça uzun süre kullanabilirsiniz. Ev konforunda ve düşük maliyetle bu uygulamayı yapabilirsiniz. Günlük hayatta yapılan uygulamalar sonrasında saçta yıpranmalar meydana geldiği için bu ürün kullanılır. Dolgunluk sağlayarak sağlıklı bir görünüme ulaşmasını sağlayan bir üründür. Yıpranmalar ısıdan, güneşten hatta beslenme düzeninizden bile kaynaklı olabilir. HASK saç bakım yağı kullanarak bunların önüne geçebilirsiniz. Ev konforunda rahat bir şekilde bakımınızı yaparsınız. Duş sonrasında kolay taranması için ıslakken de kolaylıkla uygulanabilir. Saça düz ve parlak bir görünüm verir. Ürün içerisinde herhangi bir yapay renklendirici veya alkol bulunmaz. Paraben, sülfat ve gluteni içerisinde barındırmayan bu ürün saça parlaklık kazandırır ve esnek yapısını geri kazandırır.

 

HASK Keratin Protein Saç Bakım Yağı Kullanımı

HASK Keratin Protein Saç Bakım Yağı Kullanımı

HASK keratin protein saç bakım yağı 18 ml fiyatı belirlenirken özellikleri göz önünde bulundurulur. Bu ürün yıpranmış saçlara sahip olan herkes tarafından kullanılabilir. Kuru veya ıslak saça rahatlıkla uygulanabilir. Ürün sayesinde ipeksi ve pürüzsüz yapıda bir saça sahip olabilirsiniz. Ürünü saçlarınıza baştan uca doğru uygulayabilir, ardından istediğiniz şekilde şekillendirebilirsiniz. Hoş kokusu ile günlük kullanımlarda size iyi bir hava katar. Ürün içerisinde yer alan yağ hızlı bir şekilde emilir ve kalıntı bırakmadan saçın parlak görünmesini sağlar. 18 ml ölçeğinde mini boyutta bir üründür. Etkili yapısı sayesinde ufak bir miktar ürün saç için yeterli olur. Bu ufak miktarlarda kullanımlar ile uzun süre boyunca kullanabilirsiniz. HASK markasına ait bakım yağı ile evinizde kuaför bakımı yapabilirsiniz.

 

HASK Keratin Protein Saç Bakım Yağı Fiyatı ve Yorumları

HASK Keratin Protein Saç Bakım Yağı Fiyatı ve Yorumları

HASK keratin protein saç bakım yağı ile saçınıza ihtiyacı olan bakımı düzenli olarak yaptığınızda ürünün saçlarınıza dolgunluk ve parlaklık verdiğini fark edebilirsiniz. İçerisinde yer alan yağ hızlı bir şekilde emildiği için saçlarda ağırlık hissi yaratmaz. Kullanımı sonrasında hafif kokusu ile rahatsız etmez. Alkol ve yapay bir renklendirme bulunmaz. Saçın doğal yapısını destekleyecek şekilde geliştirilmiş bir üründür. Yıpranmış ve esnekliğini kaybetmiş olan saçların eski durumuna gelmesini sağlar. Ürün yağlı formülasyonu sayesinde bakım yapar ve besleyicidir. Mini boyutu sayesinde tatillerde rahatlıkla yanınızda taşıyabileceğiniz bir üründür. Saçlarınızı dilediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz ve de onlara parlaklık kazandırırsınız. HASK keratin protein saç bakım yağı yorumları ve değerlendirmeleri kullananların üründen duydukları memnuniyeti gösterir. Trendyol aracılığı ile HASK markası tarafından üretilen keratin protein bakım yağına uygun fiyat seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.