Hasbro Baby Alive Ağlayan Bebeğim Kumral

4.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hasbro Baby Alive Ağlayan Bebeğim Kumral

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: speedbazaar Satıcı Ünvanı: TEMRAZ KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5530309045
    Bu ürün speedbazaar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Baby Alive Ağlayan Bebeğim Kumral Baby Alive Ağlayan Türkçe-İngilizce Konuşan Bebeğim ile eğlenceli bir oyuna hazır olun! Ağlayan Bebek üzüldüğünde gerçekten gözyaşı dökerek ağlıyor. Bebeğin kendini iyi hissetmesi için size ihtiyacı var! Bebeğin minik burnunu sıktığınızda burnu kızarır. Olamaz! Bebeğiniz ağlamaya başladı. Baby Alive bebeğiniz ağladığında onunla ilgilenin! Mendil, steteskop ve termometre ile bebeğinizin doktoru olun ve bu aksesuarlara nasıl tepki vereceğini görün! Sevimli bebek 35’ten fazla ifade ile Türkçe ve İngilizce sesler ve ifadeler çıkarabiliyor. Miniklerin birlikte doktorculuk oynayabilecekleri Baby Alive Ağlayan bebeği çok sevecekler! Sevimli bebeğinizin set içerisinde bulunan tarakla güzel saçlarını tarayabilirsiniz! Çocuklar bu eğlenceli oyuna bayılacaklar ve tekrar tekrar oynamak isteyecekler! Kutu içerisinde
  • 1 adet Baby Alive bebek ve kıyafeti, stetoskop, termometre, bandaj, mendil, biberon ve tarak bulunmaktadır. 3 x 1,5V AA pil ile çalışmaktadır. Piller kutuya dahildir. Yaş Grubu : 3+ Yaş Barkodu: 5010993453344 Item No : INT-C0958 Kutu Ölçüleri : 41 x 38,5 x 13 cm.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
Geri Bildirim Ver

Hasbro Baby Alive Ağlayan Bebeğim Kumral

Çocukların oyun oynamasına eşlik edecek özelliklere sahip olan pek çok eşya vardır. Bebekler de bunlardan biridir. Farklı biçimlerde tasarlanan bu tarz eşyalar arasında Hasbro markasına ait olan modeller de vardır. Ağlama özelliği öne çıkarak buna uygun şekilde isimlendirilen ürün gerek hitap ettiği kitle gerekse anne ve babalar tarafından oldukça ilgi görür. Siz de küçük yaştaki sevdiklerinizi mutlu edebilmek adına bu tür seçeneklerden destek alabilirsiniz. Hasbro Baby Alive Ağlayan Bebeğim kumral ile birlikte sevgi dolu ve keyifli anlar geçirebilirsiniz. Sahip olduğu özelliklerden dolayı çocukların farklı konseptlerde oyunlar geliştirmesine yardımcı olur. Bu ve benzeri açılardan sağladığı olanakları baz alarak siz de sipariş oluşturabilirsiniz.

  • 3 - 6 yaş aralığı
  • Kapsamlı paket içeriği
  • İdeal boyut

Hasbro Baby Alive Ağlayan Bebeğim Kumral Özellikleri

Hasbro Baby Alive Ağlayan Bebeğim Kumral Özellikleri

Bebekler özellikle kız çocukları tarafından ilgi çekici bulunan materyallerden biridir. O nedenle olabildiğince renkli ve sevimli şekilde tasarlanarak çocukların kullanımına sunulur. Siz de ailecek oyun oynamak ya da çocukların arkadaşları ile eğlenmesini sağlamak için bu ürünleri tercih edebilirsiniz. 41 cm x 38.5 cm x 13 cm ölçülerine sahip olan kutunun içerisine bebeğin yanı sıra farklı malzemeler de eklenir. Bu sayede ürünler ilgi çekici hale gelir. Ana parçanın yanı sıra sunulan malzemelerden de yardım alarak farklı oyunların kurgulanmasına katkıda bulunabilirsiniz. Hasbro Baby Alive Ağlayan Bebeğim kumral satın alarak sunulan çeşitli imkanları siz de değerlendirebilirsiniz. Tarak ve stetoskop başta olmak üzere pek çok malzemenin sunulması ürünün tercih edilme sıklığını artırır. Koyu renkli saçlarının yanı sıra hoş tasarımlı elbisesi ile dikkat çeken ürünü temin edebilirsiniz.

Hasbro Baby Alive Ağlayan Bebeğim Kumral Kullanımı

Hasbro Baby Alive Ağlayan Bebeğim Kumral Kullanımı

Pil ile çalışan ürünlerden bazıları hareket edebilme kabiliyetine sahiptir. Özellikle bebek biçiminde tasarlanan ürünlerin kol ve bacak kısımlarının hareket edebilmesi beğeni toplar. Hasbro Baby Alive Ağlayan Bebeğim kumral kullananlar tarafından ilgi çekici bulunan bu detaylar, kapsamlı ve hediyelik ürün arayışında olan kişiler için uygun özellikleri taşır. Uzun ömürlü olarak kullanılan pil, bebeğin işlevsel özelliklerinden yararlanma noktasında yardımcı olur. Türkçe ve İngilizce konuşma özelliğine sahip olan ürün bu açıdan fayda sağlar. Konuşma özelliği bulunan ürünün üzülmesi halinde gözyaşı dökmesi dikkatleri üzerine toplayan detaylar arasında yer alır. Bu gibi gerçekçi özelliklere sahip olan ürün, miniklerin hayal dünyasını geliştirir. Belirli bir yaş aralığında bulunan kardeşiniz ya da çocuğunuz varsa siz de bu ürüne yönelebilirsiniz. Doğum günü gibi özel günlerde sevdiklerinizi mutlu edebilmek için sipariş oluşturma işlemini yapabilirsiniz.

Hasbro Baby Alive Ağlayan Bebeğim Kumral Fiyatı

Hasbro Baby Alive Ağlayan Bebeğim Kumral Fiyatı

Çocukların tekrar tekrar oynamak isteyecekleri bu ürünler, bebek ve kıyafetin yanı sıra pek çok materyalli kapsar. Stetoskop ve termometrenin yanı sıra bandaj ve tarağın bulunması memnun edici detaylar arasında yer alır. Ayrıca kullanışlı yapıdaki biberon ve tarak da bebek ile kullanıma sunulan detaylar arasında yerini alır. Hasbro Baby Alive Ağlayan Bebeğim kumral yorumları ile birlikte ürünlerin nasıl kullanıldıkları hakkında bilgi alabilirsiniz. Bebek dahil olmak üzere toplam yedi parçadan oluşan set ile farklı konseptlerdeki oyunları kurgulama noktasında destek alabilirsiniz. Düşünce yapısının gelişimine katkı sağlayan materyaller sayesinde balkon ya da bahçe gibi evin çeşitli alanlarında çocukların keyifli bir şekilde zaman geçirmesini destekleyebilirsiniz. Hasbro Baby Alive Ağlayan Bebeğim kumral fiyat aralığı hakkında bilgi alarak ürün içeriği ile mevcut fiyatı karşılaştırabilirsiniz. Sonrasında Trendyol üzerinden malzemeleri sipariş edebilirsiniz.