Hasbro Plumber Pants E6553

1.059 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099,90 TL

Ürün Bilgileri

Hasbro Plumber Pants E6553

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: U-toys Satıcı Ünvanı: UĞUR GÖĞÇE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3970441461
    Bu ürün U-toys tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Kodu : T000E6553 Marka : Gaming Üretim Yeri : Çin Yaş Aralığı : 4 - 8 Cinsiyet : Unisex Barkod : 5010993634347 Plumber Pants oyunu ile çocuklarınızla ve arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli dakikalar geçirin! Olamaz... Tamirci lavabonun altındaki tıkanıklığı gidermeye çalışırken ona şaka yapılıyor! Tamircinin pantolonu düşebilir ve bu yüzden herkes su içinde kalabilir! Plumber Pants oyununda oyuncular sırayla alet kutusundan bir alet alıyor ve onları tamircinin kemerine takıyor. Aman dikkat! Sıra sizdeyken pantolonu düşerse su sıçrar ve oyun dışı kalırsınız. Kazanmak için tamircinin pantolonunu düşürmeyen tek oyuncu siz olun! Kutu içerisinde
  • Plumber Pants oyun ünitesi, 2 yan panel, üst panel, plastik musluk parçası, 10 adet plastik alet, alet kutusu ve oyun kılavuzu yer almaktadır. Yaralanmayı Önlemek için: Sadece temiz musluk suyu kullanın. Kullanımdan sonra her yerini kurulayın. Kullanım ve bakım talimatları için kılavuzu okuyun. Bir yetişkin tarafından kurulması gerekir. Oyuncu Sayısı: 2 veya daha fazla kişi Kutu ölçüsü: 27 x 8 x 27 cm.

Ürün Özellikleri

  • Renk Metalik
Geri Bildirim Ver