5
Köpek Kafesi kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

Has Katlanabilir Köpek Kafesi No:4 94x61x62

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Has Katlanabilir Köpek Kafesi No:4 94x61x62

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Atakan Petshop Satıcı Ünvanı: ALİ ERTEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5087262624200015 Vergi Kimlik Numarası: 3720351936
    Bu ürün Atakan Petshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Katlanabilir Köpek Kafesi No:4 94X61X62 Her yaştan ve ırktan köpeklerin taşınmasında ve barınmasında kullanılabilecek Ltel kafes. Bu kafes modelinde askı aparatlı çelik mama ve su kaplarını kafes içerisinde kullanabilirsiniz. Araç ile yapılan seyahatler de, otobüs ve araç bagajlarında taşıması en uygun kafes modelidir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Irk İçin
  • Materyal Metal
Geri Bildirim Ver

Has Katlanabilir Köpek Kafesi No:4 94x61x62

Barınma ihtiyacı insanlar gibi hayvanlar için de önemlidir. Özellikle evcil hayvanlar kendileri için özel alan ihtiyacı duyabilir. Has katlanabilir köpek kafesi no:4 evcil hayvanınızın dilediği gibi vakit geçirebileceği bir alan oluşturur. Her yaştan ve ırktan köpeğin barınması ve taşınması için idealdir. Geniş alanı sayesinde köpekler rahatlıkla hareket eder. Panel çit özelliği, köpeğiniz için yeterli havalandırmanın yapılmasını sağlar. Böylelikle köpeğinizin sakin kalmasına yardımcı olabilirsiniz. Ürün, evin her yerinde dolaşması istenmeyen evcil köpekler için odanın bir köşesine rahatlıkla kurulabilir. 6 parçadan oluşan çitin kurulumu oldukça kolaydır. Kapıları çift sürgülü olan ürünün emniyet kilidi mevcuttur. Köpeğiniz bu kilidi açamayacağı için sizin kontrolünüzde olur. Bu kafesle köpeğinizin eşyalarınıza zarar vermesini kolaylıkla engelleyebilirsiniz.

  • Tutamaç özelliği
  • Kolay katlanabilir tasarım
  • Askı aparatı kullanabilme imkanı

Geniş Kullanım Alanıyla Has Katlanabilir Köpek Kafesi

Geniş Kullanım Alanıyla Has Katlanabilir Köpek Kafesi

Köpek kafesinin hafif tasarımı, hayvanları bir yerden bir yere kolaylıkla taşımak için oldukça elverişlidir. Köpeklerin özellikle aşı ve kontrol süreçlerinde hareketlerinin kısıtlanması gerekir. Bundan dolayı kafes ihtiyacı bulunur. Seyahat sırasında da bu ürün çok sık tercih edilir. Otobüs, metro gibi toplu taşıma araçlarında evcil hayvanların kafes içerisinde olması gerekir. Özel araç ile taşımada da güvenli bir yolculuk imkanı tanır. Dört tarafının da açık olması köpeğin etrafı izlemesine yardımcı olur. Hayvan, böylelikle yolculuk boyu sakin kalabilir. Bunun yanı sıra köpeğinizin güvenliği için de kafes kullanımı önem taşır. Has katlanabilir köpek kafesi no:4 94x61x62 ebatlarıyla her yerde rahatlıkla kullanıma uygundur. Özellikle uzun yol otobüslerinin bagajlarında fazla yer kaplamadan konforlu bir yolculuk sağlar. Böylelikle köpeğinizle son derece rahat bir yolculuk yapabilirsiniz.

Has Katlanabilir Köpek Kafesi No:4 Özellikleri

Has Katlanabilir Köpek Kafesi No:4 Özellikleri

Evcil köpeklerin kendilerini güvende ve rahat hissetmeleri için kafes seçimi oldukça önemlidir. Markanın bu ürünü ideal boyutu sayesinde köpeğin özel eşya ve oyuncakları için de yeterli alan oluşturur. Tel ızgara özelliği kullanım açısından pek çok avantaj sağlar. Tel ızgara sayesinde askı aparatlı mama ve su kaplarını kafes içerisinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca renkli halka ve oyuncaklar ile ürünü süsleyebilirsiniz. Böylelikle hayvanınız için kafes dikkat çekici hale gelir. Katlanabilme özelliği ise taşıma açısından kolaylık sağlar. Kullanmadığınız zamanlarda, hafif ve katlanır tasarımı sayesinde ürünü evde ve arabada kolaylıkla saklayabilirsiniz. Has katlanabilir köpek kafesi no:4 94x61x62 yorumları bu ürünün avantajlarını deneyimleyen kişilerin değerlendirmelerini içerir. Müşteri yorumları, özellikle fiyat açısından değerlendirme yapmanıza katkı sağlar. Böylece ürünün olumlu ve olumsuz taraflarını görebilirsiniz.

Avantajlı Has Katlanabilir Köpek Kafesi No:4 Fiyatları

Avantajlı Has Katlanabilir Köpek Kafesi No:4 Fiyatları

Evcil hayvanlar için işlevsel bir kafes edinilmesi her zaman avantaj yaratır. Özellikle veterinere giderken köpekler hırçın olur. Hayvanın kaçma riskini bu kafes yardımıyla düşürebilirsiniz. Ürünün üst kısmındaki tutamaç hem hayvan içindeyken hem de boşken kafesi rahatlıkla taşıma imkanı tanır. Köpeklerin tuvalete alışma dönemlerini rahat geçirmesi oldukça önemlidir. Bu dönemde tercih edilen bu işlevsel kafes, köpek sahibine de yardımcı olur. Alt kısımdaki oynar tepsi, kafesi açmadan temizlik yapabilme imkanı tanır. Kafeslerin yapıldığı malzeme, ürünün uzun ömürlü olması açısından önemlidir. Metalden üretilen kafes darbelere dayanıklıdır. Hem estetik görünüm hem de paslanma olmaması için üründe kaliteli siyah boya kullanılır. Böylelikle hayvanın dişleme durumunda soyulmaları engelleyerek uzun yıllar ürünü kullanabilirsiniz. Trendyol üzerinden Has katlanabilir köpek kafesi no:4 94x61x62 fiyatlarını inceleyerek ürünü satın alabilirsiniz.