Has Pirinç Terme Devranli 5kg Uzun Taneli? Terme Devranli Pi?ri?nç

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
350 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
395,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Has Pirinç Terme Devranli 5kg Uzun Taneli? Terme Devranli Pi?ri?nç

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YILMAZLARGLOBAL Satıcı Ünvanı: FERAT YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9690607303
    Bu ürün YILMAZLARGLOBAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Terme Pirinç Uzun Taneli Yüksek kalite yeni hasat Ürünlerimizin Torbası Farklı İsimler Olabilir Farklı Fabrikalarda İşlettiğimiz için Fakat içindeki Ürün Terme Yöresinin Ürünüdür
Geri Bildirim Ver

Has Pirinç Terme Uzun Tane 5 Kg

Türk mutfağının vazgeçilmez bir parçası olan pirinç, en sık tüketilen tahıllar arasında yerini alır. Türk yemeklerinde sıklıkla kullanılan Has pirinç Terme uzun tane 5 kg seçeneği, dünyaca ünlüdür ve Samsun’un Terme ilçesinde yetiştirilir. Terme pirinç, Türkiye’de yetişen en kaliteli pirinç türlerindendir. Kalitesi, ürünün tadından ve lezzetinden gelir. Dünyanın birçok noktasında çeşitli şekillerde kullanılır ve nişasta oranı yüksektir. Bu nedenle sağlığınız için ölçülü tüketilmesi gerekir. Hem sade hem de nohutlu ve şehriyeli olarak sofralarda yerini alır. Genel olarak evde hazırlanan her yemeğin yanında pirinç yapılır. Her yemeğin yanına uyum sağladığı için oldukça beğenilen bir bakliyattır. Terme Has pirinç türlerine göre daha iri taneli bir pirinçtir. Siz de bu seçeneği gönül rahatlığıyla deneyimleyebilirsiniz.

  • Yüksek standartta kalite
  • Uzun taneli 5 kg
  • Enfes lezzet

Beğenilen Has Pirinç Terme Uzun Tane 5 Kg Özellikleri

Beğenilen Has Pirinç Terme Uzun Tane 5 Kg Özellikleri

Has Terme pirinç, içerdiği kalori miktarı ile enerji veren bir besindir. İçeriğinde B1, B2, C ve E vitaminlerini barındırır. Aynı zamanda kalsiyum, demir, çinko, potasyum, magnezyum ve sodyum gibi sağlık üzerinde büyük oranda etkili olan mineralleri de içerir. İçinde taş ve benzeri bir yabancı madde yer almaz ve ayıklanmış bir üründür. Hemen hemen her evde tüketilir. Terme, diğer türlerinden iri taneli olması ile ayrılır. Mat renge sahiptir ve kendine has bir kokusu yoktur. Yemek olarak kullanıldığı gibi bazı tatlılarda da tüketilir. Ayrıca bebekler için mama yapımında kullanılmaya uygun bir yapıdadır. Oldukça doyurucu bir besindir. Çin, Hindistan ve Uzak Asya’da ekmek niyetine kullanılır. Has pirinç Terme uzun tane 5 kg yorumları kısmını okuyarak satın alan müşterilerin memnuniyet içeren satırlarını görebilirsiniz.

Dikkat Çekici Has Pirinç Terme Uzun Tane 5 Kg Yorumları

Dikkat Çekici Has Pirinç Terme Uzun Tane 5 Kg Yorumları

Çabuk pişme özelliğine sahip olan Terme pirinç türü, tüm Türkiye tarafından oldukça sevilir. Kaliteli malzemesi, kullanışlı boyutu olan bu ürünü iş yerlerinde veya evinizde kullanmak için alabilirsiniz. Yemeklerde kullanıldığı gibi yüz maskesi olarak da kullanılır. Yüze maske olarak uygulanır ve yüzü beyazlatma özelliği vardır. Beslenmede büyük önem taşıdığı için dünya nüfusunun yarısından fazlası tarafından kullanılır. Yeryüzünün en eski yiyeceklerinden biri olan pirinç, pilav yaparken taze olduğu zaman az su çeker. Kurudukça su çekme oranı artar. Çoğu zaman sulak çeltik tarlalarda yetiştirilir. Bol yağış alan tropik ve tropik altı iklimlerde de yetiştirilebilir. Birçok amaca yönelik kullanıldığı için büyük oranda memnuniyet içerir. Has pirinç Terme uzun tane 5 kg kullananlar, ürününün özelliklerinden memnun kalır. Enfes lezzeti ile ağızda hoş tat bırakan bu ürüne siz de sahip olabilirsiniz.

Has Pirinç Terme Uzun Tane 5 Kg Fiyatı

Has Pirinç Terme Uzun Tane 5 Kg Fiyatı

Has pirinç Terme uzun tane 5 kg fiyatı, ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Dünyada tahıl üretiminde buğday ve mısırdan sonra üçüncü sırayı alan en önemli tahıl bitkilerinden biridir. Ürünün uygun fiyatlı olması ve birçok yerde kullanılması, seçim aşamasında belirleyici olur. Telefonunuzu suyun içine düşürdüğünüzde Has pirinç dolu bir kabın içine koyabilirsiniz. Böylelikle telefonunuzun nemini alır ve siz de elektronik aletinize yeniden kavuşabilirsiniz. Hem yemeklerde hem de maske olarak kullanılabilen ürün, telefonunuzun içine su kaçtığında da kullanılabilmesi ile müşterileri etkilemeyi başarır. Ürün, uygun fiyatıyla birçok bütçeye hitap eder. Farklı topraklarda ve sıcak ılıman iklimin hakim olduğu bölgelerde yetişebilir. Birçok farklı alanda sıklıkla değerlendirilen bir üründür. Siz de Trendyol aracılığıyla kolaylıkla Has pirinç Terme uzun tane 5 kg satın alabilirsiniz.