has kahve Dibek Kahvesi 100 gr

64,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

has kahve Dibek Kahvesi 100 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hgs kahve Satıcı Ünvanı: HGS KAHVE AMBALAJ GIDA İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0462037837400015 Vergi Kimlik Numarası: 4620378374
    Bu ürün hgs kahve tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 50 - 250 gr
Geri Bildirim Ver

Has Kahve 100 G Dibek Kahvesi

Has Kahve 100 gr dibek kahvesi, içim keyfini ön planda tutan tiryakiler için oldukça lezzetli bir üründür. Kahve seven kişilerin favorileri arasında yer alan dibek türündeki bu kahve, yumuşak içimi sayesinde ağızda mükemmel bir lezzet bırakır. Farklı damak zevklerine hitap edebilen bir üründür. Geleneksel yöntemlerle hazırlanan bir tarife sahiptir. Osmanlı kültürünü fincana taşıyan bu lezzet, doğal kahve çekirdekleri içerir. Sağlık için de son derece faydalı olduğu bilinen dibek kahvesinin düzenli aralıklarla tüketilmesi önerilir. Doğru kıvam için ise uygun yöntemlerle pişirilmesi gerekir.

  • Doğal kahve çekirdeklerinin süt tozu ile yumuşatılması ile elde edilmiştir.
  • Brezilya menşeli arabica türündeki kahve çekirdekleri kullanılmıştır.
  • Helal sertifikalıdır ve katkı maddesi içermez.

Has Kahve 100 gr Dibek Kahvesinin İçeriğinde Neler Var?

Has Kahve 100 gr Dibek Kahvesinin İçeriğinde Neler Var?

Osmanlı kültüründe de yeri olan dibek kahvesi, özel bir yöntem ile hazırlanır. İlk olarak doğal kahve çekirdekleri kavrulur. Kavrulan bu çekirdekler dövülür ve üzerine yağsız süt tozu eklenir. Böylece kahvenin lezzeti kaybolmadan içimi yumuşatılır ve hafif bir kahve elde edilir. Dibek kahve geleneğini devam ettirerek fincanlara taşıyan Has Kahve markası, üretim aşamasında Brezilya menşeli kahve çekirdekleri kullanmıştır. Arabica türündeki bu çekirdeklerin tipik özelliği cherry, sınıfı ise triyaj olarak karşımıza çıkar. Ürünün içeriğinde sadece bu niteliklere sahip toz kahve bulunur. Herhangi bir katkı maddesi içermeyen kahve, helal sertifikasına da sahiptir. Has Kahve dibek kahvesi dilediğiniz her yerde bu lezzeti tatmanıza imkân tanır.

Has Kahve 100 gr Dibek Kahvesi Lezzetli midir?

Lezzetli bir içim arayanların en çok tercih ettiği ürünlerden bir tanesi de Has dibek kahvesi olarak nitelendirilebilir. Kahve tiryakilerinin özellikle bu ürünü seçmelerindeki en önemli sebep, hafif bir kahve olmasıdır. Dibek geleneğine göre üretildiği için içimi yumuşatılmıştır ve bu nedenle lezzeti maksimum seviyeye ulaşmıştır. Kahve ve süt tozu barındıran ve mükemmel bir lezzet sunan bu ürün, doğru bir şekilde pişirildiğinde damakta enfes bir tat bırakır. Hazırlık aşamasında her bir kişi için 1 kahve fincanı su ve 1 tatlı kaşığı Has Kahve dibek kahvesi kullanılmalıdır. Cezvenin içine konulan bu karışım, kısık ateşte kaynatılmalıdır. Pişirme süresi boyunca da mutlaka karıştırılmalıdır. Bu ürün, son derece yumuşak bir lezzete sahip olsa da damak zevkine göre su yerine süt eklenerek de pişirilebilir.

Has Kahve 100 gr Dibek Kahvesi Kaliteli midir?

1952 yılından bu yana kahve üretimi yapan Has Kahve markası, kalitesi ile kullanıcıların güvenini kazanmıştır. Bununla birlikte markanın ISO 2200-2005, ISO 9001-2008 ve ISO 9001-2015 kalite standardı belgeleri de mevcuttur. Son derece kaliteli olan bu ürün, tazeliğini uzun süre boyunca korur. Fakat bunun için doğru bir şekilde muhafaza edilmesi gerekir. Kahve, paketin ağzı kapatılarak ya da kavanoza aktarılarak hava almayacak şekilde saklanmalıdır. Nemli ortamlardan ve güneş ışığından da uzak tutulmalıdır. Kaliteli olduğu kadar faydalı da olan Has Kahve dibek kahvesinin kolesterolü düşürdüğü, ağrı kesici bir etki yarattığı ve bazı hastalıkları önlediği de belirtilir. Özellikle kahvenin faydalarını hayatına taşımak isteyen ancak klasik Türk kahvesinin tadını acı bulan kişiler, bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilir. Dilerseniz siz de Has Kahve 100 gr dibek kahvesi yorumlarını inceleyebilir, diğer kullanıcıların deneyimleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Trendyol’da bir hayli uygun fiyatlarla satışa sunulan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.