Harrem Gül Yaprağı Çayı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Harrem Gül Yaprağı Çayı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Geçmişten günümüze kadar gelen gülün tarihi insanlığın tarihinden bile çok daha önce başlar. Yüzyıllardır var olan “Gül” hayatımıza katkısı ve şifası oldukça fazladır. Gül Osmanlı döneminde II. Abdülhamid han tarafından ilk olarak topraklarımızda üretime geçmiştir. Osmanlı döneminde de önemli bir maneviyata sahip olan bu çiçek asırlarca güzellik sırlarımızdan biri olmuştur. Kremlerde, kolonyalarda, şerbetlerde, ortam kokulandırmada, parfümlerimizde, Osmanlı döneminde şifahanelerde ilaç olarak kullanıldığını görmekteyiz. Gül çayı siniri yatıştırmaya yardımcı olur. Vücuttaki ödemi atmaya, tatlı ihtiyacını gidermeye ve kilo vermeye yardımcı olur. öksürüğü yatıştırıcı özelliği bilinmektedir. Kalp ve bağırsak fonksiyonlarını düzenleyici olduğu söylenmektedir. Gül yaprağı çayını demledikten sonra gözlerinizde de kullanabilirsiniz. Göz nezlesine ve kanlanmalarına iyi gelmektedir. Rahatlatan kokusu ve lezzetiyle gül yaprağı çayı sakinleştirir ve stresi azaltmaya yardımcı olur. Gül hafızayı güçlendirir, öğrenmeyi on kat artırır. Depresyona iyi gelir ve psikolojik durumlarda gül yaprağı çayı tüketebilirsiniz. Harrem markası olarak gül yaprağı çayını sizlerle buluşturduk. Paket içerisinde bulunan poşet çaylardan bir adet fincanınıza ekleyip, yaklaşık iki ya da üç dakika bekletildikten sonra tüketilebilir. Oda sıcaklığında, güneşle temas etmeyecek şekilde nemden koruyarak muhafaza edebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver