5
Tonik kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Harrem Gül Mayası Aydınlatıcı Ve Gözenek Sıkılaştırıcı Tonik

317 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
9.2
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3. Ürüne 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
359,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Harrem Gül Mayası Aydınlatıcı Ve Gözenek Sıkılaştırıcı Tonik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Thank You Satıcı Ünvanı: CEYLAN AKKUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5780822398
    Bu ürün Thank You tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gül Mayası Aydınlatıcı ve Gözenek Sıkılaştırıcı Tonik En sevilen ürünlerimizden biri olan ve dünyada en değerli gül endüstri ürünü olan Gül mayamız, Isparta Güneykent Gönen’in köylerinden mayıs ayında tüm usul ve kaidelerine uygun şekilde hasadı yapılıp toplanır. Ortalama dört ton gülden elli litre gül mayası elde edilir. GÜL MAYASI
  • Gül yağı üretimi sırasında elde edilen yağlı bulanık(mayanın) birebir oranında damıtılmış saf temiz gül yapraklarının suya bırakmış olduğu doğal esanslı sudur. Gül mayasında gül suyuna oranla daha fazla gül yağı esansı mevcuttur. Yaşlanmayı geciktirir. Toksinlerin atılmasını sağlar. Serinletici ve ferahlatıcı etkisi vardır. Göz nezlesini giderir. Gargara yapılırsa ağız yaralarına diş ağrılarına faydalıdır. Cilde parlaklık kazandırır. . Her yaş grubu için kullanıma uygundur. Sabunlar ile birlikte kullanılması tavsiye edilir. Doğal tonik olarak kullanılır ayrıca makyaj sabitleyici makyaj öncesi nemlendireme ve daha canlı neme doymuş parlak bir cilt için amaçlı kullanılmaktadır. Sprey formu ile tonik olarak kullanılan ürünlere nazaran uyguladığı yenilik ve kolaylıkla tüketicisinin beğenisini toplamıştır. Kullanım şekli olarak temiz cilde göze temas etmeden, sıkabilir ve ellerinizle yedirmeden cildinizin ürünü emmesini bekleyebilirsiniz. Hidrosoller tamamen doğal yapıdan oluştuğu için, bulanıklık, kılcallaşma, buğulanma gibi görüntüler görülmesi normaldir. Bu hidrosollerin dolum yapıldıktan sonra da mayalanmaya devam etmesinden kaynaklıdır. Şişeyi çalkalayıp kullanmaya devam edebilirsiniz. Gül Mayası bazı ciltlerde reaksiyon gösterebilmektedir. Gülün hasat dönemine göre bazı güllerin asit seviyesinden dolayı yanma reaksiyonu göstermesi normaldir. Aynı zamanda yaz aylarında cilt de asit ürettiği için yine yanma reaksiyonu görülebilmektedir. Eğer gül bitkisine alerjiniz yoksa ürünü kullanmaya devam edebilirsiniz. Yanma hissi kısa süre içerisinde geçecektir. Gül mayasını kullanmaya devam ederken bir yatıştırıcı kullanmak isterseniz Lavanta Hidrosolümüzü kullanabilirsiniz. Asit içeren ürünlerin kullanımında ilk haftalarda cilt yüzeyinde akne-sivilce artışı gözlemlenebilir. Bu durumda ürünün kullanımına devam edilmesi kullanıcı kararına bırakılmıştır. Ürünü aşırı sıcaklık veya doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayın. Oda sıcaklığında veya buzdolabında saklanması önerilir. Bu uyarıları dikkatlice okuyun ve ürünü kullanmadan önce talimatları takip edin. Eğer herhangi bir olumsuz reaksiyon veya rahatsızlık hissederseniz, ürünü kullanmayı bırakın ve bir dermatoloğa danışın. Kuru ve karma cilt tipi için tavsiye edilir. 18 yaş altına kullanımda öncelikle doktorunuza danışmalısınız. Gül Mayası içeriğinde Aqua, Rosa Damascena Flower Water, Sodium Benzoate,Potassium Sorbate bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Tip Sprey
  • Ek Özellik Vegan
  • Kullanma Amacı Gözenek Sıkılaştırıcı
  • Hacim 100 - 499 ml
Geri Bildirim Ver