HARPUT DİBEK Dibek Kahvesi 1000gr (yeni Ürün)

499 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

HARPUT DİBEK Dibek Kahvesi 1000gr (yeni Ürün)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Soy - Han Satıcı Ünvanı: SOYER ORHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Elazığ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1369105894600001 Vergi Kimlik Numarası: 6460264408
    Bu ürün Soy - Han tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Net Miktar 1000 gr İçindekiler Arabica Kahve, İnce Dereceli Kahve, Kahve Beyazlatıcısı, Kakao, Kakule Tohumu, Öğütülmüş Kahve, Orta Kavrulmuş Kahve Dibek kahvesi diğer kahvelerden farklı olarak hem çekilip hem de dövülerek hazırlanır ve kendi yağıyla birlikte kavrulur. Harput Dibek kahvesi yumuşak bir içime sahiptir. Dibek Kahvesinin Faydaları Kolesterole Faydası: Her gün düzenli olarak içildiğinde iyi kolesterolü artırır ve kötü kolesterolü dengede tutmaya yardımcı olur. Mideye Faydası: Midenin rahatsız olmasını engelleyerek hazmı kolaylaştırır. Midenin daha hızlı çalışmasına etki eder ve yiyeceklerin sindirimden geçmesine yardımcı olur. Sindirim Sistemine Faydası: Düzenli şekilde içildiğinde ya da ağır yemeklerden sonra tüketildiğinde mideyi rahat ettirdiği gibi sindirimin de hızlı olmasını sağlar ve hazımsızlık derdine son verir. Cilde Faydası: Cilt güzelliği için düzenli tüketilmesi ve tortusu ile birkaç saniye yüzün ovulması yeterlidir. İçerdiği yağlar ve aroma ile cildi ve vücudu rahatlatırken aynı zamanda moralinizin düzelmesine de katkıda bulunur. Kahvemizin içeriğinde bulunması zor ve dünyada çok pahalı olan kakule tohumu bulunmaktadır. Kakule Bitkisinin Faydaları: Mide ve bağırsakları çalıştırır. Kalp rahatsızlıklarını önler. Akciğerler için antiseptiktir. Migrene iyi gelir. Ağız kokusunu giderir. İştah açıcı özelliği vardır. Vücudumuzda detoks görevi görür.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 1000 gr
Geri Bildirim Ver