Genel Markalar Erkek Mavi Yıldız KesmeTaşı Tesbih BD1320149

84 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Erkek Mavi Yıldız KesmeTaşı Tesbih BD1320149

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Meryem Zeynep Satıcı Ünvanı: ÇİĞDEM HASKARA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 3210281826
    Bu ürün Meryem Zeynep tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hematit Taşı Tesbih Demirin başlıca kaynaklarından olan hematit, oldukça narin bir kristaldir. Bu nedenle çalışırken oldukça hassas ve titiz davranılması gerekir. Kan taşı olarakta bilinen hematit taşı, kahverengi ve kırmızı renktedir. Ayrıca içerdiği kayaçlardan ötürü farklı renklerde de olabilir. Çelik üretiminde kullanılan önemli bir mineraldir. Sağladığı yararlardan dolayı, eski dönemlerde kullanılan taşların başında gelir. Doğada bol miktarda bulunan hematit taşı değişik şekillerde de olabilir. En çok rastlanan türü ince taneli, yumuşak ve topraksı yapıda olan kırmızı aşıboyasıdır. Bu türün içinde böbrek biçiminde ya da lifli yapıda bulunan pekişik yapılı hematitler yer alır. Hematit Taşının Özellikleri Hematit taşı diğer adıyla kan taşının en önemli özelliği
  • görünüş olarak demire benzeyen fakat kolaylıkla kırılabilen hassas bir taş olmasıdır. Özellikle ince kesimli olanlar yere düştüğünde kolayca kırılabilirler. Narin bir kristal olan hematit, demirin başlıca kaynaklarındandır. Narin olmasından dolayı işlenirken oldukça hassas ve titiz davranılmalıdır. Hematit taşı çelik üretimin kullanılan tek mineraldir. Alüminyum, silisyum, manganez ve toryum elementlerinden oluşur. Eski uygarlıklarda tılsım olarak kullanılan hematit, Eski Mısır’da büyülü taş, Eski Romalılarda ise düşmana karşı korunmada etkili bir silah olarak kabul edilmiştir. Günümüzde ise tamamen şifa kaynağı olarak kullanılır. Neden Tesbih çekeriz? Hz. Muhammed zamanında namaz ve dua sırasında hurma çekirdeği veya çakıl taşı kullanıldığı bazı hadislerden anlaşılmaktadır. İslam’da Peygamber’in namaz kılarken sünneti olan ‘Sübhanallah, Elhamdülillah ve Allahüekber’ kelimelerini 33'er defa tekrarlanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Taş Cinsi Doğal Taş
  • Renk Mavi
  • Desen Yıldız
Geri Bildirim Ver