Harbinger Palm Grips - Xl Unisex Fitness Eldiveni Black

367,37 TL
Beden:
XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Harbinger Palm Grips - Xl Unisex Fitness Eldiveni Black

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bee Outdoor Satıcı Ünvanı: ANFORA ORGANİZASYON VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0069043607800014 Vergi Kimlik Numarası: 0690436078
    Bu ürün Bee Outdoor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • HRB.21833 Harbinger Palm Grips XL Unisex Fitness Eldiveni Siyah Yakın temaslı avuç içi koruması. Ürün çift olarak satılmaktadır. · Avuç içi koruması ve yapışkanlaştırıcı, çubuk üzerinde yakın temas hissi için tek katmanlı SpiderGrip ™ deri. · Parmaklar arasında rahatlık için konturlu kenarlar. · Neopren dolgulu özel uyum için ayarlanabilir bilek kapağı. · Pull-up, kettleball salıncakları ve deadliftlerde tebeşirle veya tebeşir olmadan kullanılabilir. · Özelleştirilmiş bir uyum için neopren yastıklı ayarlanabilir pamuklu bilek kapatma. · Dayanıklı ve uzun kullanım amaçlı tasarlanmıştır. Gerektiğinde dış yüzeyini nemli bir bez ile silerek temizleyebilirsiniz. Harbinger Hakkında Harbinger uzun yıllar sporla ilgilenmiş bir girişimci olan David McCrane tarafından 1988 yılında kurulmuştur. McCrane kaykay sektöründe çalıştığı sıralar, bu alanda sporcuların ihtiyacı olan bilekleri koruyacak bir eldiven ihtiyacını farketti ve ilk patentli WristWrap eldivenler doğdu.Sporcular ve spor tutkunları için performans odaklı ürünler üretmesiyle ünlenen Harbinger, şu anda kendi alanında %70 pazar payına sahip, ulaslararası bir markadır. Her fiyat seviyesinde inovasyon, teknoloji, kalite ve değer sunan Harbinger, yeni ürünler geliştrmeye devam etmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver