Happy Life Yummy Yapışmaz Buzluk 2269

79,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Happy Life Yummy Yapışmaz Buzluk 2269

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BATTON Satıcı Ünvanı: ESRA TONTUROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kastamonu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8500572794
    Bu ürün BATTON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Happy Life 2269 2li Yummy Yapışmaz Buzluk Asorti BPA FREE Damgalıdır. BPA İçermez Gıda ile temasa uygundur. Kaliteli plastikten yapılmıştır. Sağlığa zararlı madde içermez. Bulaşık makinesinde yıkanabilir. İçeceklerinizi buz gibi içebilin diye pratik buz kalıpları! Üstelik buzlarınıza başka kokular karışmadan sağlıklı kullanabileceksiniz! Her defasında 12ane buz kalıbı elde edebilirsiniz Buz kalıbından kolayca buzlarınızı çıkarabilirsiniz Buz kalıbını su ile doldurun, buzluğa atın ve su donuncaya kadar bekleyin Sonuç, elinizde 12det mükkemel şekle sahip buz olsun Sadece su değil, her tür meyve suyu, alkollü içecek, hatta çikolata ve jöleyle muhteşem kombinasyonlar yapabilirsiniz En Büyük Özelliği Bas - Parmak Özelliğidir Tersten Bastırarak Buzları Kolaylıkla Çıkarabilirsiniz Renk:Stok durumuna göre karışık göndderilmektedir Ölçüler: Uzunluk: 26,5 cm Genişlik: 10cm Yükseklik: 3,5 cm Tek haznesi: 5cm x 3cm

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver

Happy Life Yummy Yapışmaz Buzluk 2269 2020ST0000017603x2

Yapışmaz Buzluk BPA içermeyen gıdalarla temas için uygundur. Yüksek kaliteli plastikten yapılmıştır. Zararlı maddeler içermez. Bulaşık makinesinde ve elde rahatlıkla yıkanabilir. İçeceğinizdeki buzu soğuk tutmak için uygun bir buz kalıbı olma özelliği taşır. Diğer kokuları karıştırmadan sağlıklı bir şekilde ürünü kullanabilirsiniz. Her seferinde 12 buz küpü alabilirsiniz. Buz kabındaki buzu kolayca çıkarabilirsiniz. Buz plakasını suyla doldurun, dondurucuya koyun ve suyun donmasını bekleyin. Sonuç, tam olarak oluşturulmuş 12 buz küpüdür. Yummy Yapışmaz Buzluk ile harika bir kombinasyon yapabilirsiniz. En büyük özelliği parmağınızı itme yeteneğidir. Geriye doğru iterek buzu kolayca çıkarabilirsiniz. Bu sayede herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir.

  • Sağlığı Koruyan Malzeme
  • Yüksek Kaliteli Plastik
  • Rahat Kullanım

Yummy Yapışmaz Buzluk Özellikleri

Yummy Yapışmaz Buzluk Özellikleri

Happy Life Yummy Yapışmaz Buzluk sağlıklı ve güvenli bir şekilde kullanılabilir. 12 parça nokta parmak silikon buzların kolay bir şekilde çıkmasına yardımcı olacaktır. Her çeşit meyve suyu, her çeşit içecekler, çikolatalar, jöleler bu ürün ile kolay bir şekilde muhafaza edilir ve dilediğiniz kullanımı sizlere sunar. Bu ürün et suyu gibi yiyeceklerle, buz yapıcı veya saklama kabı olarak kullanılabilir. Parmak işlevini geri iterek buzu saniyeler içerisinde ve kolayca çıkarabilirsiniz. Happy Life Yummy Yapışmaz Buzluk satın al seçeneği üzerinden bu ürüne uygun fiyat bantlarında sahip olabilir, buzlu içeceklerinizi güvenli bir şekilde içebilmenin keyfini sürebilirsiniz. Bu ürün yüksek kaliteye sahip olan plastikten yapılmıştır. Zararlı maddeler içermez. Bulaşık makinesi ve elde yıkama kolaylıkla yapılabilir. İçeceğinizdeki buzu soğuk tutmak için uygun bir buz kalıbı olarak sizlere adeta vakit tasarrufu sağlar ve aynı zamanda da kullanım kolaylığı sağlar.

Yummy Yapışmaz Buzluk Kullanımı

Yummy Yapışmaz Buzluk Kullanımı

Tüm yaşam alanlarında; evlerde, kafelerde, restoranlarda ve tatil yerlerinde özellikle de sıcak yaz aylarının vazgeçilmez unsuru buzları, yapışmaz buzluk modeli ile üretmek ve muhafaza etmek pek çok kolaylığı da beraberinde getiriyor. Bu nedenle bu ürün sık sık tercih edilen ürünler arasındaki yerini her daim koruyor. Müşterilerine soğuk içecek servisi yapmak isteyen işletmeler ya da evde sıcaktan biraz olsun rahatlamak adına soğuk bir şeyler içmek isteyen kişiler saniyeler içerisinde buzları parmakları ile iterek çıkartabiliyor. Happy Life Yummy Yapışmaz Buzluk yorum noktası söz konusu olduğunda hem evlerinde kullananlar hem de kafe ve restoran gibi büyük işletmelerinde kullananlar ürünün sağlamakta olduğu pratik özelliklerden son derece memnun kalmaktadır. Happy Life Yummy Yapışmaz Buzluk indirim dönemlerinde çok daha uygun fiyat bantlarında sahip olabileceğiniz bu ürün sizlere uzun süreli kullanıcı deneyimi sunmakta, herhangi bir şekilde kırılma bükülme ve deforme olma gibi problemler yaşatmıyor.

Yummy Yapışmaz Buzluk Fiyatı

Yummy Yapışmaz Buzluk Fiyatı

Happy Life Yummy Yapışmaz Buzluk kampanya dönemlerinde de uygun fiyatlarla sahip olabileceğiniz bu ürün dayanıklı ve kaliteli plastik malzemeden yapılması, renkli dış tasarımı ve 12 adet buz imkânı sunması ile sizlerin tüm beklentilerini karşılıyor. Happy Life Yummy Yapışmaz Buzluk fiyatı ile herkes bu çok fonksiyonlu buzluğa kolay bir şekilde sahip olabiliyor. Ürünün hiçbir şekilde sağlığa zararlı bileşenler içermiyor oluşu ve oldukça kolay kullanılabiliyor oluşu büyük rahatlık sağlıyor. Her seferinde 12 buz küpü alabilirsiniz. Buzları bu yapışmaz buzluk modelinden kolayca çıkarabilirsiniz. Buz tabakasını suyla doldurun, dondurucuya koyun ve yalnızca suyun donmasını bekleyin. Ayrıca bu ürünü hem elde hem de bulaşık makinesinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü satın alarak dilediğiniz tüm içecek çeşitlerini bu buzluk ile donmuş bir hale getirebilir, hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.